Autor Wątek: Kiedy latamy ?  (Przeczytany 15941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Miszon

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 26, 2005, 11:55:50 »
Możnaby spróbować choćby w ten weekend, tyle że pozostaje kwestia doinformowania wszystkich, którzy jeszcze nie odwiedzili forum po reaktywacji. Ponadto jest pewien problem, który zapewne wkrótce opisze Boba kierownik, mianowicie bugi w C1 podobno na tyle poważne, że nie ma co się do C1 zbytnio przywiązywać.

Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 01, 2005, 18:43:37 »
............o dzia.....ła znowu. Witam.
Mam pytanie dotyczące komunikacji, konkretnie o "ventla". Jak się przez niego komunikować bo zdaje się że przed lotami przez niego ustalacie szczegóły?
Program już ściągnąłem.

Sprawa dotycząca wolnego działania falcona -niedawno dokupiłem ramu i śmiga aż miło więc byćmoże to właśnie ta kwestia.

Generalnie, ostatnio jestem trochę zajęty ale nadal z chęcią bym z kimś polatał.

Pozdrawiam, Banan

P.S. Co to jest C1??
"Banany na twoim skrzydle to samo zdrowie" - Banan :)

Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 01, 2005, 19:05:25 »
Witam wszytskich , chcialbym rowniez dolaczyc do waszego grona i polatac troche on-line , ale niestety narazie mecze sie z manualem , wiec jak bede prezentowal odpowiednia forme lotnicza ;) to przylacze sie.Pozdrawiam

Cytat: bananpl
 P.S. Co to jest C1??

C1=Cobra One , takk przynajmniej mi sie wydaje :)

Boba Fett

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 02, 2005, 13:37:17 »
Witam wszystkich

Od razu muszę przeprosić za brak lotów ostatnio, miałem mnóstwo zajęć a czasu zero :( Od dzisiaj się to zmieni, nowe obowiązki jakie mnie czekają nie są już tak czasożerne. Dziś wrzucę na forum porównanie dwóch najpopularniejszych modów do Falcona. Dziś też będę na Ventylu gdzie mam nadzieje spotkać przynajmniej większość fanów Falcona i uzgodnić pasujące terminy lotów, od dłuższego czasu przygotowuje misje które mogą nam bardzo pomóc w zdobywaniu wiedzy. To chyba tyle, reszta na żywo :D

Pozdrawiam
 :564:

Iche

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 04, 2005, 18:01:40 »
Polatamy dzisiaj? Może koło 21 na wentylu, co?

Obowiązuje już wersja FreeFalcon 3.1.  Najnowsza wersja do ściągnięcia tutaj . Niestety wszystko trzeba instalować od nowa - trwa to ponad godzinę. Najpierw gra Falcon 4.0, potem FF 3.0 i na końcu FF 3.1. Wybieramy opcję z CobraOne 1.1.

Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 07, 2005, 20:26:07 »
Witam. Rozumiem że zdanie "Obowiązuje już wersja FreeFalcon 3.1" jest, zdaniem oficjalnym? Rozumiem także że nie należy dodawać >FF3-Cockpit-Addon.exe<.
Jeszcze jedno pytanie - co to jest CobraOne 1.1 NOSSE HOTFIX 1? Czy też to instalować?
Pozdrawiam, Banan
"Banany na twoim skrzydle to samo zdrowie" - Banan :)

Iche

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 07, 2005, 22:36:37 »
Raczej oficjalnym. W każdym razie nikt nie protestuje puki co.

NOSSE hotfix to poprawka umożliwjająca uruchominie Falcona na starszych procesorach, nie posiadających zestawu dodatkowych instrukcji SSE. Nie wiem dokładnie jakich CPU to dotyczy ale na pewno nie Athlona i Pentium III. W przypadku posiadania takiego procesora nie instalować!

Boba Fett

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 07, 2005, 22:39:20 »
Panowie, miałem dziś latać, ale musicie mi wybaczyć, jestem z piękną kobietą i wprowadzam ją w arkana lotnictwa  :twisted: Do zobaczenia jutro  8)

Pozdrawiam

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #23 dnia: Marca 08, 2005, 01:00:25 »
Cytat: Boba Fett
Panowie, miałem dziś latać, ale musicie mi wybaczyć, jestem z piękną kobietą i wprowadzam ją w arkana lotnictwa

Szczesciarz 8)  8)  8)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

ajwaj

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #24 dnia: Marca 10, 2005, 09:28:07 »
Cytat: KosiMazaki

Szczesciarz 8)  8)  8)

A ty zamiast wzdychać to jazda w miasto! Pieknych kobiet w Polsce w bród. Choć najpiękniejsza jest już zajęta (przeze mnie).

Boba Fett

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #25 dnia: Marca 10, 2005, 14:24:56 »
Cytat: ajwaj
...Choć najpiękniejsza jest już zajęta (przeze mnie).

No tu bym polemizował  :twisted:  (ciii, Ona to czyta... )
Panowie, jak tam loty ? ja jestem przez kilka dni ... zajęty :) pod koniec tygodnia wracam i biorę się za Falcona online (czyli piątek?)

Pozdrawiam

Iche

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 11, 2005, 20:51:10 »
No i mamy piątek. Ktoś chętny?

Boba Fett

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 12, 2005, 13:14:57 »
Witam

Haaahaaahaaa, tylko tyle mi zostało, nie mam juz forwardowania ze względu na wewnętrzne zatargi w firmie prov :evil: Wczoraj próbowaliśmy z Iche latać, i kiszka wieloryba.   Nie mam pojęcia kiedy to wróci do normy, będę się starał o stały numer IP. A narazie życzę Wam wysokich lotów.

Iche

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 14, 2005, 00:19:13 »
No i polataliśmy sobie z Miszonem i Attylą. Było całkiem miło. Doszło też do ostatecznego rozwiązania problemów z połączeniem w Falconie.

Kampania on-line chula bardzo ładnie, poza sporadycznymi zwisami  :evil:
Podobno pomaga na to taka sama konfiguracja gry u wszystkich graczy. Tu jest kofig cobry, który należy wgrać do głównego katalogu falcona: config.cfg. Ja wziąłem go od Boby, więc wszystko powinno byc ok.

erbaX

• Gość
Kiedy latamy ?
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 14, 2005, 12:31:15 »
Jak bedziecie znów latać to dajcie znać a ja się napewno przyłączę.