Autor Wątek: Nowości na rynku gier  (Przeczytany 205775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #735 dnia: Lutego 26, 2017, 09:45:18 »
Ktoś bawił się w betę Ghost Recon Wildlands? Kurcze... Bardzo chciałbym lubić tą grę - możliwości customizacji, wielki świat, całkiem fajne możliwości skradania itp. Ale to jednak konsolowa gra arcade. Model jazdy i sterowanie śmigłowcami woła o pomstę do nieba. Poza tym jak zobaczyłem, że ciała znikają po 5 sekundach to mnie zatkało.

Nie wiem w sumie na co liczyłem. Ubi pokazało Splinter Cell Blacklist, że potrafi zrobić nadal dobrą produkcję. W tym przypadku niestety tak nie jest. Szkoda, bo dodanie opcji które umożliwiałyby zabawę graczom ceniącym sobie chociaż namiastkę realizmu, moim zdaniem nie kosztowałoby wiele.

PS. Ta gra powinna nazywać się po prostu "Wildlands".

PS2. O co chodzi z tym wypuszczaniem tych otwartych wersji beta na "za pięć dwunasta"? Naprawdę nie rozumiem. Przecież i tak już nic nie zmienią i mają feedback w poważaniu.

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #736 dnia: Lutego 26, 2017, 13:01:54 »
For Honor kupilem dzieki otwartej becie, tak samo jak Overwatch. Za Wildlands podziekuje. I temu wlasnie to sluzy ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
System: Intel Core I-7 7700K CPU @ 4.8GHz, Corsair H100i v2, EVGA Z270 FTW-K, Kingston HyperX Fury Black 16GB PC 21300, EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , Windows 10 64 bit

Prepar 3D v4 / X-Plane 11

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #737 dnia: Kwietnia 27, 2017, 09:06:22 »
Dostałem free Ghost Recon Wildlands (Ubi) i nawet trochę sobie pykam. Grafika jest fajna, nawet niezła (chociaż nie wiem, czy się niebawem nie znudzi) ale wiecie co... w ostatnią grę jaką grałem dłużej (nie sim) to Primal, też Ubi i czy tych kolesi nie stać naprawdę na nic więcej? Schemat jest dokładnie taki sam, zaliczamy obszary, sejwy tylko automatyczne jako checkpointy, tam była sowa do zwiadu, tu jest dron, tam się oznaczało przeciwników... tu też, tam był zadania poboczne, rozwal, zbierz jakieś pkt, tu też, tam się upgrejdowało posiadane sprzęty, tu też. No wszystko to samo, tylko inna fabuła i lata i teren. Mam wrażenie, że jakbym grał w tego Primala ponownie. Schemat wypisz, wymaluj ten sam. Słabe to jak zeszłoroczny śnieg w Klewkach.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kwadrat

• Gość
« Odpowiedź #738 dnia: Kwietnia 27, 2017, 17:39:20 »
Ciągnie się już to od dłużej czasu. Pamiętam, że grałem z wielką przyjemnością w Far Cry 3 odkrywając praktycznie całą mapę. Już przy Far Cry 4 które jest chyba nawet ładniejsze i z trochę ustępującą fabuła szło mi gorzej ale na tyle, że jak zobaczyłem zapowiedzi Primal to sobie darowałem.

Zapanowała jakaś dziwna moda na sandboksy w których obowiązkowo musisz odblokowywać jakieś latarnie, wieże żeby zobaczyć dalszy kawałek mapy z masą śmieci żeby świat nie wydawał się pusty. Obowiązkowo gra musi mieć też ponad 30 godzin do ukończenia przez co mamy takie potworki jak Mafia 3 gdzie po 20 godzinach spokojnie można skończyć i obejrzeć zakończenie na youtube zamiast tracić czas na robienie tego samego.

« Odpowiedź #739 dnia: Kwietnia 29, 2017, 08:49:53 »
Ktoś odtwarza starego X-Winga na silniku Unity, i trzeba przyznać, że wygląda to świetnie.

Ostatnie wideo z postępu prac:

https://www.youtube.com/watch?v=mKjkD6_PS7M

Strona projektu:

http://www.moddb.com/mods/xwvm

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #740 dnia: Sierpnia 23, 2017, 20:15:46 »
Ktoś gotowy na kolorowankę "Bomber Crew", czyli "symulator" zarządzania personelem Lancastera  :evil: ?

https://www.youtube.com/watch?v=muL2adlVshw

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #741 dnia: Sierpnia 23, 2017, 22:58:56 »
Fajne to jest.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #742 dnia: Sierpnia 25, 2017, 15:32:14 »
Ale czad :)

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #743 dnia: Sierpnia 25, 2017, 18:30:49 »
Wygląda, jakby ją robili na Wii...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #744 dnia: Września 07, 2017, 21:03:47 »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #745 dnia: Października 06, 2017, 13:08:05 »
Ja czekam na Elexa, czyli Gothic inaczej. Będzie 17.10.
Trochę to pomieszanie z poplątaniem, s-f z fantasy, no ale ponoć sobie mimo tego nieźle radzi. Jakaś moda ostatnio na cybermechy w świecie antycznym ;>.
« Ostatnia zmiana: Października 06, 2017, 16:51:49 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #746 dnia: Października 06, 2017, 14:46:07 »
A ja wrocilem do Skyrim-a z survival modem i znowu wsiaklem ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
System: Intel Core I-7 7700K CPU @ 4.8GHz, Corsair H100i v2, EVGA Z270 FTW-K, Kingston HyperX Fury Black 16GB PC 21300, EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , Windows 10 64 bit

« Odpowiedź #747 dnia: Października 06, 2017, 18:15:02 »
A ja wrocilem do Skyrim-a z survival modem i znowu wsiaklem ;)

Pamiętam Arenę, czyli pierwszą część, jeszcze w dobie pierwszych PC-tów. Zacząłem grać jakoś w wakacje i tydzień z życiorysu wypadł, od ekranu odrywałem się tylko na pośpieszne jedzenie i zredukowane spanko. Późniejsze części profilaktycznie omijałem, ale Skyrim znowu mnie pochłonął, może już nie tak ekstremalnie, ale grałem w niego kilka razy i pewnie gdybym znowu miał kilka dni wolnego i żadnego pomysłu na ich zagospodarowanie to chętnie bym zagrał jeszcze raz. Dla mnie poza symulatorami jedna z najlepszych gier w jakie grałem.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #748 dnia: Października 06, 2017, 18:38:08 »
A co daje ten survival mod?

www.yoyosims.pl

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #749 dnia: Października 06, 2017, 19:47:38 »
To co mody glod, zimno, spanko, ale jako jeden mod. Na ta chwile do pobrania za darmo z Creation Club dostepnego z glownego menu jesli masz special edition.