Nie bylo mnie na Forum kilka dni, wchodze i ...... cuuudooownie!!! Moze szybciutko odpowiem na pytania kolegow.
...chętnie dołączę do szkółki o ile do tego czasu Kos nerwowo wytrzyma i póki żona ma cierpliwość.
Jak na razie nerwy Kosa sa w najlepszym porzadku i w najblizszym czasie nie zanosi sie na jakies drastyczne zmiany. Jesli zas chodzi o "cierpliwosc zony" to rozumiem, ze chodzi tu o Twoja zone hihihi, bo moja jest juz przyzwyczajona od baaaardzo dawna.
Z tym że na dzien dzisiejszy posiadam IŁ2 FB oraz IŁ2 PF a nie mam tego dodatku. Czy da sie to jakoś obejsc ?
Niestety tego sie nie da obejsc. Konfiguracja szkolki jest nastepujaca: FB+AEP+PF+patch 3.04m.
Na pytanie kolegi Jaro(CT) odpowiedzial juz moj przyjaciel z czeresniowej galezi - Szpak. Dodam tylko, ze mozecie pisac smialo nawet wtedy gdy w opisie GG mam "niedostepny". Odpowiem natychmiast jesli zjawie sie przy kompie lub skoncze zajecia w szkolce czy trening PATa. Aha... jeszcze jedno - w czasie wzmozonych opadow sniegu kontakt ze mna jak tez wspolne treningi moga byc utrudnione. To nie zart. Mysle, ze kiedy opady ustana zajecia w szkolce wroca do normy a ja bede dysponowal wiekszymi zasobami czasowymi dla wszystkich chetnych na wspolne ze mna latanie.