Autor Wątek: Gadu-Gadu - problem  (Przeczytany 3991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ger0nim0

• Gość
Gadu-Gadu - problem
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 27, 2004, 22:38:00 »
Dziękuję bardzo program, który sam mi zegar przestawia, ciekawe co tam jeszcze może namieszać w blaszaku o czym nie wszyscy wiedzą

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Gadu-Gadu - problem
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 28, 2004, 13:53:59 »
Niekoniecznie jest to program w GG, nawet w to watpie. Przyczyna moga byc inne programy. Czasami nawet przecietnu uzytkownik nie wie, instaluje aplikacje, nawet czasami nie czyta tego poda tylko sciezke dostepu i frupo instalce. A w tle wrzuca nam sie cos od pogody, jakies gorace oferty, getnet lub Savenow. Ja ostatnio sciagalem jakies bzdury, doslownie 5 plikow sciagmolem i odpalil sie jakis synchronizator czasu!. Se pomyslalem "Łat de fak??!?!". Puscilem ad-aware i kilkoma "snifaczami". Okazalo sie ze mialem 34 kable na kompie a zaznaczyc trzeba ze moj komp raczej takich rzeczy nie posiada bo dbam o porzadek. Wiec na koniec moze wciagles jakis taki soft i Ci namieszal.

A co do GG i banerow to mozna je szybko wylaczyc :P

Ps. Ja mam ostatnia wersje GG i takich problemow nie mialem, a jedyny problem jaki wynika to ze czasami sie "explorer" zawiesza i ginie ikonka z paska zadan.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"