Po zainstalowaniu poprawki 1.12a zauważyłem dziwne rzeczy w odtwarzaniu tracków. Najpierw ściągnąłem sobie zapis jakiejś misji dla su-25t - gość zaczynał na lotnisku z wyłączonymi silnikami - na początku wszystko wyglądało ok, do momentu, kiedy gość zamiast ustawić się na pasie ustawił się kilka metrów z boku na trawce, no i oczywiście rozbił się przy starcie. Pomyślałem sobie po cholerę ktoś coś takiego nagrał, ale ludzie są dziwni, więc nie przejmowałem się tym, ale dziś chciałem przypomnieć sobie misję treningową dla su-25t , w której trzeba za pomocą kab-500kr zniszczyć jakiś bunkier, i przy pomocy kh-29t SAMa. Raz już ten trening widziałem i wtedy wszystko było ok, niestety tym razem gość zamiast namierzyć SAMa namierza punkt na ziemi jakieś 20 metrów na prawo od niego. Dziwne... ja się nie zmam za bardzo na tym, ale myślałem, że track raz nagrany zostaje niezmieniony. W związku z tym mam pytanie, czy to tylko niezgodność wersji tracka z obecną wersją gry, czy może przez wgrywanie modów coś skopałem i powinienem grę przeinstalować? Właśnie mam zamiar zacząć grać kampanię i chciałbym uniknąć przykrych niespodzianek.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc