Autor Wątek: A-10C II Tank Killer wydany!  (Przeczytany 6013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: A-10C II Tank Killer wydany!
« Odpowiedź #15 dnia: Października 01, 2020, 07:51:59 »
Nie wiem czemu liczyłem, że będę mógł wykorzystać A-10C v2 w kampanii A-10C. :/

Jest opcja, że Baltic Dragon zrobi Enemy Within dla A-10C II. Link do ankiety niżej (opcja darmowa* - tyko zmiana modelu, opcja płatna - dodanie dodatkowo nowej zwartości w kampanii):

https://poll.app.do/the-enemy-within-3-0-and-the-new-warthog?from=admin_wall&fbclid=IwAR0qexUTbpZ_uU8F5SeJX3v8-9PHcrpXo_t8W4j-pqUxtwcRm-8HN0n7zLU

Głosujta ;).

*dla obecnych posiadaczy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Października 02, 2020, 10:14:04 »
Zajebisty gadżet ten system nahełmowy. Zupełnie inny level egzystencji. W ogóle ten moduł jest genialny. Nie wiem, dlaczego pozwalacie mu się kurzyć. Ja raz na jakiś czas wracam i wsiąkam. Co prawda za każdym razem muszę sobie wszystko od nowa przypominać.

« Odpowiedź #17 dnia: Października 02, 2020, 15:09:45 »
HMCS mnie wciąga  :evil: , no zajebiaszczy sprzęt! Dopiero go odkrywam, ale wyraźnie zwiększa możliwości i poziom zabawy.  No i HYDRA 70, z APKWS nabrały całkiem innego poziomu, teraz Prosiaczek stał się jeszcze bardzie dziki :) .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #18 dnia: Października 13, 2020, 20:38:52 »
Będzie nowy dźwięk dla A-10C II i jego GAU-8/A.

With the recent release of A-10C II Tank Killer, we have further updated and improved the sound effects for the GAU-8/A gun to take advantage of better Doppler shifting, sound delays between round impact, round flight, and cannon fire effects. We hope you enjoy.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Października 19, 2020, 11:23:50 »
Jest opcja, że Baltic Dragon zrobi Enemy Within dla A-10C II. Link do ankiety niżej (opcja darmowa* - tyko zmiana modelu, opcja płatna - dodanie dodatkowo nowej zwartości w kampanii):

https://poll.app.do/the-enemy-within-3-0-and-the-new-warthog?from=admin_wall&fbclid=IwAR0qexUTbpZ_uU8F5SeJX3v8-9PHcrpXo_t8W4j-pqUxtwcRm-8HN0n7zLU

Głosujta ;).

*dla obecnych posiadaczy.

Wygrał darmowy updejt dla obecnej kampanii Enemy Within dla A-10C II (dla posiadaczy tejże). Może nie przy obecnym już patchu dla OB ale przy następnym:

So I have listened to your feedback, checked the poll results and am now working on the free update to The Enemy Within campaign that will enable you to fly it in the new A-10C Tank Killer. Can't promise to have it done by Wednesday, but I definitely will for the next update after that (if there is one planned for this week anyway).

Jak ktoś jej nie ma to warto jeszcze sobie dokupić (obecną kampanię) przy okazji jakiejś promocji albo za mile to dostanie update free. Potem to nie wiadomo w sumie.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #20 dnia: Października 23, 2020, 17:40:41 »
Jak ktoś jej nie ma to warto jeszcze sobie dokupić (obecną kampanię) przy okazji jakiejś promocji albo za mile to dostanie update free. Potem to nie wiadomo w sumie.

Długo nie trzeba było czekać, właśnie jest na -50%. ;)

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 22, 2022, 08:51:42 »