Autor Wątek: Omijanie Rakiet Powietrze-Powietrze i Ziemia-Powietrze????  (Przeczytany 5019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

9grudniA

• Gość
Omijanie Rakiet Powietrze-Powietrze i Ziemia-Powietrze????
« Odpowiedź #15 dnia: Września 21, 2004, 20:03:56 »
Widzę, że w Polsce to jeszcze daleko do zachodu. Ech. Ja tu chyba nie jestem zbyt potrzebny. Ja i moje rady. Dowidzenia wam. Zagraniczne fora są bardziej przyjazne. Jeszcze jedna uwaga. Te ostrzeżenia to jednak ździepko przesada. Pierwsze ostrz. tak. Piractwo to bardzo zła rzecz. Wkońcu przez to mniej jest w naszym kraju polskich wersji językowych. No ale bez przesady. Ludzie, krew mnie zalewa.

PS. No dobra mądrale, ale i dla was należy się ostrzeżenie. Jeśli przeczytacie tytuł i to co tu się wyprawia, to zgodnie stwierdzicie, że to jest pogwałcenie punktu 6, który wyraźnie mówi o trzymaniu tematu. Zalecam ponowne rozpatrzenie sensu tych wszystkich zakazów i przepisów panie "Władzo" :x Odwiedzających tą stronę może odstraszyć ilość wszystkich zakazów. Radziłbym okroić to wszystko do sensownego minimum wiedząc że pewne zasady obowiązują w naszym świecie bez potrzeby ich przypominania. Jednak ja tutaj się z wami pożegnam, ponieważ wchodząc między wrony musisz krakać jak one, a ja nie lubię się poniżać. Poprostu opuszczam forum. Dowidzenia.

PS. Panie Kos. Pan nie używa polskich literek. Gdzie jest ę ź ż. Mam nadzieję że jako rozsądny człowiek przemyśli pan sobie czy warto kłucić się o takie rzeczy nie będąc pewnym czy i samemu nie popełnia się błędów. Bo to nieco śmieszne.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #16 dnia: Września 21, 2004, 20:30:04 »
Dooowiiidzeeeniaaaa jak to mowia dzieci w 1 klasie, nikt nikogo tu na sile nie trzyma a jezeli 700 osob akceptuje te reguly to ty tez powinines. Dodam ze twoj tok myslnia jest bledny gdyz przyklad, skoro nowe samochdy maja "jaski" (airbagi), pasy bezpieczenstwa i te wszystkie strefy zgniotu + te wszystkie Absolutne Braki Szczescia, SRSy, ASRy itp., itd. to po kiego grzyba mamy kodeks drogowy. Pozatym zalecam zakupienie slownika ortograficznego.

Ps. A gdybys mial jaja to bys poprawil te bledy bo one mowia tylko o Tobie a nie sie "jezyl".
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Kos

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Września 21, 2004, 21:26:22 »
Mialem nie zabierac juz glosu ale skoro wezwano mnie imiennie wiec doloze jeszcze kilka zdan.
Panie Kos. Pan nie używa polskich literek.

Faktycznie, nie uzywam. A ich brak nie jest tozsamy z popelnianiem tak podstawowych "ortografek" jak w Twoim przypadku. Tu dziekuje ci za szacunek jakim mnie obdarzyles. To "Panie Kos" bardzo podnioslo mnie na duchu i nieco zmienilo zdanie co do Twojej osoby.

Mam nadzieję że jako rozsądny człowiek przemyśli pan sobie czy warto kłucić się o takie rzeczy nie będąc pewnym czy i samemu nie popełnia się błędów.

Staram sie byc rozsadnym zarowno w zyciu jak i pisowni, naszej, polskiej. Klocic sie raczej nie kloce, zwrocilem Ci jedynie grzecznie uwage i poprosilem o usuniecie bledow; chociaz takie wypowiedzi jak Twoje podosza mi cisnienie do niebezpiecznej granicy. Co do popelniania bledow w zyciu, to owszem, zdarzylo mi sie ich dokladnie trzy na przestrzeni tych kilkudziesieciu lat jakie mam juz za soba, natomiast co do bledow w pisowni to odkad jestem na tym Forum zdarzyl mi sie dokladnie jeden na ktory zwrocono mi uwage. Bardzo sie wtedy wstydzilem a niesmak czuje do dzis..

Bo to nieco śmieszne

Co jest smieszne? popelnianie bledow?! Zapewniam Cie, ze wcale nie jest smieszne. Porozmawiaj na ten temat ze swoimi Rodzicami - powinni Ci to wyjasnic.

PS. Jednak jak chcesz to stac Cie na poprawnie napisany tekst. Z jednym wyjatkiem. A takie "wyjatki" poprawiam natychmiast zdajac sobie sprawe, ze czasami w ferworze szybkiego pisania cos takiego moze sie przytrafic kazdemu.

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Września 21, 2004, 23:19:07 »
Miałem dylemat Banik czy Nie banik  :lol:
A tak przy okazji odnośnie błędów, sam popełniam je na tyle notorycznie, że wypracowałem nawyk pisania postów w jakimś edytorze tekstów, sprawdzenie go pod kątem błędów, i dopiero wysłanie. Na szczęcie dla mnie (i mi podobnych) jest super rozwiązanie Ognioptak(Firefox) + SpellBound  dzięki temu możesz sprawdzać posty już w trakcie pisania
Nie banik :mrgreen:

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Września 22, 2004, 09:28:22 »
No nie "klucmy" sie "joz" nooo  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink: