Autor Wątek: Kto kupił?  (Przeczytany 5392 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Kto kupił?
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 04, 2020, 13:59:03 »
Eee jakaś lipa, oferta z obniżoną ceną się skończyła, ale Bonus points (zgromadzone $) nie idzie dodać przy zakupie. Może jak to nie jest dodatek od ED to nie można z tego skorzystać?
Tylko mile można wykorzystać, ale to jakaś śmieszna obniżka.

U mnie dodaje bez problemu. Mogę sobie 4$ odliczyć ;D. Jak mnie pamięć nie myli to przy tym nowym systemie bonusowym nie ma znaczenia kto robi dodatek, ma to działać zawsze.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 04, 2020, 14:35:47 »
To ciekawe, mam na koncie osiem zielonych i trochę mil. Jedyny bonus mogę zrobić wykorzystując mile, a dolce znikną mi za dwa dni. Cóż, poczekam na obniżkę :D

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 04, 2020, 14:40:53 »
U mnie dodaje bez problemu. Mogę sobie 4$ odliczyć ;D. Jak mnie pamięć nie myli to przy tym nowym systemie bonusowym nie ma znaczenia kto robi dodatek, ma to działać zawsze.

Tak, ale to korzystasz z mili, a nie z upustu (zgromadzonych $).
Mamy stary system bonusowy z $$$ (i tyle ile zgromadzonych ma się obniżkę, do -25% albo bez ograniczeń, mam jeszcze -23$ do obniżki, oraz mile (przeliczane na $). Gorzej, że te zgromadzone -23$ mi przepadają 6.01.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 04, 2020, 16:46:01 »
Cóż, sam już dawno wystukałem te dolce żeby nie obudzić się z palcem w nocniku. Zawsze możesz wydać na kampanie albo inne pierdoły jak GPS ;P. To jest ED i nie przeskoczysz. Równie dobrze mogli ludziom zamienić dolce na mile i nic by nie przepadło. Tak to klops.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 04, 2020, 16:57:44 »
Ja z ciekawości poklikałem po innych modułach i nigdzie tych dolców nie przyjmuje. To czasem nie dlatego, że teraz trwa promocja zimowa?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 05, 2020, 08:29:20 »
Moze, ale JF-17 nie jest juz na promo.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 05, 2020, 08:47:32 »
Dzięki YoYo za przypomnienie, że te punkty są tylko do 6 stycznia. Zostały mi jeszcze 4 dollary/mile i kupiłem kampanię BFM do Horneta tylko za pozostały bonusik.

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 05, 2020, 19:26:47 »
W którym miejscu trzeba zaznaczyć skorzystanie z tych punktów? Przeszedłem cały proces i nie pojawiła mi się taka opcja :(

« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 05, 2020, 19:33:07 »
Jak dodasz produkt do koszyka, to pod koniec transakcji (po zaznajomieniu się z licencją, i kliknięciu "Checkout") można dobrać opcję pokrycia części kosztów bonusami.

Offline Marcin_B

• *
  • MABO
« Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 05, 2020, 19:38:47 »
Wyskakują mi tylko mile - opcji bonusowych baksów brak...

« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 05, 2020, 19:42:48 »
Miałem to samo z próbą zakupu pełnopłatnej kampanii, czyli za dolce już nie da się nic kupić :D

« Odpowiedź #26 dnia: Marca 12, 2020, 21:56:52 »
Ja kupiłem i jestem miło zaskoczony. Hornet oczywiście wygląda ładniej, ale czego bym w nim nie robił to co chwilę trafiam na jakiegoś babola, albo coś jest niedorobione i szlag trafia całą "immersję". O Harrym nawet nie wspominam. A w Chińczyku jakoś wszystko działa. Sam samolot też jest ogólnie przyjemniejszy do nauki. Widać, że w Hornecie poszczególne systemy uzbrojenia i elementy awioniki były dodawane lata jeśli nie dekady po wejściu pierwszych maszyn do służby. Interfejs użytkownika jest miejscami bardzo chaotyczny. W JF-17 wszystko jest spójne i intuicyjne, jak ogarniesz jeden system uzbrojenia, z pozostałymi poradzisz sobie bez wkuwania instrukcji.