Autor Wątek: Moja gra się wyłącza.  (Przeczytany 1114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Moja gra się wyłącza.
« dnia: Grudnia 10, 2017, 17:41:30 »
Witam,
Co mogę zrobić jeżeli gra się wyłącza bez jakichkolwiek komunikatów. Najpierw zapoznawałem się z tą wspaniała symulacją na pojedynczych misjach i zdarzały mi się wyjścia do menu gry np. po trafieniu rakietą z ziemi, czasem po przełączeniu miedzy mną a wingmanem. (bez komunikatów o błędzie) Teraz kiedy już byłem gotowy na kampanie gra wyłącza się już po drugim a może trzecim punkcie nawigacyjnym, nawet nie mogę dolecieć do celu. Grę mam z poza Steam oczywiście oryginalną. Nie instalowałem zadnych patchy. Dodałem ją do gier z poza steam ale po tych problemach usunąłem ją z listy moich gier. Problem nadal istnieje. Komp spełnia wymagania. i7 8gb ram GTX 950m. Proszę o pomoc.

Regulamin forum. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2017, 19:11:06 wysłana przez KosiMazaki »

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Moja gra się wyłącza.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 10, 2017, 18:59:28 »
Masz DCS:World, czy samodzielnego DCS:A10? Jeśli to drugie, to ściągnij DCS World i dodaj swój klucz do gry, będziesz miał aktualną wersję.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 10, 2017, 19:04:29 »
Mam DCS wraz z darmowym Su-25T ale na A10c gram poza steam, mozesz mi wyoślić jak dodać mój klucz z a10 do steam

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 10, 2017, 19:08:09 »
Nie mam wersji Steam, więc nie wiem. Jeśli nie masz nic kupione do DCS na steam, to skasuj tamtą wersję i zainstaluj standalone stąd: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/stable/

Klucz możesz dodać w menedżerze modułów w grze albo na stronie.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 10, 2017, 19:40:45 »
Masz na myśli żebym usunął mojego dcs world wraz z zakupionym i zainstalowanym oddzielnie a10c warthog i pobrał dcs 1.5 z linka i aktywował tam klucz z A10c ? Ale ja już rejestrowałem mojego A10c podczas pierwszego uruchomienia gry, czy to nie spowoduje innych problemów ?