Przykre.
Latam, HotShotem, z Tobą Angel, chyba mogę powiedzieć latam ze wszystkimi, kiedy tylko mam czas. Przez ten czas obserwowałe różne dziwne rzeczy - moim zdaniem niepojęte - choćby jak to możliwe że taki IŁ dogania wszystko ??
Z drugiej strony naprawdę nie podejrzewam Hota. Szkoda Angel że nie poobserwowałeś go dłużej, każdemu zdażają się błedy, zbiegi okoliczności, na pewno jest to przykre.
Serz - pamiętam jak na Emilu zdejmował Ła, i łądnie mu to szło, wcale nie wyglądało na czit.
Słabe pingi - ten problem dotyka akurat mnie bardzo często i z całą pewnością nie robię tego dla czitowania. Inni pewnie też tak mają.
A tak naprawdę - to
bardzo proszę o wyjaśnie co to jest ten speedhack- tzn domyslam się jak to działa - ale chetnie dowiedziałbym się czegoś wiecej, bo chodząc po stronach znalezionych w googlu szybciej można wirusa złapać niż coś z sensem się dowiedziec.
A trimowanie samolotu to hackowanie...?? Czy chodzi o coś innego...?? Dla mnie trymy są wygodne choćby z tego powodu że można spokojnie pić piwo bez obawy że zaliczę glębę

, a że szybciej się lata - to wie każdy kto lata dłużej, a nowicjusze - niech się uczą (to fajne jak się dziwią czemu tak szybko inni latają).
Jedno dla mnie jest pewne - używanie dopingu w sporcie, wspomagaczy, czitów w grach jest nieczyste, jest to po prostu oszustwo i jako takie powinno zostać napiętnowane.