Autor Wątek: Błąd podczas uruchamiania  (Przeczytany 1335 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angelripper

• Gość
Błąd podczas uruchamiania
« dnia: Grudnia 28, 2005, 20:16:39 »
Podczas uruchamiania Locka wyskakuje mi okno z informacją:Plik MSVCP60.DLL jest połączony z brakującym eksportem MSVCRT.DLL.
Co to może oznaczać i jak temu zaradzić?

qrdl

• Gość
Odp: Błąd podczas uruchamiania
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 28, 2005, 20:35:03 »
Nie będę oryginalny, ale.... rozumiem, że przeinstalowałeś Loka do całkiem nowego katalogu, twardy dysk jest w miarę sprawny (zdefragmentowny, jest trochę wolnego miejsca), system operacyjny nie szwankuje, etc. Czy problem się pojawił przy pierwszej instalce loka, czy wcześniej ta gra działała, a może tylko niekiedy ten problem się pojawia, czy w tle są inne programy, etc...?  Trochę mało informacji napisałeś. Oczywiście zakładam, że masz oryginał, jeśli nie, to zaopatrz się w takowy w cenie ~30pln. Sprzęt kręcony (szczególnie proc)?

pozdrawiam,
qrdl

Angelripper

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 28, 2005, 20:43:52 »
Problem się pojawił przy pierwszej instalacji,twardziel sprawny,system zdrowy(Winda 98).Sprzęt nie kręcony,krążek oryginalny.Podmieniałem dll-e,ale nic nie dało.Dodatkowo nie startuje DXTweak,jako połączony z brakującym eksportemMFC42.DLL.Sprawdzałem.pliki są w folderze systemowym.Reinstal????

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 28, 2005, 21:38:58 »
Poszukaj tych dll'ów w kompie i je tam wrzuć gdzie powinny być. Jeżeli to nie daje rady, odinstalować, wyczyścić rejestr i zainstalować do innego folderu.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"