Autor Wątek: marny fps przy lądowaniu  (Przeczytany 3960 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
marny fps przy lądowaniu
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 01, 2005, 17:50:23 »
Cytat: WilkzPolski
Zresztą jak na moje wymagania ten sprzęt mi wystarczy. Przynajmniej na rok

Kolego, ja mam GF6800Ultra (256MB), 1 GB RAMu (2x512 dual), P4@3.5HT i też mógłbym pomarudzić jak mi to zwalnia i miałbym moralne prawo, bo wszystkie inne gry śmigają i wręcz jest nie do pomyślenia, żeby jakaś nowa strzelanka nie poleciała w ustawieniach high... Natomiast ty - bez urazy - ze słabym sprzętem (ten 5200 to wręcz legendarny brak wydajności, który był nawet deklasowany przez wcześniejsze pełne GF4) powinieneś powstrzymać się z biadoleniem przynajmniej rok, tj. do czasu aż kupisz coś normalnego do LO (proc, karta, ram).
FC jest w niektórych sytuacjach płynniejszy, np. eksplozje i płomienie nie pożerają fpsów, natomias po włączeniu systemu TV w su25t ilość fpsów spada o ok. 10 i nie jest zbyt istotne czy akurat patrzysz w ekran tv, czy nie.

pozdrawiam,
qrdl

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
marny fps przy lądowaniu
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 01, 2005, 18:00:06 »
Niech ci będzie :) To ja już odkładam kase. Teraz można wrócić do stałego tematu :)

Ehh, znowu Moderator musi sprzątać po użytkownikach... a za kazdym razem kursor myszy zaczyna mi wędrować nad ikonkę usuwania i jest jej coraz bliżej, proszę nie robić tutaj włoskiego wojska i nie drażnic modów bo zaczną się przejmować ilością miejsca na serwerze :P  - Sundowner