Autor Wątek: Nowy Microsoft Flight Simulator (FS 2020)  (Przeczytany 93210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Nowy Microsoft Flight Simulator
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 25, 2019, 15:27:07 »
Przeca wiem ;-P. Odnosiłem się do tego, że MS ogłasza chyba platformę dla wszelakich samolotów, w tym bojowych. Jeżeli dobrze zrozumiałem. Jeżeli tak to będzie miał ciężko. I wyraziłem wątpliwość czy mu się to uda. Może inaczej, udać mu się uda bo ma doświadczenie w symulatorach, ale czy zachęci klientów i zarobi na tym, to już mam wątpliwości.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 25, 2019, 16:48:54 »
Przeca wiem ;-P. Odnosiłem się do tego, że MS ogłasza chyba platformę dla wszelakich samolotów, w tym bojowych. Jeżeli dobrze zrozumiałem. Jeżeli tak to będzie miał ciężko. I wyraziłem wątpliwość czy mu się to uda. Może inaczej, udać mu się uda bo ma doświadczenie w symulatorach, ale czy zachęci klientów i zarobi na tym, to już mam wątpliwości.

To to tylko marketingowa paplanina, tak samo jak sim dla wszystkich, od zaawansowanych po takich co myszką tylko. Nie ma w tym nic nowego, jak i w tym, że może obsługiwać uzbrojenie (P3D akurat). To już jest i obecnie. Obecnie też można dać easy FM, wraz z tipami, do tego Ctrl+E i wszystko się włączy i wio, lecimy bez crashy nawet o drzewka, czy co tam się chce. Raczej od obecnego modelu i konstrukcji sima nie odejdą. Założenia wg mnie będą takie same, a jedynie engine się zmieni no i faktycznie coś było o ew. strumieniowaniu zdjęć pod fotoscenerie, ale to być może trzeba będzie kupować jakieś dodatkowe sprawy albo ... abonament ;).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 12, 2019, 07:29:18 »
Fajnie, że stawiają też na VR i inne nowinki. Większy update z wiedzy na temat FS20 (?) 25 lipca.

As the team enters the dog days of summer, we’ve been hard at work putting the finishing touches on many of the big updates we’re planning to share toward the end of summer. Our excitement continues to build, as does our impatience to share this information with you. So we press forward counting down the days until we can open the hangar doors and dive into the details with you.

There are many very important topics being discussed in the community (e.g. New Flight Model/IFR-VFR Flight/Weather Simulation Depth/VR Support, etc.). The team is constantly monitoring the feedback/suggestions being discussed and please know that many of these topics and more, will be covered thoroughly in near future updates.

In the meantime, here’s a work-in-progress screenshot, and confirmation that the Insider Program will be starting in early August as part of our development roadmap kickoff.

On July 25th, we will be releasing another update on our plans for August and September. Until next time, know that the team is excited and anxious to share more information with you.

Sincerely,

The Microsoft Flight Simulator Team

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 12, 2019, 08:48:19 »
Nigdzie nie widzę żeby stawiali na VR. Napisali tylko że widzą czego oczekują gracze (między innymi VR) i się do tego ustosunkują w przyszłości. Typowe PR'owe bla bla bla. Pożyjemy zobaczymy.

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 12, 2019, 08:57:30 »
Nigdzie nie widzę żeby stawiali na VR. Napisali tylko że widzą czego oczekują gracze (między innymi VR) i się do tego ustosunkują w przyszłości. Typowe PR'owe bla bla bla. Pożyjemy zobaczymy.

Było w poprzednich udpejtach, w sensie, że będzie :) ale raczej spodziewam się pozytywnego podejścia, to zbyt ważna rzecz na przyszłość, a tytuł ma być na kolejne kilka lat.

www.yoyosims.pl

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 14, 2019, 09:06:55 »
Tak na marginesie nowy screen:

Ponoć ma mieć obsługę ray tracingu.

www.yoyosims.pl

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 30, 2019, 22:07:53 »
Strona insidera: https://fsi.microsoftstudios.com/

Pod koniec sierpnia mają ruszyć zapisy na testy wersji preview.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 17, 2019, 13:02:40 »
Jeśli ktoś przeoczył
https://www.youtube.com/watch?v=IucE7EXR4M8
Mocno kibicuję choć cytując klasyka to "z pewną taką nieśmiałością" wierzę, że to co nam pokazują pojawi się w takiej wersji w symulatorze ...

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 17, 2019, 13:11:10 »
Film ze zdjęciami już jest to już można zacząć sprzedawać.

« Odpowiedź #39 dnia: Września 02, 2019, 00:00:36 »
Kolejne widoczki:

https://www.youtube.com/watch?v=-xzynSbmm3E

12 września zaczynają rekrutację do "Tech Alpha".
Русский военный корабль, иди нахуй

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Września 02, 2019, 08:20:36 »
Świetnie to wygląda.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Września 02, 2019, 10:05:47 »
O kurdebele. Ciekawe, czy na moim złomie za milion brzdęku z tego roku pójdzie...

« Odpowiedź #43 dnia: Września 13, 2019, 14:51:41 »
Wczorajsze tzw. Insider Update:
https://www.youtube.com/watch?v=PcVt3Ulyszw

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #44 dnia: Września 13, 2019, 14:57:15 »
No wygląda obłędnie. Ciekawe jak bliżej ziemi tekstury się prezentują.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"