Autor Wątek: Jeden z nas w niebezpieczeństwie  (Przeczytany 12148 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Jeden z nas w niebezpieczeństwie
« Odpowiedź #15 dnia: Września 04, 2006, 21:24:00 »
Jakimiś kobitami na forum obrodziło, albo się mylę...  :002:

Widać mają inne podejście do taśmy i chomika od nas - męskich szowinistycznych świń z rogami (bez urazy dla nikogo ;-))
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #16 dnia: Września 04, 2006, 22:41:52 »
yyyhhh to wychodzi że ten po lewej ma dwie głowy !!! Oni ścigają jakiegoś chłopaczka za wieszanie chomików, a Zack na nich tutaj zaawansowane eksperymenta genetyczne urządza  :karpik

Panowie - zapomniałem wyjasnić :001: - po tym jak moje ubermyszy się  dwukrotnie rozmnożyły (a nie jest szybko - pregnancy trwa 3 miechy), miałem w sumie jakieś...10. Zostały dwie - reszta znalazła nowych opiekunów. Przysięgam :010:
Ta fotka jest jeszcze z czasów, kiedy ich było więcej.
Btw - to sa tzw. degu (po naszemu chyba - koszatniczki(?)) - normalnie żyją w ekstremalnych Andach - każda taśma to dla nich  tzw. "mały miki". :002:

Bis zum bitteren Ende.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Września 04, 2006, 22:51:32 »
Nie wiem jak to jest, bo jestem tutaj tylko przelotem ale śmiem twierdzić, że jest jakaś "GRUPA TRZYMAJĄCA CHOMKI". Jest to wielce zakamuflowana i konspiracyjna organizacja o ubertajnym składzie. Niestety dotarcie do źródeł organizacyjnych jest bardzo utrudnione, ponieważ nawet wyswobodzone chomiki, którym udało się ucieć od swoich niedoszłych oprawców, co zdarza się bardzo rzadko nie chcą nic mówić. Tajne agancje rządowe dwoją się i troją, kilku z agentów przypłaciło już życiem podczas próby zaledwie dowiedzenia się kto za tym stoi i zdobycia paru zdjęć. Zginęli od kuli z Lugera, niestety broni nie odnaleziono i była niezarejestrowana.

Wydaje się że w konspiracyjnym bunkrze trzyma się chomiki w klatkach, nie mogą wychodzić na wolność, a oprawca montuje nowe, fikuśne narzędzie tortur (a może izolatkę bez okien i jedzenia?)

Na popniższym zdjęciu widać zdaje się tego samego oprawcę "niestety pseudonim nieznany", trzymającego podziemne, konspiracyjne pisma. Jedno z nich to zakazana broszura Beaty Kisiel, wyklęta również przez muzułmanów. Druga książka wskazuje na zastosowanie chomików, z przechwyconych smsów można się dowiedzieć, że chodzi o pilotów testowych La u Maddoxa, ale nie udało się rozszyfrować tego znaczenia...

Jak widać chomiki z kazamatów zmuszane są do niechcianych małżeństw (pewnie w celu zwiększania ich populacji wbrew ich woli), na zdjęciu widać, że chomik składający przysięgę jest trzymany na siłę

Oprócz tego większe sztuki uczone są agresji w małżeństwie oraz brania zdobyczy na siłę (podwaliny silnej aryjskiej rasy)

Ich złość przejawia się w groźnym wyglądzie, codziennie parę godzin przy lustrze

Mniej wyćwieczeni zasypiają w dłoniach oprawców, niestety ich dalszy los jest pewnie już nieciekawy w związku z tym ...

Ci silniejsi dostają w prezencie tytanowe kuleczki

I na koniec najgorsze zdjęcie i zarazem dowód rzeczowy. Dwóch członków organizacji patrzących lubierznym wzrokiem za ofiarą. Jeden z nich właśnie rozwija taśmę szykując się do frontalnego ataku mając "qrwiki" w oczach (niestety w związku z tajnością opercaji Biuro Śledcze nie publikuje twarzy) Bez komentarza  :003:

Pozostaje mieć nadzieję, że działania operacyjne umożliwią szybkie schwytanie i rozpracowanie całej siatki "GRUPY TRZYMAJĄCEJ CHOMKI". Amen
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2006, 23:25:25 wysłana przez KosiMazaki »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Września 04, 2006, 23:18:25 »
ROTFL :002: :002:

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #19 dnia: Września 04, 2006, 23:36:36 »
LOL5 nie dorasta nawet do pięt temu wątkowi  :002:
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #20 dnia: Września 05, 2006, 06:56:23 »
 :056:  no Yoyek, przy nast ępnym spotkaniu musimy porozmawiać, bardzo poważnie porozmawiać

LOL
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #21 dnia: Września 05, 2006, 12:58:18 »
Pierwsza fotka z postu YoYa, to moim zdaniem niezaprzeczalny dowód niecnego wykorzystywania tych biednych stworzeń, do niewolniczej pracy (kółeczko w klatce + zapewne prądnica) w celu pozyskania 450W prądu do napędzenia tego piekielnego wynalazku XXw. zwanego komputerem. A wszystko po to, aby bezduszny oprawca mógł zażywać przyjemności z sim-latania NIE PŁACĄC za prąd !! Nie wykluczone , że maszynę tą wykorzystuje także do obmyślania i projektowania w CADach i 3Dmax nowych, wydajniejszych narzędzi tortur !!!

POTWORNOŚĆ !!

Wyzwolić Chomiki (WC) !!
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #22 dnia: Września 05, 2006, 13:09:05 »
Qrdl właśnie tak zasila swój komputer i ma neodymka na liczniku  :118: Mamy dobre źródła ;]
« Ostatnia zmiana: Września 05, 2006, 13:18:03 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #23 dnia: Września 05, 2006, 13:21:19 »
http://www.newgrounds.com/assassin/hamster/

:karpik :karpik :karpik :karpik :karpik  :banan :banan :banan

A pamiętacie taką przygodówkę "Maniac Mansion" i "Day of the Tentacle":

http://tentakelvilla.de/specials/hamstergrill/hamstergrill.html

http://www.akadsek.de/new/software.php

Ostatecznie można, jak się już "pupil" wyeksploatuje.. :
http://www.cultofbob.co.uk/hamster/
« Ostatnia zmiana: Września 05, 2006, 13:28:14 wysłana przez bip3r »
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

yowka

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 06, 2006, 16:15:40 »
Hmm..., że tak się wtrącę......mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą TAŚMĄ?
Chyba nie w temacie jestem...

« Odpowiedź #25 dnia: Września 06, 2006, 16:43:57 »
Nie spodoba Ci się. Na pewno Ci się nie spodoba...
 :021: :021: :021:

(Ja nie wytłumaczę bo się jedynie domyślam i bądź pewna, jeśli się mylę dostałbym w ryj :) )
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

swier

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 06, 2006, 17:12:27 »
Nie spodoba Ci się. Na pewno Ci się nie spodoba...

:002:

yowka

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Września 06, 2006, 17:47:06 »
Do odważnych świat należy Panowie...Nie bedę biła... :121:

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #28 dnia: Września 06, 2006, 17:51:52 »
Ty nie...

Śladu poszukaj w emikonkach.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #29 dnia: Września 06, 2006, 18:20:00 »
Do odważnych świat należy Panowie...Nie bedę biła... :121:
Sorry że się wtrącam .... ale Ciebie taśma nie dotyczy zupełnie - to jest tylko "męski" punkt widzenia.

No i chyba dostanę w ryj  :020: ...

A tak na serio. Widziałem fragment filmu z "tym gościem od chomików" i stwierdzam że to jakiś popi...leniec  :012:
"Banany na twoim skrzydle to samo zdrowie" - Banan :)