Autor Wątek: DCS: Syria  (Przeczytany 6420 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: Syria
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 18, 2020, 10:49:47 »
Biadolicie Redaktorze. Było pisane i mówione koniec lata, a jak wiemy Ruskije liczą pory roku jak dzieci - koniec wakacji to koniec lata, Mikołaj to początek zimy etc. Jedyne co usprawiedliwia wasze marudzenie, to to, że chcecie oblatać dupowaty mikromały symulator i Wam się nakłada termin.

Nie biadolicie, bo co do daty wydania faktycznie pojawiały się bardzo różne terminy w wielu wywiadach (najczęściej tych na yt) i wszyscy nastawiali się na odleglejszy termin. Myślałem, że faktycznie EDki przeszły na cykl "it's ready when it's ready", choćby ze względu na miesięczny okres czekania na kolejnego patcha. Mnie też zaczyna to wyglądać na "it's ready when you still have money in your wallet", szczególnie, że ten mikromały, dupowaty symulator dzięki dobrze zrobionej kampanii reklamowej, jak i tego co oferuje "out of the box", może ukraść ED kilku fanów. Tak, nawet jeśli to dwa zupełnie inne symulatory i w FS się nie "szczylo".

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 18, 2020, 11:14:45 »
Biadolicie Redaktorze. Było pisane i mówione koniec lata, a jak wiemy Ruskije liczą pory roku jak dzieci - koniec wakacji to koniec lata, Mikołaj to początek zimy etc. Jedyne co usprawiedliwia wasze marudzenie, to to, że chcecie oblatać dupowaty mikromały symulator i Wam się nakłada termin.

Chyba mieliście naprawdę zły urlop albo wypadliście dość mocno z obiegu. Współczuję zatem źle spędzonego wolnego 8). Datę wrzesień / październik podano podczas wywiadu i nie był to nikt Ruskij, osoba odpowiedzialna za rozwój projektu DCS zarządzająca tym w ED, tutaj nawet o tym pisaliśmy: http://il2forum.pl/index.php?topic=19850.0 . Z kolei Ugra zapowiadała w lipcu wrzesień (Maestr0 na Forum ED). Co do lata było tylko w zapowiedzi "This summer" ale to było już dawno i nieprawa. Nie mam MSFS :P. Nadrób zaległości to pogadamy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 18, 2020, 11:48:40 »
Urlop to ja jeszcze mam i dalej jestem na Podlasiu, więc nie fikajcie Redaktorze, bo daleko do zapyziałej Warszawki nie mam - akus na yayka i po ptokach do Szpre... tfu Wisły.  8)

Reszcie proponuję czytać ze zrozumieniem i wyciągać wnioski. Jakoś ja od początku mam wrażenie i przekonanie, że Syria to koniec lata, czyli koniec sierpnia lub początek września. Może za dużo wywiadów, albo każdy kto się w nich produkuje chce "błysnąć" i jak widać z żałosnym efektem. O klientów Syrii się też nie martwię, bo to różny rynek zbytu, natomiast pokrycie się czasowe, to nadmiar przyjemności dla niektórych i nie wiedzą w co wsadzić joya (vide VRedaktor`45fps i jego foch, że nie ma wersji z bańką na dyńkę :-):evil:

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 19, 2020, 12:18:25 »
W pracy jestem. Wyszła już Syria? Kaukaz mnie znudził, pustyń nie lubię, a do tego Nevada jest zwyczajnie paskudna, pusta, nudna i strasznie się np. drogi i miasta rozmywają w odległości.

« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 19, 2020, 12:32:33 »
W pracy jestem. Wyszła już Syria? Kaukaz mnie znudził, pustyń nie lubię, a do tego Nevada jest zwyczajnie paskudna, pusta, nudna i strasznie się np. drogi i miasta rozmywają w odległości.

Wychodzi dzisiaj, w godzinach wieczornych pewnie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 19, 2020, 12:41:15 »

To akurat fix Mustanga poprawia (ten noise texture dla mapki PG, przyklad https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=4454990&postcount=115 dla NTTR).

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 19, 2020, 16:24:43 »
Jak już polatacie nad Syrią to dajcie znać jak to działa vs inne mapy. Nie ma mnie w chałupie i w najbliższych dniach raczej nie polatam. :?

www.yoyosims.pl

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 19, 2020, 17:44:59 »
Już idzie.

« Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 19, 2020, 17:56:06 »
Ledwo ciągnie.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 19, 2020, 17:59:11 »
Ledwo ciągnie.

Weź bo Qrdl znowu nie zaśnie jak się rozmarzy.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 19, 2020, 18:02:07 »
U mnie idzie 19MB/s, więc chyba nie jest źle. Na wieczór będzie.

« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 19, 2020, 18:03:46 »
Ponad 50G, sporo.

« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 19, 2020, 18:07:32 »
U mnie 11,5 MB/s ale 50 Gb to sporo.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 19, 2020, 18:15:34 »
U mnie już jest. Nad Bejrutem klateczki niestety lecą w dół, nie tak tragicznie jak na Kanale, ale jednak.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 19, 2020, 18:28:16 »
0.5 Mb/s. Spoko. CoDa ściągnąłem (4 dni) to i Syrię ściągnę.