Autor Wątek: Cheating has been detected  (Przeczytany 22202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
Odp: Cheating has been detected
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:49:15 »
Zeznania Hota w tej sprawie wyłane mi przez GG 
Długo go namawialem żeby pozwolił mi to opublikować. Ja z tego nic nie czaje , ale może Angel cos wyjaśni.

Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:52:47 »
Rozumiem Angel ,rozumiem .

Co do Serza to dziwi mnie to ze on ciagle lata z zamkniętą chłodnicą .

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 25, 2006, 22:04:28 »

Zeznania Hota w tej sprawie wyłane mi przez GG 
Długo go namawialem żeby pozwolił mi to opublikować. Ja z tego nic nie czaje , ale może Angel cos wyjaśni.

A więc wyjaśniamy:

Mayster
podjezdza mi lekko zmieniajoc kurs ja po ukonczeniu pol beczki milalem jeszcze jakies 300kmh wiec go gonie a bedac w a5 mam przewage w przyspieszeniu i wznoszeniu wiec to wykozystuje

Ja po zakończeniu nurka miałem na budziku 700 km/godz.Z  cytatu wynika że Hot miał jakieś 300.Czy jest na tym forum ktos tak naiwny żeby uwierzył,że różnica między A4 a A5 jest tak znaczna,zeby zniwelować 400 km/godz i 1 km różnicy w 30 sekund??? Nie sądzę.Jedziemy dalej:

Mayster
zawracam

Mayster
byl do 1 kilosa za mna ja daje swiece przelatuje mu przed nosem obracam foke wykonuje pol petle on juz na wznoszeniu odjezdza mi

Jak mógł zawrócić skoro do k****y nędzy byłem za nim??

Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 25, 2006, 22:07:50 »

Mayster
kolo chyba wznosil sie na klapkach

Nie używam klapek do wznoszenia

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 25, 2006, 22:09:13 »
Co do Serza to dziwi mnie to ze on ciagle lata z zamkniętą chłodnicą .

Tak, serz zawsze laguje jak jasny szlag i speedhack też mu nie jest raczej obcy

Mayster
kolo chyba wznosil sie na klapkach

Taaa, japonkach :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

dark2

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:20:26 »
Przykre.
Latam, HotShotem, z Tobą Angel, chyba mogę powiedzieć latam ze wszystkimi, kiedy tylko mam czas. Przez ten czas obserwowałe różne dziwne rzeczy - moim zdaniem niepojęte - choćby jak to możliwe że taki IŁ dogania wszystko ??
Z drugiej strony naprawdę nie podejrzewam Hota. Szkoda Angel że nie poobserwowałeś go dłużej, każdemu zdażają się błedy, zbiegi okoliczności, na pewno jest to przykre.
Serz - pamiętam jak na Emilu zdejmował Ła, i łądnie mu to szło, wcale nie wyglądało na czit.
Słabe pingi - ten problem dotyka akurat mnie bardzo często i z całą pewnością nie robię tego dla czitowania. Inni pewnie też tak mają.
A tak naprawdę - to bardzo proszę o wyjaśnie co to jest ten speedhack- tzn domyslam się jak to działa - ale chetnie dowiedziałbym się czegoś wiecej, bo chodząc po stronach znalezionych w googlu szybciej można wirusa złapać niż coś z sensem się dowiedziec.
A trimowanie samolotu to hackowanie...?? Czy chodzi o coś innego...?? Dla mnie trymy są wygodne choćby z tego powodu że można spokojnie pić piwo bez obawy że zaliczę glębę :), a że szybciej się lata - to wie każdy kto lata dłużej, a nowicjusze - niech się uczą (to fajne jak się dziwią czemu tak szybko inni latają).

Jedno dla mnie jest pewne - używanie dopingu w sporcie, wspomagaczy, czitów w grach jest nieczyste, jest to po prostu oszustwo i jako takie powinno zostać napiętnowane.

Pjeczi17

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:27:47 »
Proste wystarczy zjeść grochówę, poczekać i sruuuuu! :banan

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:39:43 »
dark,nie latam z Hotem od wczoraj czy od tygodnia,zresztą ja napisałem swoje,każdy niech sobie myśli co chce

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:48:13 »
No cóż, przeczytałem oba opisy i o ile pamietam FM w Starym ile to nie wierzę aby wznosząca się maszyna po wykonaniu dowóch opisanych figur była w stanie dojść Twój samolot. Za stary jestem. A fragment - "mam 300 km/h więc go gonię" mnie po prostu rozbawił. Idę pograć w RO. Na serwerach z kontrolą antyczitową.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

dark2

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:52:12 »
Oczywiście, wiem że nie latasz od wczoraj :) ba, wiem że latasz długo. Po prostu w głowie mi się nie mieści że można w grze oszukiwać (bo jaki q!@# w tym sens) i dlatego zabrałem głos w tym wątku, stąd moja cicha nadzieja, że to może nie to ...
Nie miałem zamiaru podważać Tojego zdania.

Pjeczi - a Tobie o co biega z tą grochówką - kolokwializm jakiś lokalny czy siak..??

Angel - o tego speed pytałem poważnie - tym bardziej że obiecałeś w pierwszym poście, albo zapraszam na gg jest w moim profilu. Pozdro.
..branoc;)

Pjeczi17

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 26, 2006, 10:04:20 »
Napęd grochówkowy polega na gazach wylotowych wydobywających się z (no wiesz) z pośladków pilota co dodaje prędkości, gdy GM1 zabraknie. :021:

Cierpliwość mi się wyczerpuje !!! - następny taki post bez żadnego sensu i bez żadnego związku z tematem wątku zostanie usunięty bez ostrzeżenia (i dotyczy to nie tylko tego tematu), a jego autor postrzelony nie tylko w kolano. Jeżeli nie masz o czym pisać to nie pisz, a nie wytwarzaj masy bezsensownych postów - nagród za ilość "wklepanych" literek tutaj nie ma!

Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2006, 10:56:17 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 26, 2006, 10:22:40 »
Napęd grochówkowy polega na gazach wylotowych wydobywających się z (no wiesz) z pośladków pilota co dodaje prędkości, gdy GM1 zabraknie. :021:
Ale co to ma do rzeczy?Zabierz głos na temat albo się nie wypowiadaj

« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 26, 2006, 12:01:29 »
Kilka dni temu latalem u Leonarda na Iłku , wyjątkowo pod innym nickiem .Wyprawiałem na tym ile manewry które potrafią tylko maszyny nie z tego świata , od razu posądzono mnie o czity . Jak dalem do zrozumienia ze ja to ja od razu gadka sie zmienila i juz nikt mnie o nic nie posądzał.

Zauważyłem pewną prawidłowość. Jak na serwie pojawia się ktoś nowy i dobrze mu idzie to oskarża się go o oszukiwanie . Troche to niesprawiedliwe.

Btw jak powiedział kiedyś jeden polski "artysta" : "W polsce jest tak że jak sie komuś coś udaje , to się go za to nienawidzi"

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 26, 2006, 12:29:38 »
Sorry Kojaw ale jakie to maz znaczenie? Jak wejdę pod nickiem powiedzmy X-wing to wszyscy mi będą zarzucali cziterstwo,a jak wejdę normalnie to powiedzą:A,to Angel,więc wszystko w porządku"tak?Poza tym opowiastki że ciężki jak krowa Ił2 i to jeszcze w wersji wybitnie szturmowej wykręca Emila w pionie "bo ma dużą powierzchnię skrzydeł" można dzieciom w przedszkolu opowiadać

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 26, 2006, 12:34:15 »

Zauważyłem pewną prawidłowość. Jak na serwie pojawia się ktoś nowy i dobrze mu idzie to oskarża się go o oszukiwanie . Troche to niesprawiedliwe.

Ja wiem ze to jest nawet bardzo niesprawiedliwe,ale wierz mi jak się pojawia ktoś nowy to nie idzie mu dobrze,taka jest specyfika tej gry na szczęście.