Autor Wątek: DCS: F-16C blok 50 (przed wydaniem Early Access)  (Przeczytany 30146 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
Odp: DCS: F-16C blok 50
« Odpowiedź #90 dnia: Maja 24, 2019, 17:22:21 »
Można wykorzystać dolce z bonusów?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #91 dnia: Maja 24, 2019, 17:31:12 »
Można wykorzystać dolce z bonusów?

Tak ... ale po premierze :D.  PreO nie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
« Odpowiedź #92 dnia: Maja 24, 2019, 17:37:40 »
Czyli szału nie ma  :evil:

« Odpowiedź #93 dnia: Maja 24, 2019, 17:39:20 »
Na szczęście mam już swojego Szerszenia i mam się czym denerwować.  I chyba wystarczy mi już powodów do zmartwień.  :evil:
Jednak cieszę się waszym szczęściem.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #94 dnia: Maja 24, 2019, 18:16:17 »
Moich dolarów w preorderze Edki nie dostaną z pewnością. Dzięki Padkowi jestem na bieżąco z informacjami dotyczącymi Horneta. Zapłacę, gdy produkt będzie skończony.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #95 dnia: Maja 24, 2019, 18:55:22 »
A swoją drogą to zdrożało. Hornet był za 60, Jaszczomp już 65.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #96 dnia: Maja 24, 2019, 19:22:35 »
A swoją drogą to zdrożało. Hornet był za 60, Jaszczomp już 65.

I te "-20%" to nie wiem jak ktoś policzył, raczej osoba nie umiejąca liczyć.
Powinno być 63,99%. Hornet był za 59,99$.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #97 dnia: Maja 24, 2019, 19:23:53 »
Od niedawna ponownie pochłonął mnie Falcon BMS w najnowszej odsłonie.
Dopóki ten DCS-owy nie będzie wykończony i nie będzie zrobiony co najmniej dobrze, to nie ma szans abym zapłacił przysłowiowego centa. Zwłaszcza że to co czytam a`propos modelu lotu w przypadku innych modułów każe podchodzić do zapewnień o realizmie modelu lotu w Viperze DCS-owym co najmniej z lekką dozą krytycyzmu. A ten BMS-owy jest chyba rzeczywiście niezły (przynajmniej z tego co czytałem). Fotki modelu i kokpitu niezłe, ale tak jak już ktoś napisał nie powalają w stosunku do BMS-a.

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: Maja 24, 2019, 19:33:17 »
Ale będzie w VR. Amen.  ;D
F-16C Block50 driver...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #99 dnia: Maja 24, 2019, 19:34:20 »
I te "-20%" to nie wiem jak ktoś policzył, raczej osoba nie umiejąca liczyć.
Powinno być 63,99%. Hornet był za 59,99$.

Podobno jak się dodaje do koszyka wyskakuje 63,99$. Nie ogarniają chłopaki nawet tego ;>, oj "kochane" ED :).

EDIT: poprawili cenę i w sklepie.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #100 dnia: Maja 24, 2019, 22:33:41 »
Przy okazji screenów z Jaszczembiem... ups Viperem, widać nową mapę obejmującą Syrię i Izrael.
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #101 dnia: Maja 24, 2019, 23:32:56 »
Przy okazji screenów z Jaszczembiem... ups Viperem, widać nową mapę obejmującą Syrię i Izrael.

Właśnie nie mogłem tego umiejscowić, ani Gruzja, ani Nevada, ani Zatoka, a tym bardziej Normandia. Dobrze wiedzieć, możliwe, że zrobią combo, F-16 + nowy teatr, jak jak było z 18-tką.

« Ostatnia zmiana: Maja 25, 2019, 10:08:17 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #102 dnia: Maja 24, 2019, 23:41:57 »
Chlopaki z ED mogli sobie troche strzelic w stope z ta F-16'tka. O ile wczesniej nie mieli konkurencji i nie bylo za bardzo bylo do czego porownywac ich produktow, tak teraz staneli na przeciw BMS's, tworzonego przez grupke pasjonatow. Odnioslem wrazenie, ze  BMS 4.34 postawil poprzeczke dosc wysoko jezeli chodzi o model lotu i awionike f-16'tki.  Jestem bardzo ciekaw czy ED'ki z produktem stricte komercyjnym, beda w stanie to udzwignac.

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #103 dnia: Maja 25, 2019, 05:18:07 »
Ja liczę na model zniszczeń np. przekroczenie obciążenia pylonów w manewrach, lądowanie na lotniskowcu i jak ten hak albo podwozie się zachowa albo szybkie zjescie niżej żeby nie utracić przytomności po trafieniu instalacji tlenowe. Na pewno będzie ładnie i model lotu z którym ciężko będzie dyskutować bo nie wiem z jakich danych korzystają.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Maja 25, 2019, 08:39:15 »
Od niedawna ponownie pochłonął mnie Falcon BMS w najnowszej odsłonie.
Dopóki ten DCS-owy nie będzie wykończony i nie będzie zrobiony co najmniej dobrze, to nie ma szans abym zapłacił przysłowiowego centa. Zwłaszcza że to co czytam a`propos modelu lotu w przypadku innych modułów każe podchodzić do zapewnień o realizmie modelu lotu w Viperze DCS-owym co najmniej z lekką dozą krytycyzmu. A ten BMS-owy jest chyba rzeczywiście niezły (przynajmniej z tego co czytałem). Fotki modelu i kokpitu niezłe, ale tak jak już ktoś napisał nie powalają w stosunku do BMS-a.

Faktycznie BMS ma przepisany FLCS kropka w kropkę. ED też chce zrobić to w ten sam sposób wnioskując z tego co napisał Wags. Zobaczymy czy się uda. BMSowy guru modelu lotu mav-jp (odpowiednik EDkowego Yo-yo) już tryska humorem i rzuca żartami :). Wyglądem kokpitu czy zewnętrznego modelu 3D na razie bym się w ogóle nie przejmował. Pamiętam ile razy Hornet zmieniał się jeszcze w ostatnich dniach przed wydaniem bety. A standardowe modele 3D Vipera w BMS również wcale nie są tak dopieszczone jak na przykład modele w modyfikacji JanHasa. Wierzę, że DCSowy Viper finalnie będzie na poziomie modeli JanHasa. Wizualnie będzie perfekcja na bank, bo tego Edkom odmówić nie można - to ich atut. Bardziej obawiam się właśnie o model lotu.