Autor Wątek: Wrażenia dot. DCS: MiG-19  (Przeczytany 6438 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wrażenia dot. DCS: MiG-19
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 16, 2019, 13:21:34 »
Wszystkiego naraz nie naprawią, zobaczymy jak to będzie wyglądać za miesiąc/dwa...

W takim tempie, skoro naprawiają na 3 tyg jedną skórkę w malowaniu PL, a drugą pozostawiają bez zmian z babolami, to trzeba brać chyba lata :D. A nawet ta poprawiona jest z błędem, przesunięcie na szachownicy, ale już nie chce mi się pisać nawet.
Jak wyjdzie paintkit to coś dziabnę.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #16 dnia: Marca 16, 2019, 13:55:50 »
Lepiej dziabnij coś do F-14, bo wczoraj słyszałem jakieś krzyki, że nie ma Irańskiego malowania, ale może mi się tylko wydawało, jakieś zakłócenia na radiu :evil:.

« Odpowiedź #17 dnia: Marca 16, 2019, 14:26:11 »
Pewnie dlatego, że Irańczycy używają F-14A ;)

« Odpowiedź #18 dnia: Marca 16, 2019, 14:38:17 »
Ogólnie ludzie strasznie psioczą na jakość od Razbam, że Mirage i Harrier nie skończone, i że ten Mig ma masę baboli, że kurkiem od tlenu kręci się w nieskończoność, ale najbardziej to psioczą na model lotu. Ogólnie straszna szkoda że tego Miga nie zrobił Belsimtek/ED skoro zrobili Miga-15 to tym bardziej powinni zrobić 19 mając obecne doświadczenie a tak to będzie jak z Mig-21 na początku, czyli co patch to inaczej samolot będzie latał i nie trzymał parametrów. Teraz myślę że ED powinno usunąć wszystkich pobocznych Dev-ów i zostawić tylko Heatblur który dotrzymał słowa z F-14. Pogonić resztę zabrać prawa do samolotów popoprawiać po swojemu, żeby wszystkie trzymały w miarę podobny poziom. Wiem że tak trochę bez sentymentów ale w biznesie niema czegoś takiego, nie umiesz utrzymać odpowiedniej jakości to do widzenia są inni co potrafią.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 16, 2019, 15:27:33 »
Tylko, że ED też nie jest takie święte, więc byłoby że przyganiał kocioł garnkowi.

Ogólnie niestety nie ma w tej piaskownicy za dużej konkurencji ani zbyt wielu chętnych do dłubania kolejnych maszyn, więc trzeba brać co jest i cierpliwie zgłaszać błędy, albo po prostu olać i nie kupować.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 16, 2019, 15:29:36 »
Ale EA to nie przeszkadza więc nic z tym nie zrobią kasa się zgadza jak narazie. Ludzie biorą wersję alpha i jeszcze się cieszą że dostają aktualizacje. :D Błędne koło które zatrzymają koszty utrzymania i jak ludziom zaczną kasować moduły po 70$ z DCS bo skończy się wsparcie jak dla Hawka. Wtedy zacznie się sezon promocji i ja wchodzę cały na biało i kupuję dopracowany moduł z kampanią za 30% ceny. :D

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 16, 2019, 18:21:00 »
Ale EA to nie przeszkadza więc nic z tym nie zrobią kasa się zgadza jak narazie. Ludzie biorą wersję alpha i jeszcze się cieszą że dostają aktualizacje. :D Błędne koło które zatrzymają koszty utrzymania i jak ludziom zaczną kasować moduły po 70$ z DCS bo skończy się wsparcie jak dla Hawka. Wtedy zacznie się sezon promocji i ja wchodzę cały na biało i kupuję dopracowany moduł z kampanią za 30% ceny. :D

Tylko że to nie do końca prawda, ED chciało wspierać Hawk'a ale VEAO nie chciało udostępnić kodu źródłowego do aktualizacji więc został wycofany ze sklepu co IMHO było właściwą decyzją. W dalszym ciągu możesz go używać w starszej wersji DCS, chociaż nie wiem po co bo to crap. A propos samego ED to przypomnę żę F/A-18C niedługo stuknie rok w EA, daty jego zakończenia nie widać nawet na horyzoncie a ilość bugów i niedoróbek w Hornecie bije na głowę tę naprawdę niewielką ich ilość w MiGu, poza modelem lotu, który faktycznie potrzebuje dopracowania. I tak chwała RAZBAM za to że wzięli się za samolot dla ogółu mniej znany i popularny. 

Ogólnie niestety nie ma w tej piaskownicy za dużej konkurencji ani zbyt wielu chętnych do dłubania kolejnych maszyn, więc trzeba brać co jest i cierpliwie zgłaszać błędy, albo po prostu olać i nie kupować.

I dokładnie tak trzeba traktować DCS.
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"