Ankieta

Czy chciałbyś mieć możliwość wpływu na podejmowane decyzje w sprawach państwowych poprzez Internet??

TAK
19 (76%)
NIE
4 (16%)
NIE ZAINTERESOWANY
2 (8%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Marca 27, 2005, 13:21:13

Autor Wątek: Polityka a Społeczność forumowa czyli Internauci  (Przeczytany 3646 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

noe

• Gość
Polityka a Społeczność forumowa czyli Internauci
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 22, 2005, 12:57:35 »
Ziuk i tu sie z Toba nie zgodzę popatrz na ton wypowiedzi w tym temacie.Czy Ty tu widzisz choc odrobine optymizmu,chęci czy dobrej woli.Uważam wręcz przeciwnie ze jest moda na pesymizm,zniechęcenie i zrezygnowanie w społeczeństwie.A najblizsze wybory to sobie wogóle nie wyobrażam-chyba same babcie i dziadki pójda a My jak zwykle będziemy potem narzekać i użalać sie nad soba jacy My to pokrzywdzeni jesteśmy.Właśnie sie potwierzdzaja moje przypuszczenia i zaczyna sie klarować wizerunek społeczeństwa polskiego.Wiem że jesteśmy leniwi "tak,tak dobry pomysł weźmy sie i ZRÓBCIE!!";"Mnie to nie dotyczy";"po co sie wychylać";"samo się zrobi"

Wiem że świata nie zmienie ale przyszłość moich dzieci i wysiłki moich rodziców nie są mi obojętne!!Staram sie działac na różnych gruntach aby choćt roche zmienić spojżenie młodych na dzisiejsza ojczyznę.Póki młodym będzie obojetne co sie dzieje w jego otoczeniu począwszy od spółdzielni mieszkaniowej idąc dalej w powiacie ,gminie kończywszy na władzy najwyższej to nigdy dobrze nie będzie!Lubimy tylko gadać.....  :(