Autor Wątek: Po 30kilku latach grania w symulatory przeżywam traumę z ich powodu  (Przeczytany 1485 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Odp: Po 30kilku latach grania w symulatory przeżywam traumę z ich powodu
« Odpowiedź #15 dnia: Października 13, 2020, 22:26:55 »
Rutkov, to nie jest trauma na starość. To po prostu jest starość. :)   Ja cię rozumiem...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #16 dnia: Października 14, 2020, 09:35:00 »
O kurde!
Właśnie uświadomiłem sobie, dlaczego też mam skrzywienie co do czystości monitora.
Załoga The Forum jak zwykle trafia w dziesiątkę.
Swoje latanie zacząłem na starym IŁku 1.2 i monitorze CRT w szalonej rozdzielczości 1024x768.
Faktycznie każda ciemna plama była potencjalnym śmiertelnym zagrożeniem.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #17 dnia: Października 14, 2020, 10:35:55 »
To ja mam jednak bardziej giętki umysł. ;) Owszem, na monitorze do grania to czystość utrzymuję non stop, rzeczywiście może przez syndrom kropki z Iła. Ale na takim lapku to mogę go mieć zapaskudzony ekran, w przeglądarce mi to jakoś nie przeszkadza...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #18 dnia: Października 16, 2020, 21:35:05 »
Ha! Doszło do mnie, że to moje spoko podejście nie jest efektem jakiegoś ogólnego wyluzowania a też wynikiem traumy z młodości, nieprzepracowanej zresztą!

Przecież ja dawno temu przez wiele lat miałem Poloneza, któremu zawsze niedomagały wycieraczki! Już wolałem nie ruszać szyby niż ryzykować, że się zatną i trzeba będzie stanąć i ręcznie popchnąć. Stąd też liberalne podejście do smug i syfów na szybie, w tym i na szybie monitora. :)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #19 dnia: Października 16, 2020, 23:50:23 »
Hehehe... Nie chciałem już was dobijać i dodawać, że z szybami w samochodzie nie jest u mnie inaczej niż z monitorami . Niestety muszę się męczyć bardziej w samochodzie, bo niemożliwe jest by szyba była cały czas czysta, zwłaszcza w lato.
Cieszę się również, że nie mam np. lodówki z monitorem, czy takiej z przezroczystymi drzwiami jak w reklamie jakiejś. Okna w domu też sam myję . I może kurde starczy już tego.

Wysłane z mojego SM-T865 przy użyciu Tapatalka

miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM