Niniejszym żegnam się z tym forum, po 3,5 roku obecności tu mam już dość tego niemieckiego drylu zawołania HH na powitanie i wogóle latania szwabskim sprzętem. Ileż można żyć w zakłamaniu i udawać że najlepszym samolotem Świata była Foka, skoro zawsze wiedziałem że to był Ła-5 i 7. W końcu nie będę musiał po kryjomu (inny nick) wchodzić na serwery by polatać na Jaku czy Spicie. Na reszcie będę mógł być sobą. Myśl ta rodziła się u mnie już od dawna, zwłaszcza duże wrażęnie wywarły na mnie posty ludzi takich jak AnkeLa7, Rokossowski, Ankhenaten i jeszcze kilku innych którym dziękuję niniejszym za otwarcie mi oczu. Chciałbym aby mnie przyjęli do jakiegoś polskiego dywizjonu ale wiem że mój poziom jest za marny na to, niestety ale jeszcze nie nauczyłem się dobrze skręcać, pozostałości po hitlersynskim lataniu tylko po prostej i góra dół będą chyba u mnie długo pokutować. Nie zrażam się jednak i kupiłem już nawet drugi joy na wypadek gdybym złamał wajchę w obecnie używanym, bo naprawdę mówię że będę ostro ćwiczył skręty!!
Z powodów w/w muszę więc podjąć próbę założenia nowego dywizjonu na stronie RED. A że kręci mi się już trochę w głowie od ćwiczeń nazwa jego sama ciśnie do ust - KECZOK_XXX. Mieszkańcom innych rejonów niż Śląśk tłumaczenie podam na stronie którą niebawem założę.
A teraz mogę wreszczie szczerze jak czekista czekiście zawołać: Za Rodinu, Za Stalina, God save the Queen, God bless America na pohybel faszystowskiemu forum!
aha, czy może mnie ktoś z red podszkolić w czytaniu mapy?, bardzo proszę bo te szwaby to tylko się ze mnie śmiały