Uderzenie z działka 20mm ma chyba też dość sporą. Chciałbym, żeby miarodajne efekty były widoczne na samolotach obu stron konfliktu. Sam przyznałeś ile trzeba było wpakować w Łagga3 i to jest właśnie to o czym piszę.
Poza kuriozum w postaci laga3 to raczej sa widoczne, zazwyczaj potrzebowalem jednej salwy , bardzo krotkiej zreszta zeby albo zapalic albo rozczlonkowac p40, jak sie gonilim z reelem
Takich przkladow mozna mnozyc, a z wlasnego podworka to podam dore , ktorej mozesz centralnie z 30 m wyplacic 5 granatow z 30mm , a dora sie tylko lekko zakolysze lol , i leci dalej jakby nigdy nic, i nie jest to pojedynczy wypadek, tylko regula, bo latam ostatnio tylko dora.
jesli chodzi o posta Benita to..:
po pierwsze nudzi mi sie okrutnie podczas grania fr
po drugie , pisze to teraz calkiem powaznie , manualnie nie wyrabiam , po prostu nie potrafie uzywac myszy lewa reka, a uzywanie prawej do jednoczesnego obslugiwania myszy i joya mnieprzerasta odrobine.
i po trzecie , powtarzam to po raz kolejny , mnie zupelnie nie pociaga klimat wojny, poczucie duchatamtych czasow itp. Nic a nic. Jestem neofita, w symulacje gram od 2 lat. Pierszym moim symulatorem był il-2 Sturmovik. Byc może jeszcze nie potrafie wyłapać smaczków i koncentruje się na tym dominującym , traf chciał ze to model lotu. Dlaczego się zainteresowalem ilem -2 sturmovik ?
Bo mi kumpel powiedzial, ze to pierwsza symulacja dzialajaca w oparciu o obiekty a nie triggery, i ze dopier w bawiąc się nią można zrozumiec o co chodzi w lataniu. Spróbowałem i mi zostało.
Takich "tego nie zrobisz" to se mozemy dlugo wymieniac Benito, to do niczego nie prowadzii.
Btw... wykrecisz w sturmoviku dwie zwitki w prawo zaczynajac na 250 metrach i przezyjesz to ?
sory lol

tylko pokazuje ci dzialanie mechanizmu, bo zgodzisz sie ze z punktu widzenia pilota TA umiejetnosc jest rownie istotna jak umiejetnosc zidentyfikowania celu 2km nizej na tle lasu.
A wiec jak ktos powiedzial cieszmy sie z tego co mamy.
Ja od pewnego czasu , od jakisch 3 miesiecy przestalem sie komukolwiejk narzucac ze swoja opinia na temat Fb, bo w efekcie prowadzio to do dzialan odwetowych.. zupelnie niepotrzebne to jest...