Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 232931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #360 dnia: Lipca 13, 2009, 23:57:51 »

Faktycznie trochę się spłoszyłem :002:,Birds of Prey to nie BoB i całe szczęście .

empeck

• Gość
« Odpowiedź #361 dnia: Sierpnia 08, 2009, 18:56:36 »
Jeden z userów SimHQ i forum A2A prowadzi stronkę na której zbiera wszystki nowości i przecieki na temat SoW:BoB, warto poczytać, co Oleg ma do powiedzenia na temat tego, jak ma wyglądać SoW, oraz co myśli na temat RoF i przecieków, że Neoqb robi symulator WW2 na swoim engine :)

http://www.freewebs.com/heinkill/stormofwarnews.htm

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #362 dnia: Sierpnia 09, 2009, 15:34:32 »
Model iszaka już mają, stoi w hangarze ;)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #363 dnia: Sierpnia 10, 2009, 00:59:36 »
Zrobią swojego "wopa" ;)

- expand theater from beginning of WWI to Russian October Revolution and the civil war in Russia (there were say English pilots on the north of Russia, White army pilots, Red army plots.... At least it would be very interesting for Russin customers... This is almost unknown for wide range of public in the west and east...)

Oleg sugeruje tu Neoqb, żeby rozszerzyli teatr działań od początków 1wś aż do Rewolucji Październikowej oraz wojny domowej. Wspomina tu o alianckim korpusie ekspedycyjnym, który operował na północy Rosji (oraz na Krymie o czym nie wspomina), co mogłoby być interesujące dla klientów chociażby z Rosji. No i jest to temat nieznany na wschodzie i zachodzie.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #364 dnia: Sierpnia 12, 2009, 09:23:53 »
Jak widać i w SoW bedą płatne addony....
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #365 dnia: Września 28, 2009, 12:49:57 »
http://www.youtube.com/watch?v=pmlk99ENutw&feature=related

Widział już ktoś z was ten filmik ? Trochę mi to na fake wygląda
Grafa hmm trudno powiedzieć że to nowy BOB bo mamy tu tylko wodę natomiast rozmowy pilotów znajome z FB a co do fabuły tego filmiku gdzieś już coś podobnego kilka lat temu widziałem i była to animacja chyba wykorzystywana do tych symulatorów co wyglądają jak camping wchodzi się tam grupowo i ogląda oczywiście odczuwa się tam przeciążenia itp…

2 Messery atakują 2 spity albo hurki już nie pamiętam nad wybrzeżem Anglii po krótkiej kołówce spit dostaje i odlatuje w stronę lądu z zacierającym się silnikiem . Po czym mesery wracają aż tu nie wiadomo skąd nadlatuje wróg i ostrą seria rozwala jednego z Niemców .

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #366 dnia: Września 28, 2009, 13:08:37 »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #367 dnia: Września 28, 2009, 21:31:36 »
  Tak. Filmik jest łudząco podobny do takiego, który widziałem na discovery w programie, w którym starano się porównać spity i mesery z okresu BoB. W sumie tak po łebkach polecieli po uzbrojeniu, właściwościach lotnych itp i wyszło im po równo. Na koniec programu była inscenizacja hipotetycznego starcia 2 na 2. Fabuła taka sama jak na w/w filmiku.
  O i nawet jakiś link znalazłem ( pominąć napisy w dymkach... ), to jest ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=n3F6K7q7PtQ&feature=related

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #368 dnia: Września 28, 2009, 21:35:05 »
Strzał w 10kę o ten film właśnie mi chodziło

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
« Odpowiedź #369 dnia: Października 21, 2009, 19:18:52 »
Pan O powstał zza światów:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=10650
W piątek podobno zobaczymy nowe szotki.

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #370 dnia: Października 21, 2009, 20:43:21 »
Przepraszam za post pod postem, wyczytałem właśnie na simhq że piątkowa aktualizacja będzie zawierała zrzuty z działającego engine-u... ale będzie można powyć, ponarzekać i pojęczeć :)

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #371 dnia: Października 23, 2009, 13:27:03 »
Są screeny ! :)

http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=113300&postcount=14

Ja chceeee!!!!
TERAZ JUŻ!!!
Buuuuuuuuuuu ! :)

« Odpowiedź #372 dnia: Października 23, 2009, 13:35:52 »
Mam nadzieję, że poprawią chmury bo jak na razie to prezentują się one dobrze tylko "pod światło".

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #373 dnia: Października 23, 2009, 13:37:50 »
Z tymi chmurkami to prawda, wyglądają bardzo podobnie jak te w iłku.

« Odpowiedź #374 dnia: Października 23, 2009, 17:44:21 »
Fajne. Tylko malo samolotów. No i pilotów też nie ma. Krzesła w kontroli lotów są a pilotów nie. W BF 110 nie kręcą się śmigła. Wygląd jakby był jakoś wklejony. Może jeszcze nie ten etap prac  i samoloty tam nie latają. Ale generalnie jestem zachęcony. Jak zobaczyłem cienie w kabinie spita to uuuff...super.