Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 233277 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).
« Odpowiedź #1455 dnia: Marca 29, 2011, 22:37:57 »
Może i nie zakłamany (ciągle ta sama melodia) ,ale nie da się ukryć że z basami lub bez brzmi inaczej
a kiedy na własne uszy słyszysz DB to ma on jedno nasycenie basami takie jakie słyszysz naprawdę w
danej chwili nie zafałszowane(nie przekłamane) ,a  na komputerze zawsze może być inne i będziesz słyszał dźwięk już odbiegający od tego jaki usłyszał byś stojąc obok mietka (chociaż nadal słyszałbyś tą samą melodie).
Tak mi się bynajmniej przynajmniej wydaje.

[gmod]Pisownia i interpunkcja![/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2011, 23:06:33 wysłana przez some1 »
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #1456 dnia: Marca 29, 2011, 23:17:36 »
Bez przesady z tymi przekłamaniami. Dla przykładu 10 000 Days brzmi odrobinę inaczej, kiedy słucham go z CD na wzmacniaczu i kolumnach, inaczej na słuchawkach z Mp3, a inaczej zapewne na koncercie, ale pomimo tych dostrzegalnych różnic w dalszym ciągu nie sposób pomylić go na przykład z Vicariousem ;-) a zdaje się o takich różnicach tutaj mowa.

« Odpowiedź #1457 dnia: Marca 29, 2011, 23:54:38 »
E, no nie ma porównania dźwięku silnika z głośnika do tego słyszanego na własne uszy, chyba że mówimy o wysokiej klasy estradówkach 1MWatt  :003:
Tony niskie trzeba dosłownie poczuć, bo ich już nie słychać, a to cała przyjemność.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1458 dnia: Marca 30, 2011, 08:29:05 »
W jakiej cenie?
Był za 99 złociszy. Jakaś "cicha" ta premiera, czy też ktoś coś wystawił za wcześnie ;) ? Media M. - Górczewska.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1459 dnia: Marca 30, 2011, 10:09:01 »
Czekam na promocję w Realu - 19,99 w koszu przy kasach  :003: Jak nie poprawią tej gry to skończy się właśnie tak.

« Odpowiedź #1460 dnia: Marca 30, 2011, 10:18:31 »
Teksty z forum 1C
"CPU: i5-2500K @ 4,8GHz
ATI 6970
8 GB Ram
All @ High is unplayable!!!
From my point of view the game is still unplayable. No smooth movements of the plan possible.
Maybe it is possible to manage, that the game use more CPU power. Thats the only possibility to get a lot of more frames."

"Smooth over the channel even on my modest system but not so good near cities/land. Also when there are more than 6 or so planes on the screen it slows down quite a bit. My specs:
Athlon IIx3@2,7GHz
4GB DDR3 RAM
Sapphire HD6850 1GB DDR5"

Jakoś nie wyobrażam sobie patcha, który zrobi tę grę grywalną w trybie multi dla przynajmniej 30 osób. RoF również miał na początku problemy, ale chyba nie aż tak poważne.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #1461 dnia: Marca 30, 2011, 10:23:00 »
No to byłoby na tyle, jeśli chodzi o SoW.
Tak czułem już na etapie, gdy Forum podniecało się panienką w kokpicie ;)
Proponuję zamknąć topic, ewentualni do kibla przenieść  :021:

« Odpowiedź #1462 dnia: Marca 30, 2011, 10:24:59 »
Bo na tle ziemi właśnie tak ma być. Nie żebym się mądrzył... Latam na PPG, czasem w parze i uwierz - jeśli się rozejdziemy i chwilę polatamy osobno, każdy w swoją stronę - ciężko potam wypatrzyć kolegę który jest kilometr ode mnie i ma błękitne skrzydło (kontrastowe wzgl ziemi). No chyba, że ja taki ślepy jestem...

No ja latałem, bo już nie latam na szybowcach i nigdy problemu nie miałem z wypatrzeniem innych statków powietrznych, szybowców czy też samolotów.
Do tego dodaj też to co pisali piloci z tej epoki i jakoś nie bardzo wychodzi mi to co Olo nam serwuje.
Kostek
JG300

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1463 dnia: Marca 30, 2011, 10:38:15 »
Co do pojawiania się tytułu na półkach - uwaga, to, że się ją kupi nie oznacza, że będzie działać. Kod STEAM będzie aktywny dopiero od 31.03.11 (i może być to inny czas niż PL).
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1464 dnia: Marca 30, 2011, 10:38:56 »
Po co zamykać. Wkrótce rutkov, Yoyo i pewnie jeszcze kilku otrzymają swój preorder. Dopiero wtedy zrobi się wesoło  :002:

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #1465 dnia: Marca 30, 2011, 11:06:53 »
Odbiór osobisty 1 kwietnia. Pierwsze wrażenia nie wcześniej niz późnym wieczorem w piątek. Nie wiem czy będę się  :banan czy może  :015:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #1466 dnia: Marca 30, 2011, 11:24:23 »
Premiera tego cudu faktycznie powinna być 1 Kwietnia...
BTW. Shoki i yello : zrezygnowaliście z preorderu ?? :021:

« Odpowiedź #1467 dnia: Marca 30, 2011, 11:47:59 »
A jak ci się wydaje? Jasne, że odpuściliśmy.
Mój Phenom II X4 955, Radek 6850 i 4GB Ram to trochu za mało jak na CoD, ale na moje szczęście nowy sprzęt dedykowałem głównie Wiedźminowi 2 więc nie szkoda mi wydanej kasy.

« Odpowiedź #1468 dnia: Marca 30, 2011, 11:51:35 »
Miałem nadzieje, że znowu polatam sobie w 109. Niestety ostudziliście mój zapał. A szkoda.

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
« Odpowiedź #1469 dnia: Marca 30, 2011, 12:16:20 »
Dzisiaj po południu może będzie pucz:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=244744#post244744

Ciekawe tylko do jakiej wersji - czy tylko do RU czy do INT.