Autor Wątek: Nowy Squad :)  (Przeczytany 3965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline snb

• *
  • Lurker
    • http://have.not.any
Nowy Squad :)
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 16, 2004, 22:57:51 »
Cytat: KosiMazaki
S/JG1 - jagdgeschwader (pulk mysliwski) tylko nie jestem pewien co do tego "S" moze Stab ?

To "S" to od Sonderkommando. W slowniku znalazlem jako najblizsze "Sonderangebot" i przypomnialem sobie ze to juz kiedys widzialem w jakims Kauflandzie, znaczylo to "oferta specjalna". A wiec to jakis wysoce specjalny pułk myśliwski będzie, ani chybi przeznaczony dla pilotów specjalnej troski. Chyba się nadam ;)

Piloci z S/JG1 proszeni są o nieobrażanie się :)

Co do pana von R. to wiem kim on był, wiem że nieźle strzelał, wiem że latał na de drei. To, że początki miał słabe wyczytałem w jakiejś książce, bodajże "Samoloty myśliwskie pierwszej wojny światowej" :)
Pozdrawiam

SNB

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 16, 2004, 23:30:04 »
Snb nadasz sie :)

Sonderkomando:) tia :) ponoc grupy Sonderkomando byly do zadan "specjalnej troski" jakby nie patrzec to wlasnie tak nazwane grupy jezdzily duszegubkami:)
fakt w tlumaczeniu to grupa specjalna czy jakos tak :)
ale niemiecki jest szerokorozumianym jezykiem wiec sie nie podejmuje doslownego tlumaczenia :)

SNB  prosze o kontakt via PW :) w celu dalszych rozmow:)

noe

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 17, 2004, 08:59:38 »
Jestem raczkujacym pilotem bez joysticka, bez umiejetności oraz bez wiedzy

Witaj
Jeśli chcesz sie podszkolić w lataniu zapraszam do szkółki Dziadka Kosa. Ja sie tam sie uczę i napewno po takim szkoleniu będą nas chcieli wcielić do drużyny!!!Therr już mi obiecał hi hi! :lol: Dziadek ci wszystko wytłumacy i nauczy cie latać-świetny gość

Pozdrawiam
noe

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 17, 2004, 09:16:36 »
SNB ... Noe dobrze mowi.....
sam latam u Dziadka :)

Noe SNB jest oficialnie w squadzie juz :) co nie oznacza ze nie powinien pouczyc sie U Dziadka Kosa jak Dziadek ma jeszcze miejsce i czas

o brak checi nie podejrzewam

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 17, 2004, 10:13:55 »
W NJG1 jedynym ułatwieniem jest możliwość widoków zawnętrznych,chodżby dlatego gdyż latamy czasem samolocikami,w których nie ma narazie kabiny np. Ju-88.

S!

« Odpowiedź #20 dnia: Marca 17, 2004, 19:54:32 »
Witam wszystkich , dopiero co od niedawna mój pececik w nowym wcieleniu zaczął jakoś chulać (między innymi dzięki poradom Kosiego - wielkie dzięki stary za solidną garść porad ! ), więc po przeczytaniu kilku Waszych postów postanowiłem ,że trzeba by było wreszcie po dwóch latach "nawalanki offline" spróbować polatać kiedyś online. Jak tylko uda mi się znaleźć i ściągnąć patcha 1,22 na 1,21 i "jakieś" HL, to zaraz pokombinuję z lataniem w  sieci . Ale ponieważ do tych rzeczy mam dwie lewe ręce to może byc ciężko :lol:  :mrgreen:
Jak już się uda to może nawet się przyłączę , kto wie i może uda mi na jakiejś Foczce odrąbać skrzydełko z czerwoną gwiazdką :lol:  :lol:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 17, 2004, 20:07:01 »
Edelmann teraz lata się wersją 2.0 czyli AEP  :)

Co do latania istnieją takie rzeczy jak chodżby szkółka Dziaka Kos'a.

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 30, 2004, 13:07:27 »
witam ponownie:)

bardzo mnie cieszy odzew jaki nowy squad ma na forum:")))))

i chcialem powiedziec ze przyjmujemy WSZYSTKICH :)

mamy sporo miejsca dla czerwonozercow:)

drzwi sa caly czas otwarte:)

« Odpowiedź #23 dnia: Marca 30, 2004, 13:14:50 »
Nom, świeża krew jest potrzebna, i na hl i na forum, bo część z nas się już nagadała, tylko nie naskakujcie na nich od razu panowie starsi. Niech dyskutują, nawet jak was coś śmieszy.
A tak na marginesie, może ktoś założy jakiś czerwony skład dla odmiany? Siły powinny być odwrotne na 1 niemca 10 ruskich, a nie na odwrót ;)
Achtung Spitfeuer!

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Marca 30, 2004, 13:17:11 »
hi hi hi niech zakladaja :)
ale chyba 303 jeszcze przyjmuje i 304?

prawda?

Black_Bird

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Marca 31, 2004, 21:03:03 »
Sam z chęcią przyłączył bym się do tego squadu, ale niestety łącze mi to uniemożliwia  :( . Ach ten modem :x .

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 31, 2004, 23:52:18 »
hmm.. jest tu kilku co gra na modemach :)

ja nie powiedzialem ze mniej niz ADSL to nie zapraszamy:)

prosze o okreslenie sie ze chcesz i do dziela :) na HL jest mnostwo ludzis na 64k :)

jezeli jestes zainteresowany prosze o info na PW :)

Black_Bird

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 01, 2004, 21:18:41 »
Z chęciom ale chwilowo mam przerwe w graniu w IŁ-2. Zepsuł mi się mój Logiteh attack 3. Muszę troche odłożyć kasy na nowy a wtedy zgłosze się na pewno. A tak przy o kazji co to może być raz chodzi mi dobrze z dzień czasami 2, a potem zupełnie traci swoją czujność i robi co mu się żywnie tylko podoba :twisted: .

raven

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 01, 2004, 23:48:36 »
To norma w najtańszych Logitechach. Mój Attack 2 właśnie poszedł na naprawę gwarancyjną z tego samego powodu. Znudziło mi się nieustanne szarpanie w prawo.

Przy okazji chciałem pozdrowić swój staffel, 1./NJG1. Z ziemi oczywiscie - sorry chłopaki, producent joya kolaboruje z kufajmaństwem. (mahanie czapeczką)

Raven

Staffelkapitan, 1./NJG1

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 10, 2004, 14:19:16 »
Chcialem tylko przypomniec ogolowi ze w S/JG1 ciagle trwa nabor kandydatow  
dla nie latajacych mamy przyjemne prace przy zamiataniu lotniska, obieraniu ziemniakow oraz czyszczeniu latryn:) lol

[ Dodano: Wto 04 Maj, 2004 ]
Niom:)

chcialem wszem i w obec oglosic ze rekrutacja postepuje zgodnier z planem  

hmm.... tylko jeszcze ta kura od Maddoxa sie cholera nie zglosila ale be sure she is wrong:))))))

[ Dodano: Pon 10 Maj, 2004 ]
no:)

sklad liczy sobie cos ok dwudziestu kilku czlonkow:) (czemu nie skladnikow? )

i dalej dzieki Bogu, Partii (wiadomo jakiej) oraz swoim cudownym maszynkom nabor jest prowadzony:)

w dalszym ciagu czekam na kure..... ale najpewniej zobacze ja w rosole:P