Autor Wątek: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02  (Przeczytany 94487 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline uziel101

• 16th VTFS
  • *
  • samoloty, czołgi, pociągi
Odp: [1.02] Latanie on-line Lock On 1.02
« Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 27, 2006, 14:26:42 »
Suny przypomnijcie o co chodzi, bo mi coś bloki pamięci szwankują.

http://www.il2forum.pl/index.php?action=profile;u=1128
That's Vietnam music... can't we get our own music?

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 27, 2006, 14:37:39 »
A przepraszam, a to będzie LO:FC, czy stary LO 1.02. Pytam, bo widzę w twoim opisie 1.12a, a temat dotyczy Lotów na 1.02 :).

a w jakim wątku jesteśmy :D
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Offline martin

• *
« Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 27, 2006, 14:39:06 »
http://www.il2forum.pl/index.php?action=profile;u=1128

aaaa, to była zakamuflowana aluzja, coś mi dziś main cpu szwankuje.

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 27, 2006, 16:40:53 »
Postawcie ten serwerek i udostępnijcie nr IP, fajny pomysł, tylko kiedy - dajcie info na GG.

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 27, 2006, 17:14:56 »
będe dzisiaj okolo 19. Dam namiary, spotkamy sie na Tsie - sorki, ale mialem straszny dzien w pracy - zapier.... jak nigdy
Dobra - spadam na chate.

« Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 27, 2006, 23:10:41 »
Kolejny termin - sobota godzina 18.30. Zbierzmy się w może wreszcie w większa ekipę, bo cosik ostatnio słabowato. Rzucajcie może innymi propozycjami terminu, jak co komu pasuje.Wyciągniemy "średnią" i coś się poleci jak należy.
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 28, 2006, 09:56:03 »
a w jakim wątku jesteśmy :D

Martin, przeczytaj jeszcze raz od początku do końca moje pytanie, a potem zapytaj mnie Ty jeszcze raz, jeśli nadal nie rozumiesz dlaczego Cię zapytałem tak jak Cię zapytałem.

Offline martin

• *
« Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 28, 2006, 12:37:29 »
Martin, przeczytaj jeszcze raz od początku do końca moje pytanie, a potem zapytaj mnie Ty jeszcze raz, jeśli nadal nie rozumiesz dlaczego Cię zapytałem tak jak Cię zapytałem.

Przeczytałem dokłądnie twoje pytanie, Wątek dotyczy latania z Edim na 1.02 a nie dogfightu F-15 kontra reszta świata na LO:FC. Tak więc serwer byłby na 1.02.

Ale z wiązku z małym zainteresowniem (w zasadzie brak zainteresowania) serwera nie będzie

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 28, 2006, 13:01:04 »
Ja zdaje sobie sprawę z tego o czym jest ten wątek, zdaje sobie również sprawę z tego co masz napisane w opisie profilu:

Kierowca Migaczy: IŁ2 1.2; LO:FC 1.12a

Zapytałem więc grzecznie, dopuszczając możliwość Twojej pomyłki (czego Ty do siebie chyba nie dopuszczasz), gdzie jest nieścisłość. Czy nie masz aktualnego opisu, czy walnąłeś się w wątku. Miałem przy tym cichą nadzieję, że jednak chodziło o serwer 1.12a, gdyż sam bym chętnie polatał :). Jeżeli chodzi o mnie, ja dokładnie wiem, czego dotyczy ten wątek.
Nie myśl, że się do Ciebie przyczepiłem, po prostu sam jestem wrednym S.synem i nie lubię, kiedy ktoś korzystając z niezupełnie czytelnej okazji poucza mnie z ironią w głosie "a w jakim wątku jesteśmy"

Do tego jestem cholernie  wnerwiony i Wam zazdroszczę, bo latacie, podczas gdy - nie wiedzieć czemu - loty 1.12a ucichły. Po prostu "Szlaken nie trafen"! i drażliwa suka ze mnie. Wiec SORRY! I Ciach bajera!

Offline martin

• *
« Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 28, 2006, 13:58:20 »
Ja zdaje sobie sprawę z tego o czym jest ten wątek, zdaje sobie również sprawę z tego co masz napisane w opisie profilu:

Kierowca Migaczy: IŁ2 1.2; LO:FC 1.12a

Zapytałem więc grzecznie, dopuszczając możliwość Twojej pomyłki (czego Ty do siebie chyba nie dopuszczasz), gdzie jest nieścisłość. Czy nie masz aktualnego opisu, czy walnąłeś się w wątku. Miałem przy tym cichą nadzieję, że jednak chodziło o serwer 1.12a, gdyż sam bym chętnie polatał :). Jeżeli chodzi o mnie, ja dokładnie wiem, czego dotyczy ten wątek.
Nie myśl, że się do Ciebie przyczepiłem, po prostu sam jestem wrednym S.synem i nie lubię, kiedy ktoś korzystając z niezupełnie czytelnej okazji poucza mnie z ironią w głosie "a w jakim wątku jesteśmy"

Do tego jestem cholernie  wnerwiony i Wam zazdroszczę, bo latacie, podczas gdy - nie wiedzieć czemu - loty 1.12a ucichły. Po prostu "Szlaken nie trafen"! i drażliwa suka ze mnie. Wiec SORRY! I Ciach bajera!

McHaron, idź na długi spacer to czasami pomaga ;)

Dla mnie EOT.

musk

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 28, 2006, 17:18:27 »
Dlaczego uwazasz że jest małe zainteresoawnie? Ja na przykład na bank bym polatał i załoze się że wiekszość tutaj udzielających sie tak samo.

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: Kwietnia 28, 2006, 18:06:00 »
Ja od dzisiaj mam czas, muszę jeszcze ściągnąć TS-a, zdobyć namiary na serwer i mogę latać.

Offline martin

• *
« Odpowiedź #147 dnia: Kwietnia 28, 2006, 18:49:59 »
Dlaczego uwazasz że jest małe zainteresoawnie?

A widziałeś tu jakiś tłum chętnych. Sorry ale dla 1 osoby ( tylu było zainterseowanych) nie ma sensu poświecać 4 godzin, na złożenie serwera, postawienie windy, przekonfigurowania firewalla i zmuszenia oficera bezpieczeństwa do wyrażenia zgody na wystawienie maszyny do netu :D.

Jeśli naprawdę są chętni to pisać, drugie podejście możemy zrobić we wtorek, serwer postał by do końca tygodnia.

Martin

balc3r

• Gość
« Odpowiedź #148 dnia: Kwietnia 28, 2006, 19:10:32 »
:D no i kolejna chętna osoba się zgłasza
hmm może dzisiaj jakies mała loty ?  :020:

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #149 dnia: Kwietnia 28, 2006, 19:25:58 »
Zgłaszam gotowość bojową  :021: