Autor Wątek: Nowości na rynku gier  (Przeczytany 206099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #120 dnia: Lipca 16, 2010, 21:53:05 »
Potwierdzam, gra fajna. Już drugi raz rozwaliłem 3 w jednym meczu :002: Aktualnie mam BT-2 zmodernizowanego na maksa.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #121 dnia: Lipca 17, 2010, 13:34:24 »
U mnie nadal wyłącza kartę graficzną po załadowaniu mapy. Bardziej aktualnych sterowników, Directx i C++ distrip. już mieć nie mogę, bo nie ma.

« Odpowiedź #122 dnia: Lipca 20, 2010, 17:36:07 »
Alien Swarm za darmo na steamie. Można ponoć w coopa grać. Właśnie ściągam, skrobnę słowa dwa jak już się zainstaluje.
Achtung Spitfeuer!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #123 dnia: Lipca 20, 2010, 21:07:29 »
I daj screeny :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #124 dnia: Lipca 20, 2010, 21:10:36 »
I gameplay jakiś :P

« Odpowiedź #125 dnia: Lipca 20, 2010, 22:08:14 »
Jak ktoś ma steam'a to trudno odpalić? Już na pierwszym ekranie nas witają z tą grą... Gra waży 2GB.
Typowy izometryczny shoot them up. Sporo sprzętu do odblokowania, niezła graficzka i lekko taktyczna rozgrywka (4 klasy żołnierzy). Coop dla 4 osób. Od poziomu normal się zaczyna zabawa. Wyprawa solo kończy się dość szybko... Niestety króciutka, ale udostępnili SDK itp więc pewnie niedługo pojawią się jakieś mapki/mody.
Dla leniwych gameplay:
http://www.gametrailers.com/user-movie/alien-swarm-gameplay-trailer/347380
Achtung Spitfeuer!

empeck

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Lipca 20, 2010, 22:21:13 »
Single player practice przeszedłem. Smutne, ale Team17 mógłby się od Valve uczyć jak się robi rodzaj gry który kiedyś mieli opanowany do perfekcji. Alien Swarm w odróżnieniu od nowego Alien Breed bardzo mi się podobało, teraz tylko trzeba pograć w coopa i poczekać na kolejne mapy do singla :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #127 dnia: Lipca 20, 2010, 22:31:22 »
Oj to jakaś nowa gra na moją komórke? :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #128 dnia: Lipca 20, 2010, 22:48:08 »
Ściągnąłem, pograłem chwilę, usunąłem. Nie dla mnie, chociaż w AB na Amigę się zagrywałem :) Przy okazji dowiedziałem się (poinformował mnie steam) o free weekendzie z grą R.U.S.E. na obrazku były czołgi więc ściagam, zobaczymy. Moe te kogoś to zainteresuje.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Lipca 22, 2010, 12:46:27 »
Mi tak dla odmiany Alien Swarm strasznie się spodobał. Jezu jakie to fajne i urocze:) od dwóch dni się zagrywam. Za darmo i takie  fajne? Nic tylko grać. No ale ja jestem typem, który er...stimulouspaka do MW2 ściągnął...tylko ciiii...

empeck

• Gość
« Odpowiedź #130 dnia: Lipca 22, 2010, 12:52:32 »
Też w niego gram jak tylko mam chwilę. Bardzo fajne, ale nie polecam trybu Easy. Dziś pograłem na easy i taka gra nie przedstawia żadnego wyzwania.

« Odpowiedź #131 dnia: Lipca 22, 2010, 13:08:03 »
Nawet hard jest łatwy w porównaniu z Insane, tam dopiero zaczyna się zabawa :D, ale trzeba mieć niesamowicie zgraną ekipę żeby coś tam zdziałać. W razie czego można mnie spotkać pod nickiem jak na forum, a w steamie wyszukać jako cracknutter ;-)

« Odpowiedź #132 dnia: Lipca 23, 2010, 13:19:15 »
Nie mieszałbym z błotem trybu easy. W końcu jest on dla graczy, którzy mogą sobie nie radzić na trybie trudniejszym. Raz można przejść kampanie, szczególnie na samym początku. Widziałem takich typów co startowali na hard od 1 poziomu zaraz i tak jakby nie mogli wyjść z pierwszej mapy. Wczoraj z mazakiem we dwóch skończyliśmy kampanię na easy i nie było ciężko w sumie. Na insane próbowałem kilka map, ale ani jednej nie dało rady przejść. Fakt faktem, że nie grałem z 'cwaniakami', więc chaotyczne działanie jest skazane z góry na porażkę. Na steamie jestem pod nickiem 'zmur'. P.s. tesla gun rządzi, a miotacz ognia to straszna broń, straaasznaaaa.... ale i tak nie ma to jak stara poczciwa spalinówka :P
Achtung Spitfeuer!

empeck

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: Lipca 23, 2010, 13:27:25 »
Ja tesli nie lubię. Jest za łatwo ;) co do trybów, to takie mam wrażenie, że grając na serwerach publicznych od trybu normal w górę ludzie są rozsądniejsi. Zabawne, że mi się jeszcze nie udało całej kampanii ukończyć ;)

Minigun jest super, ale szybko kończy się amunicja.

Na steamie jestem pod nickiem michalputo:
http://steamcommunity.com/id/michalputo/

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #134 dnia: Lipca 23, 2010, 14:14:37 »
Mi wczoraj się sympatycznie chodziło z dzidą laserową :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"