Ten Enermax ma 30A, a nie 20A

Wydaje mi się, że chodzi przede wszystkim o moc, jaką może zasilacz dostarczyć na linii 12V, więc to, że będzie miał nominalną moc nawet 500W niekoniecznie ma wpływ. Popraw mnie, jeśli się mylę. Nie wiem po prostu czy warto dla własnego samopoczucia bawić się w wydatki tylko dla nazwy.
Można sobie wybrać np. tego samego Enermaxa tylko w wersji
425W - blisko 400W tylko na linii 12V, co jest całkiem przyjemnym wynikiem. No, ale wtedy z obudów wchodzi w rachubę tylko taki Coolermaster Elite 33x czy Sharkoon Rebel 9 Eco.
Mnie ten Lancool K7 imponuje po prostu jakością, która jest w tej cenie po prostu niespotykana. Oglądałem ją sobie w sklepie i muszę powiedzieć, że naprawdę trudno jej cokolwiek zarzucić. Wiem, że obudowy się nie głaska... ale to fajna sprawa jak obudowa jest pokryta szczotkowanym aluminium. Poza tym kwestia czyszczenia kiedyś dotyka każdego - z łatwością zdejmowany panel i filtry to całkiem użyteczna rzecz. Zupełnie inny poziom ergonomii, jeśli to można tak ując, niż np. w Antecu 300, w którym trzeba każdą zaślepkę wyjąć i każdą gąbeczkę przedmuchać. Kwestia prowadzenia i upinania pod panelem montażowym płyty głównej to również bardzo użyteczna sprawa... choć pewnie dla mnie bardziej, bo ja nawet jak w swoim Instytucie otwieram komputer to odruchowi zaczynam kombinować, jak tu lepiej upiąć kable

Pozdrawiam