Autor Wątek: Rise of Flight (KOTS) / Война в небе - 1917  (Przeczytany 108905 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
I WŚ:Rycerze nieba
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 14, 2005, 23:48:19 »
Kurde niech będzie i spier..., ja go i tak kupię, i będę latał, latał, latał, latał  :565:

Te samoloty to były samoloty przez duże S a ich piloci przez duże P. One były (są) pięknę, ich malowania to arcydzieła sztuki przy których malowania z II WŚ to bazgroły :D.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

HansVonStunke

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 14, 2005, 23:56:33 »
Cytat: Magneto

Martwi mnie to, że ma to być poprawiony engin Iła  :idea:

moze jestem gupi, ale dlaczego nie zrobia tego na enginie Flankera 2 ? czy fizyka w simie odrzutowca nie nada sie do uzycia dla simu szmatolotow z 1wszej wojny ? w moim (subiektywnym, prywatnym, skrzywionym  :twisted: ) odczuciu jest lepszy niz nawet w starym Sturmoviku - ma turbulencje, wiatry, korek, slizgi ... :mrgreen: 'tylko' DM poprawic i dostosowac,  umozliwic ladowanie na glebie, i jazda  8) a jako bonus dolaczyc edytor oparty na tym Flankera... :mrgreen:

Edit : Rutkov, to byly czasy kiedy samoloty byly z drewna a piloci z ...duralu ? kompozytow ? tytanu ? :mrgreen:

« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 15, 2005, 00:36:41 »
Proponuję Red Barona 3D + dodatek "Full Canvas Jacket"

"Full Canvas Jacket won runner up "2003 Flight Simulation of the Year" in their March 2004 edition. We lost out to Microsofts FS2004 :D"

wg. Computer Gaming World

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 15, 2005, 12:26:12 »
A ja chce stoczyć honorowy pojedynek z Czerwonym Baronem, jak na prawdziwych Gentlemanów i sportowców przystało. Muszę jednak ukończyć go do siódmej, gdyż potem mam zamiar zjeśc kolację w towarzystwie pięknej siostry Florence Nightingale :D

To może byc fajna gra :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 15, 2005, 12:29:09 »
Cytat: Schmeisser
A ja chce stoczyć honorowy pojedynek z Czerwonym Baronem, jak na prawdziwych Gentlemanów i sportowców przystało.

Myślę że to się da załatwić  :twisted:  :twisted:  :twisted: Proponuje również wziąć żarcie na wynos bo zawsze można po drodzę coś wstrząchnąć ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 15, 2005, 12:39:32 »
Cytat: Schmeisser
mam zamiar zjeśc kolację w towarzystwie pięknej siostry Florence Nightingale :D
To może byc fajna gra :D

Sylvii Saint już niepoważasz ?  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Sentymentalny z wiekiem się robisz Szmajs :D

Red Baron był fajny, ale trąci już conieco myszką. Każdy sim z IWŚ przyjmę z pocałowaniem rączki byle miał dobry multi i kampanię. Jeżeli to będzie w jakości porównywalnej (proporcjonalnie) do starego Iła to biorę go w ciemno.
 Wkażdym rodzaju symualacji wszystko poszło już do przodu, pozostał właśnie tylko sim pierszowojenny. Czas więc już, by i on doczekał się nowej odsłony.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 15, 2005, 12:47:47 »
Ty Szmajs ale czy przypadkiem gdy Manfred latał nad Flandria to Florence Słowik nie była juz kilka lat na łonie Abrahama????
Nie wiedzialem, że masz TAKIE gusta..  :twisted:
Swego czasu duzo grałem w RB II więc także czekam na godnego nastepcę....
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Bociek

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 15, 2005, 17:46:34 »
Cytat: Arnold76
Proponuję Red Barona 3D + dodatek "Full Canvas Jacket"
No właśnie - "Full Canvas Jacket" - czy ktoś to widział na oczy,  grał, ewentualnie posiada?

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 15, 2005, 21:08:53 »
Cytat: Leon
Ty Szmajs ale czy przypadkiem gdy Manfred latał nad Flandria to Florence Słowik nie była juz kilka lat na łonie Abrahama????
Nie wiedzialem, że masz TAKIE gusta..

Nikt nie jest bezpieczny, dopóki kulka w grze...   :556:    :gkuleczka    :kajdanki    :ponczochy

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 16, 2005, 09:20:03 »
http://off.oldbrowndog.net/ - pierwszym, najbliższym szmatosimem będzie to, ponoć data wydania to 18XII ale jak już pisałem do CFS'a3 nie jestem przekanonany  8)
btw.fajne zdjęcie testera :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 16, 2005, 09:25:50 »
A to ta florence to nie była taka młoda sarenka co pielęgnowała zarówno swoich jak i wrogów z identycznym zapałem ?
Widziałem na discovery to wiem , nie ? buhahah

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 16, 2005, 09:59:42 »
Młoda to ona była ale w czasie Wojny Krymskiej  :lol: A gdy zmarła w 1910 to miała 90 lat.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 16, 2005, 10:51:07 »
oj oj oj to dałem się pociągnąc  po bandzie buahahaha

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 16, 2005, 11:46:22 »
Cytat: Leon
Młoda to ona była ale w czasie Wojny Krymskiej  :lol: A gdy zmarła w 1910 to miała 90 lat.

Abschuss  :mrgreen:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 17, 2005, 12:04:18 »
Hmmm... czyżby Lock On będzie musiał poczekać??? Ktoś wie, kiedy to wychodzi?
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.