Witam
Na początku chcę się z wami serdecznie przywitać, mam na imię Damian mam 16 lat i jestem z Krośnicy, od paru tygodni gram sobie w Falcon`a 4.0:AF i mam wiele problemów na które odpowiedzi narazie nie znalazłem, jak narazie jestem totalnym noobem ale już umiem odpalić samolot od zera

dobra przejdzmy do pytań:
1. Nie umiem grać online, próbowałem wbić na różne serwery ale nic się nie udawało, pisało że nie ma servera lub mam zamknięte porty na nacie, lecz próbowałem otworzyć na switchu i miałem wiele próblemów (min. zepsułem switch) z wynikającej z tego sytuacji musiałem podłączyć się modem normalny od neo (nie mam nata) lecz dalej nie umiem grać, nie wiem czemu ciągle pisze to samo, mam Avasta a firewall od windy jest wyłączony, może podajcie jakieś servery inne to spróbuje (na tej liście na jakiejś stronce też nigdzie się nie umiem dostać) bo taka gra offline jest troche nudna :/
2. Nie kapuje WOGÓLE jak zestrzelić jednostki naziemne wroga: widze na tym radarze w górnym lewym rogu kokpitu że są jakiejś jednostki, ktoś mnie namierza i boom nie ma mnie, wógole nie umiem strzelać po przejściu na tryb rakiet naziemnych (nie wiem jak to się fachowo nazywa) może źle przełanczam? Standardowo Falcon ustawił mi to na dolny klawisz od joya (mam joya Interact Cyclone 3D) ps. jak ktoś ma do niego stery żeby działały mi te wszystkie dolne klawisze to bede bardzo wdzięczny.
3. Jak miałem tryb ten najłatwiejszy to na radarze tym chyba HSB widziałem samoloty wroga a jak mam tryb Ace to wogóle nie widze nic! Jak chce kogoś na ace zestrzelić to nie umiem bo nawet rakiety go nie namierzają! Nie wiem jak się z tym poradzić
Jak coś mi się jeszcze wspomni to zapytam..
Aha jak ktoś jest obeznany w tej grze to poprosiłbym o jakiś kontakt (najlepiej skype) bo chcę się jakoś wczuć w tą grę ale ciężko mi to idzie, bede nadal próbował gdzieś wejść online

Z góry thx wszystkim za pomoc (jak coś zrobiłem źle to prosze o info o tym

)
Pozdrawiam, Damian