Autor Wątek: Wesołych świąt  (Przeczytany 26675 razy)

Wszystkiego najlepszego w 2011.
« Odpowiedź #150 dnia: Stycznia 01, 2011, 02:49:18 »
Wszystkiego najlepszego drogim forumowiczom: wspaniałych dodatków, wiekszej wydajności, dużej ilości klatek na sekundę (za rozsądną cenę), optymizmu i otwartych umysłów. Życzę.

Odp: Wszystkiego najlepszego w 2011.
« Odpowiedź #151 dnia: Stycznia 01, 2011, 11:06:38 »
Przyłączam się do życzeń.  :037:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Wesołych świąt
« Odpowiedź #152 dnia: Stycznia 01, 2011, 14:33:51 »
Najlepszego w Nowym Roku  :684:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #153 dnia: Stycznia 06, 2011, 14:20:28 »
Wszystkiego najlepszego tym co dziś obchodzą wigilię Bożego Narodzenia :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Stycznia 06, 2011, 15:04:07 »
Wszystkiego najlepszego z okazji Trzech Króli! :)

« Odpowiedź #155 dnia: Grudnia 24, 2011, 11:02:11 »
Rok w rok to samo! Jednak czas najpiękniejszy, przynajmniej dla mnie.

Wszystkiego naj, zdrowych, pogodnych i przede wszystkim spokojnych Świąt! Miłego widoku zakamuflowanej opcji niemieckiej (choinki), a dla starszych braci szczęśliwej, już trwającej Chanuki. Dla mniej wierzących w cokolwiek - szczęśliwej tradycji rozdawania prezentów i Christmas Party. Czyli w cokolwiek wierzycie, kimkolwiek jesteście bądźcie szczęśliwi!

Wasz tichy! :D
L'ordre règne à Varsovie!

« Odpowiedź #156 dnia: Grudnia 24, 2011, 11:31:20 »
Witam
  Spokojnych , rodzinnych , oraz obfitości  prezentów .
Bober
Alkohol zabija komórki nerwowe ...zostawiając spokojne.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #157 dnia: Grudnia 24, 2011, 14:19:48 »
Zdrowych i spokojnych świąt. :001:

« Odpowiedź #158 dnia: Grudnia 24, 2011, 14:27:06 »
Wesołych świąt  :001:.

« Odpowiedź #159 dnia: Grudnia 24, 2011, 14:45:29 »
Również przyłączam się do życzeń. Dużo pogody ducha i odpoczynku. Wesołych!

« Odpowiedź #160 dnia: Grudnia 24, 2011, 15:18:49 »
Witam wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego,

a także wesołych, pogodnych świąt, zdrowia, szczęścia w nowym roku a przede wszystkim spełnienia marzeń.

Trochę dziwnie tak zaczynać od życzeń ale tak wyszło.

Jeszcze się przedstawię. W symulację bawię się od dawna, nie wiem czemu tak świetne forum dopiero teraz znalazłem ale lepiej późno niż wcale. Ostatnio miałem trochę przerw w wirtualnym lataniu ale mam nadzieję, że się to zmieni. Przeglądając forum zauważyłem, że co poniektórzy mogą mnie kojarzyć z takich rzeczy jak Targetware, pozdrawiam 1. Pułk Lotniczy.

Jeszcze raz Wesołych Świąt.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #161 dnia: Grudnia 24, 2011, 15:31:16 »
Życzenia

złożone Tobie (zwanej lub zwanemu poniżej: "Przyjmującym Życzenia")
przeze mnie (zwanego poniżej: "Życzącym").

Przyjmij proszę, z wyłączeniem wyraźnej lub domniemanej mocy wiążącej, najlepsze życzenia przyjaznych środowisku, świadomych społecznie, bezstresowych, nieuzależniających i neutralnych płciowo świąt przesilenia zimowego, celebrowanych w ramach tradycji wyznania religijnego albo praktyk świeckich wedle wyboru Przyjmującego Życzenia, w szczególności zgodnie z tradycją Bożego Narodzenia, Chanuki lub Kwanzy, z zachowaniem należnego szacunku dla religijnych lub świeckich przekonań lub tradycji osób trzecich, albo ich wyboru niepraktykowania żadnych religijnych ani świeckich tradycji, jak również finansowo korzystnego, osobiście pomyślnego oraz medycznie nieskomplikowanego przebiegu ogólnie przyjmowanego roku kalendarzowego 2012, z zachowaniem należnego szacunku dla kalendarzy przyjmowanych przez mniejszości narodowe, etniczne lub wyznaniowe, bez względu na rasę, wyznanie, poglądy polityczne lub filozoficzne, kolor skóry, wiek, stopień sprawności fizycznej, wybór platformy komputerowej, lub preferencje seksualne Przyjmującego Życzenia.

Przyjęcie niniejszych życzeń oznacza jednoczesne przyjęcie następujących warunków i zastrzeżeń:
Niniejsze życzenia podlegają dalszemu sprecyzowaniu, wycofaniu lub odwołaniu przez Życzącego bez zachowania jakichkolwiek terminów wypowiedzenia oraz bez potrzeby uzasadnienia. Niniejsze życzenia mogą być nieodpłatnie przenoszone przez Przyjmującego Życzenia w niezmienionej treści na rzecz osób trzecich.
Niniejsze życzenia nie implikują żadnej obietnicy ze strony Życzącego do rzeczywistego wprowadzenia w życie któregokolwiek z wyżej wymienionych życzeń, a w szczególności nie stanowią oferty w rozumieniu odpowiednich przepisów prawa. Jakiekolwiek fragmenty niniejszych życzeń sprzeczne z bezwzględnie obowiązującymi przepisami prawa należy uznać za niezłożone, bez wpływu na pozostałe fragmenty życzeń. Niniejsze życzenia nie mają wartości finansowej. h życzeń lub wydania nowych życzeń, bez potrzeby uzasadnienia przez Życzącego. :021:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #162 dnia: Grudnia 24, 2011, 16:25:10 »
Ja tam nie jestem debeściakiem w składaniu życzeń, więc nie będę się pogrążał tylko klasycznie życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych świąt BN i żebyście pod choinką znaleźli to co tam sobie kupiliście, bo jak wiecie Mikołaja nie ma jest tylko Allegro. No i obyśmy za roczek mogli sobie pyska dać w Radomiu i złożyć sobie życzenia na forum.

Ps. Serdeczne podziękowania dla MikYoYołaja, który dostarczył mi wiele radości (nie tylko w Radomiu) :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #163 dnia: Grudnia 24, 2011, 16:43:51 »
Wesołych Świąt, smacznej Wigilii i radości z prezentów :004:, Koledzy!
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #164 dnia: Grudnia 24, 2011, 17:04:48 »
Bez wierszyków, bo układać nie umiem, ani bez kopiowania wszędzie tych samych - Wesołych Świąt!