Mają ludzie problemy... Skoro im tak bardzo jakiś moduł w oku siedzi, jest taką zadrą żeby tracić życie na granie i porównywanie jak to w BMS (można tu sobie wsadzić dowolną grę) jest wszystką super, a ED jak zwykle plama (no bo przecież nie chciało im się linijką co do milimetra mierzyć modelu), to po co w to się bawią? Po co sobie zawracać du... jakimś DCSem?
Od momentu premiery panuje jakaś nagonka, jakby od tego zależałą przyszłość branży. Naprawdę popuścić gumę w majtach.
Ja nie jestem raczej chętny do pisania i wymądrzania się, ale ktoś zadał pytanie o porównanie jednego do drugiego i poza mną nie zauważyłem by ktoś temat podjął. Nie mówiąc, że mnie samego bardzo to interesowało przed wydaniem.
O tym, że wielu rzeczy jeszcze nie ma, bo to wczesny dostęp, nie piszę, to wszyscy wiedzą, aczkolwiek wciąż o tym piszą i nic to nikomu nie przeszkadza, a to typowe bicie piany.
A gdy na może nieco nieudolny, subiektywny sposób (co każdorazowo podkreślam) usiłuję porównywać jednego do drugiego, to źle?!?! Zwłaszcza, że piszę o tym co jest i co przynajmniej w teorii powinno być skończone - prawidłowe, skoro jest.
Kupiłem Vipera świadomie (bardziej sercem, niż rozumem), bo to mój ulubiony myśliwiec i nie żałuję. Innych, zwłaszcza wydawanych w ten sposób nie kupię. I nie względy finansowe stoją na przeszkodzie, tylko właśnie sposób wydawania (taki inny Star Citizen).
Jak już zaznaczyłem, kiedy go skończą to skończą, nie śpieszy mi się, ale też chętnie bym przeczytał od bardziej doświadczonych, może pilotów co sądzą o jednym i drugim.