Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 222440 razy)

SzafaLesiaka

• Gość
Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 08, 2006, 22:09:47 »
No wygląda to jakoś tak nieładnie, tak plastikowo może to polepszą. Ta ziemia to z daleko taka teksturka w lock onie to lepiej ta ziemia wygląda.
znowu ps. czemu teraz mam -3 reputację. wyjaśnijta.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #106 dnia: Grudnia 08, 2006, 22:16:59 »
My już ta wiela raza wyjaśniajta, piszta po Polska bo was zrozumieta nie da sia.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 08, 2006, 22:19:11 »
Hehe, nie wygląda to jakoś powalająco, ponieważ to są kadry z filmu o BoB'ie z dvd dorzuconego do Star Wars... znaczy 1946. Wystarczy sprawdzić rozdzielczość zdjęcia, bądź nazwę pliku ;)

Grafa jest całkiem niezła, może się podobać. Ciekawe jak gameplay...

SzafaLesiaka

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 08, 2006, 22:47:14 »
Normalnie przecież piszę, co się tak czepiacie wy też doskonale nie piszecie. Zrozumcie, że człowiek to człowiek i może się mylić i nie róbcie sobie już jaj z tą reputacją, bo mi te -5 się nie podoba, to jest bez sensu. Za darmo dostaje ujemne punkty, ludzie co ja wam zrobiłem? Za co mnie gnojicie za to, że jestem nowy i pewnie mnie jeszcze za nic zbanujecie a mam to gdzieś i tak nie jestem tu pierwszy raz....

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 08, 2006, 23:02:00 »
Dobrze wiemy kim jesteś Pjeczi17, Pjeczi, Michau, Flugzeug, SSGrupenfuhrer, SzafaLesiaka, czy jakkolwiek chcesz się teraz nazywać. Pozwolono tobie sie tutaj zarejestrować po ostatnim banie, miałeś okazję się zrehabilitować, ale widać niczego sie nie nauczyłeś. Nawet regulaminu nie raczyłeś przeczytać. Żegnam.

A teraz wracamy do tematu.

Zapomniałem dopisać, wszelkie posty niezwiązane z tematem będę kasował  :121:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2006, 23:08:48 wysłana przez Sundowner »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #110 dnia: Grudnia 08, 2006, 23:42:41 »
Gleba mi się podoba. Fakt, drzewka jak posadzone zielone lody ale i tak spory postęp do serii iłka. Z tym, że do premiery jeszcze rok więc i tak się ze 4 razy to zmieni. Ot warto spojrzeć ale rozdrabniać się nie ma co. Powinni też zmienić kolor nieba, mi tam się znudził już ten blue pidżamowy.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Grudnia 09, 2006, 01:41:40 »
Yoyo bądźmy dobrej myśli … na razie nie jest zle grafika  reszta czas pokaże …

« Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 09, 2006, 09:43:56 »
Nie wiem, czy domy w krainie herbatników stawiane są od linijki, ale mnie to trochę razi. Poza tym widzę spory postęp w stosunku do iłka. Jak chłopaki popracują jeszcze nad tematem, to z tej mąki będzie chleb. Przynajmniej jeśli chodzi o grafikę.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 09, 2006, 11:34:39 »
Nie wiem, czy domy w krainie herbatników stawiane są od linijki
Nie, no to akurat jest sehr good, jak już chcemy się przyczepić to najwyżej, że przeważnie domy sie stawia wzdłuż drogi a nie w poprzek  :001: . Z lotu ptaka wygląda jak domino zawsze i jest to naturalne. A co do linijki mistrzami sa Amerykanie, tam zabudowania to jak własnie z pod linijki szalonego architekta terenu - cos jak zeszyt w kratkę.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #114 dnia: Lutego 13, 2007, 13:20:41 »
Już w kwietniu?! Miał być koniec roku. Może robią grę w trybie stachanowskim? Najpiew się zaniża plan, a potem się go przekracza.
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=8312

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Lutego 13, 2007, 14:34:36 »
Taa be sure . Daje sobie łeb uciąć że premierę przesuną i to nie raz . ;)

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #116 dnia: Lutego 13, 2007, 17:00:01 »
Pogo nie marudź...

"Gracze mogą usiąść za sterami ponad dziesięciu, znakomicie odzwierciedlających prawdziwe, maszyn, zarówno myśliwców jak i bombowców. Do wyboru mamy między innymi angielskie Hurricane i Spitfire oraz niemieckie Messerschmitt i Junkers (by wymienić tylko te najbardziej znane)"

cha cha

"Na wynik potyczki, oprócz zdolności konkretnych asów lotnictwa, wpływają takie elementy jak znakomicie odwzorowana i zmieniająca się w trakcie walki pogoda, oraz efekty fizyki. Musimy liczyć się z tym, że lecąc zbyt blisko tyłu maszyny wroga narazimy się na turbulencję, trzeba też wykorzystywać chmury do ukrywania swych poczynań oraz uważać na oślepiające rozbłyski słońca. Istotnym elementem jest również umiejętność współpracy ze oddziałami naziemnymi: dowództwem, artylerią przeciwlotniczą wspomagającą nasze poczynania oraz obsługa radaru namierzającego cele."

O ja Tomasz niewierny   --   jak nie zobaczę to nigdy nie uwierzę że Olo spłodzi coś lepszego od IŁ2 1946.
« Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2007, 17:06:27 wysłana przez traun »
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: Lutego 15, 2007, 15:32:36 »
Mi to już się symulatorami drugowojennymi, a szczególnie Wielką Brytanią i spitfirem, rzygać chce. Nic nowego, tylko lepsze chmury, lepsza uberwoda i unprecedenced level of details obiektów, które widzisz jako kropki na ziemi, a który zmusza do kupienia ubersprzętu. Osobiście napalam się na KotS. Tylko inwestycję sporą trzeba będzie poczynić

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 03, 2007, 18:23:00 »
http://s58.photobucket.com/albums/g260/restranger/?start=0

Hmm coś mi się wydaje że jednak to będzie na bank na silniku Iłka . Zresztą już tyle zrobili … :D

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 03, 2007, 21:01:29 »
Ale jest polski akcent  :004:
http://i58.photobucket.com/albums/g260/restranger/7195f631.jpg (strona 7 z tego albumu co podał Pogo)

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.