Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 232436 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
Odp: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).
« Odpowiedź #1335 dnia: Marca 26, 2011, 18:49:34 »
Jak go wydadzą.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

empeck

• Gość

« Odpowiedź #1337 dnia: Marca 26, 2011, 19:01:31 »
Kekekekekekkekekkekekekekke. Sowiecka skromność w prawdziwej ocenie rzeczywistości.
No tak...a co mają pisać? Czy ktokolwiek, jakikolwiek człowiek pracujący w firmie wydającej konkretną grę, będzie o niej pisał źle (w czasie pisania danych słów  :121: )?
Czy zachodnie poematy na temat gierek nie są utworami z pogranicza SF?
Każda bajeczka na temat możliwości gry, każde podniesienie poziomu samozadowolenia, to potencjalne kilka+ $ więcej, kilka+ sprzedanych kopii gry więcej.

Olo uruchomił machinę, gry już się pewnie nie da cofnąć i poprawić (już zapewne wyprodukowana, wytłoczona, w pudełkach jest rozwożona do dystrybucji) i jedyne, co teraz może zrobić, to nakłonić kilka [?] więcej osób do kupna gry przed tym, nim dopadną ją recenzenci (przynajmniej ci, którzy znają się na symulatorach) i świadomi klienci (których jest mniej, niż wszystkich klientów ogółem).
Hipotetycznie olowemu teamowi może właśnie w tym momencie cieknąć pot po plecach...tak ciężko i wytrwale pracują nad naprawą tego, co najprawdopodobniej jest skaszanione w grze...ale to chyba tylko hipotetyczny trud.

Grę miałem kupić dla...grafiki. Ot, żeby sobie pooglądać widoczki i się rozmarzyć patrząc na słitaśne chmurki, sfastyczki i inne samolotki. Nie spodziewałem się hiper realizmu. Wygląda na to jednak, że gra wraz z uber-wodą, przynosi uber-wymagania, nie do spełnienia przez obecne komputery. Jeżeli to okaże się prawdą, to bye bye owocu Olowych lędźwi :P

« Odpowiedź #1338 dnia: Marca 26, 2011, 19:53:51 »
Odpalanie Hurka. Co jest z tym drążkiem ?

http://www.youtube.com/watch?v=mOUPT9Gh_C4

A tutaj - aż trudno w to uwierzyć - ale wygląda na to, że zrobili Mietka bez slotów  :icon_eek:

http://www.youtube.com/watch?v=p7YZBeJ2X3U&feature=related

Poza tym, obejrzałem filmik zapodany przez Stilgara. Kurde, przysięgam, że ten Hurek, w widoku zewnętrznym, brzmi jak Bf-109 z Iłka !

« Odpowiedź #1339 dnia: Marca 26, 2011, 20:17:47 »
MICHOO według mnie ten drążek wygląda tak przez niskie ustawienia grafiki

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #1340 dnia: Marca 26, 2011, 21:18:47 »
"Uczyniliśmy serię gier spod znaku Ił-2 najbardziej udanym, najczęściej nagradzanym i najpopularniejszym symulatorem
lotu XXI wieku" (Ilya Shevchenko). Sowiecka skromność w prawdziwej ocenie rzeczywistości.
No tak...a co mają pisać? Czy ktokolwiek, jakikolwiek człowiek pracujący w firmie wydającej konkretną grę, będzie o niej pisał źle (w czasie pisania danych słów  :121: )?
Czy zachodnie poematy na temat gierek nie są utworami z pogranicza SF?

Tu macie esencję PR Olega i ekipy. Trudno mu nie przyznać racji, tak sie dziś sprzedaje wszystko:
http://www.youtube.com/watch?v=RfY2orM2bOU&feature=player_embedded
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #1341 dnia: Marca 26, 2011, 21:37:31 »
Poza tym, obejrzałem filmik zapodany przez Stilgara. Kurde, przysięgam, że ten Hurek, w widoku zewnętrznym, brzmi jak Bf-109 z Iłka !
[/quote]
Raczej jak Fw190, hi,hi . W ogóle dźwięki w tym simie to jakaś porażka.

« Odpowiedź #1342 dnia: Marca 26, 2011, 22:15:48 »
Ile oni tą gre robili? Przecież przez ten czas wyszły ze trzy Ms Flight Simulatory. Nie wiem co napisać jestem totalnie zawiedziony, na dzień dzisiejszy nie wydam na to grosza, wole zmodowanego Iłka.

Kekekekekekkekekkekekekekke. Sowiecka skromność w prawdziwej ocenie rzeczywistości.

Dresy, złote łańcuchy i "tjuningowane" fury nie przyszły do nas z Zachodu.

« Odpowiedź #1343 dnia: Marca 26, 2011, 22:46:40 »
No cóż Panowie Fizyka najwyższych lotów  :003: Link ,lecz przynajmniej więcej klatek na sekundę  :004:

empeck

• Gość
« Odpowiedź #1344 dnia: Marca 26, 2011, 22:58:34 »
Widocznie skrzydła zjadają klatki, proste.

« Odpowiedź #1345 dnia: Marca 26, 2011, 23:02:42 »
O rzesz...
No cóż, myślę że to będzie dobry sposób na uzyskiwanie naprawdę wysokich prędkości w boju. Nie od dziś wiadomo, że skrzydła wprowadzają dużo oporu aerodynamicznego.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #1346 dnia: Marca 27, 2011, 10:05:00 »
http://www.youtube.com/watch?v=v7pBoPM42kY

To się może podobać. Świetne światło na terenie, domki i drzewka też bardzo ładne. Wszystko wygląda naturalnie i naprawdę świetnie. Może jednak jest nadzieja dla tego tytułu.

« Odpowiedź #1347 dnia: Marca 27, 2011, 12:21:43 »
http://www.youtube.com/watch?v=RBGGnM84jTc

Ten filmik nastraja mnie dość pozytywnie, aczkolwiek udźwiękowienie to ta sama kaszana, która chłopaki raczyli nas już parę lat temu - szkoda...

« Odpowiedź #1348 dnia: Marca 27, 2011, 12:54:38 »
No ładnie, ładnie, słitaśne widoczki, kokpit wreszcie z cieniami, pod niektórymi względami chyba najładniejsza gra lotnicza. I wszystko bez DX11, którego nie obsługuje moja karta grafiki.

Gdyby nie poprzednie/inne filmiki i informacje n/t wydajności, to już bym składał preordera.
Ale...jakiś czas temu wprowadziłem sobie zasadę, że za "pełną, premierową" cenę kupuję jedynie produkty, których jestem pewien.
Tego tytułu nie jestem pewien. Wytrzymam i poczekam na innych, którzy nie wytrzymali :D

Tak przy okazji: czy ktoś właśnie nie wytrzymał i kupił na Steamie? Steam podaje, że gra będzie odblokowana za 4 dni. Czyżby, w razie zakupu, można było ją już ściągać (i oczywiście czekać na unlock ostatniego dnia miesiąca)?

Acha...filmik od RashbaNora taki fajny niby...ale rozczarowuje nieco końcówką. Zderzenie dwóch samolotów=laserowe cięcie kadłubów na 2-4 części. Jak już pisałem wyżej, nie oczekuję od tego bycia blisko DCS, ale...udziela mi się "optymizm" tego wątku :D

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #1349 dnia: Marca 27, 2011, 12:59:05 »
Tak przy okazji: czy ktoś właśnie nie wytrzymał i kupił na Steamie? Steam podaje, że gra będzie odblokowana za 4 dni. Czyżby, w razie zakupu, można było ją już ściągać (i oczywiście czekać na unlock ostatniego dnia miesiąca)?

Tak zazwyczaj działają preordery.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"