Autor Wątek: Bądź żołnierzem zawodowym...  (Przeczytany 2355 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Bądź żołnierzem zawodowym...
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 20, 2006, 23:07:00 »
Po niezbyt dogłębnej analizie stwierdzam, że blok jaki wykonują czescy żołnierze to Najunde Bagat Palmok (żebym pamiętał jak sie to pisze) w pozycji Gunnun Sogi.
Jeśłi ktoś czhce wiedzieć więcej zapraszm http://www.gsc.lublin.pl/taekwondo.html

Co do kopa w j.ja i wykończeniu saperką. Sprawdzi się jeśli bity nie zablokuje. No i mimo wszystko wątpię by ktoś Bruca Lee kopnął w czułe miejsce.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkim, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał."

"Fanatyk to ktoś kto nie może zmienić zdania i nie zmieni tematu."
                                                                                                 Sir Winston Churchill

« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 21, 2006, 15:27:50 »
Co do kopa w j.ja i wykończeniu saperką. Sprawdzi się jeśli bity nie zablokuje. No i mimo wszystko wątpię by ktoś Bruca Lee kopnął w czułe miejsce.
Karate, karatem, a pepeszka pepeszką, ciekawe jak zablokuje pół bębna pocisków?

« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 21, 2006, 15:57:54 »
Chyba mówimy o walce w zwarciu gdzie nie ma szans na użycie pepeszki.
Co do półbębna p[ocisków to nie wiem. może się uchyli jak Neo albo wystawi rękę i wszystkie się zatrzymają i spadną na ziemię?
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkim, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał."

"Fanatyk to ktoś kto nie może zmienić zdania i nie zmieni tematu."
                                                                                                 Sir Winston Churchill

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 21, 2006, 16:07:51 »
Karate, karatem, a pepeszka pepeszką, ciekawe jak zablokuje pół bębna pocisków?

ROFL , coś pięknego :D :D

Kamyk

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 21, 2006, 16:13:04 »
Hmm dlatego zolnierze specnazu maja specjalne koziki (z 4 nabojami pistoletowymi) niby chcesz kogos dzgnac a tu wypalasz z noza ... .