Autor Wątek: Wpływ przeszłości na teraźniejszość  (Przeczytany 2224 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Wpływ przeszłości na teraźniejszość
« Odpowiedź #15 dnia: Października 22, 2005, 20:01:02 »
Labi przewiduje, że za 2 lata np. w "Skrzydlatej" zamiast opisów akrobacji na MiGaczu podczas radomskiego air show będą już drukowane cytaty z naszego forum? 8)

I komentarz w stylu:

"Na polskim forum IL-2/LOMAC/BOB zaskoczył dziś nowy post użytkownika Toyo, dobrotliwie przezywanego "Wujkiem". Pokaz elokwencji w wykonaniu tegoż usera mógł się naprawdę podobać. Bywalcy europejskich forów lotniczych zgodnie podkreślali, że widzieli w sieci niewiele tematów tak doskonale omówionych. Pozostałe posty na forum były na dobrym poziomie, niektóre jednak pozostawiały pewien niedosyt. Pisanie na polskim forum IL-2/LOMAC/BOB wymaga od zarejestrowanych userów odpowiedniego przygotowania merytorycznego, na które n00bom i trollom zazwyczaj brakuje czasu i chęci."

:lol:

Niestety śniła mi się dziś tylko stara, brzydka i wredna pani od matematyki - więc sennik zbyteczny :?
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Wpływ przeszłości na teraźniejszość
« Odpowiedź #16 dnia: Października 22, 2005, 20:31:57 »
Obawiam się tylko, że to się może nie spodobać samemu zainteresowanemu, który może chciałby być rozpoznawany jako świetny pilot wojskowy, a nie koniecznie "GIT gość z forum Szturmowika" Mr. Green .... szczególnie jak kumple piloci by się w okolicy znaleźli hihi

Nie widzę konfliktu, szczególnie, że niektórzy znają to forum, Wodzowi podobały się skiny do polskiego modu Lock on.
Pomyślcie, że oni na codzień doświadczają przebywania ze mną, a ja z nimi oraz każdy z osobna z każdym. Nie jest to łatwe szczególnie w gronie egocentryków o rozbudowanym własnym JA.

Co do "Skrzydlatej" to już poczynilem pierwsze kroki, bodajże(?) we wrześniu 2004.