Autor Wątek: JF-17 przed premierą  (Przeczytany 9775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: JF-17
« Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 01, 2019, 11:14:43 »
Tekstury będą nowe, jest o tym powiedziane w filmiku, a obecne to tylko placeholder. A moduł mi się bardzo podoba, jeżeli to chińczycy robili to myślę że ich kulturą pracy moduły będą wychodziły bardzo szybko :D Są filmiki jak burzą stary wiadukt a budują nowy w ciągu jednego dnia :D

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 01, 2019, 17:04:31 »
A to w końcu Chiny mają te maszyny w swoich siłach powietrznych czy nie?
Z tego co słyszałem ma je głównie Pakistan (paradoksalnie to raczej sojusznik USA). Do tego maszyna wydaje się mieć laser w standardzie NATO.
Nie jestem więc pewien do tego całego stania po stronie RED. Jeśli o Chiny chodzi to gdyby nie USA to taka maszyna pewnie by tam nie powstała ;-) Nie mówiąc już o tym że opowiedzenie się po stronie RED dla Chin to samobójstwo ekonomiczne.

A co do ceny to tak sobie pomyślałem że cena pewnie taka sama jak cały car ;-) Tzn. 2 razy IA-58 "półcara" (o ile ten latający cel kiedyś zostanie wypuszczony).
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 17:09:32 wysłana przez macieksoft »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 01, 2019, 17:51:14 »
A to w końcu Chiny mają te maszyny w swoich siłach powietrznych czy nie?
Z tego co słyszałem ma je głównie Pakistan (paradoksalnie to raczej sojusznik USA). Do tego maszyna wydaje się mieć laser w standardzie NATO.
Nie jestem więc pewien do tego całego stania po stronie RED. Jeśli o Chiny chodzi to gdyby nie USA to taka maszyna pewnie by tam nie powstała ;-) Nie mówiąc już o tym że opowiedzenie się po stronie RED dla Chin to samobójstwo ekonomiczne.

A co do ceny to tak sobie pomyślałem że cena pewnie taka sama jak cały car ;-) Tzn. 2 razy IA-58 "półcara" (o ile ten latający cel kiedyś zostanie wypuszczony).

Ogólnie rzecz biorąc, to pieprzenie.
Suchoj też jest bardziej amerykański, no bo przecież Ukraina w stanie wojny z Rosją, a przyjaźni z USA i chce wejść do NATO, ergo Su-27/33 to tak naprawdę blue i Su-25T też.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 01, 2019, 19:11:38 »
Z tego co słyszałem ma je głównie Pakistan (paradoksalnie to raczej sojusznik USA).
Taki sojusznik jak i Arabia Saudyjska, wylęgarnia terrorystów islamskich. Można się obśmiać :). Dobry sojusznik to taki, któremu można opchnąć uzbrojenie w każdej ilości.

« Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 01, 2019, 22:14:52 »
Co jak co ale w życiu bym nie nazwał tego barachła samolotem "red" :D To bardziej III świat, partyzantka, aniżeli licząca się siła. Nie wiem skąd więc ten szum nazywania tego modelu samolotem po stronie czerwonych.