Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 67865 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #540 dnia: Września 18, 2012, 07:35:26 »
W tym mailu nic ciekawego nie było także się nie przejmuj. Mogę Ci podesłać kopię swojego :D. Masz potwierdzenie z PayPala. A ta ich aplikacja u mnie poleciała zaraz po skopiowaniu klucza.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #541 dnia: Września 18, 2012, 15:04:06 »
A ta ich aplikacja u mnie poleciała zaraz po skopiowaniu klucza.

No ba.. też już nie pamiętam, że ją miałem :)
Teraz kombinuję, coby na dysku 14GB zwolnić - nie spodziewałem się takiego wagomiaru RO2 :)
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #542 dnia: Września 22, 2012, 21:57:42 »
Dziś promocja -66% na Steamie.

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #543 dnia: Kwietnia 02, 2013, 22:02:18 »
Gdyby ktoś chciał uzupełnić kolekcję, to przez najbliższy tydzień RO i RO2 są dostępne w Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/weekly.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #544 dnia: Kwietnia 03, 2013, 15:19:04 »

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #545 dnia: Lipca 28, 2013, 16:11:48 »
RS robi dobrze. Jest klimat, a miotacz ognia to poezja, fantastycznie wymodelowany. Dzięki RS w ogóle wróciłem do RO. Chociaż nadal niemiłosiernie wkurza mnie ten system unlocków/levelowania (potrzebny tu jak świni kamizela) i wynikające z niego, podporządkowane mu równie absurdalne decyzje designerskie (no boli mnie ten bagnet, który był tak genialnym i klimatycznym ficzerem w jedynce, aż mnie skręca). Poza tym, nadal nie mogę skumać dlaczego w widoku zewnętrznym w mg34 nie ma trommla. No detal, wiem, ale ja mam zajoba na punkcie detali i pewnej konsekwencji.

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #546 dnia: Lipca 29, 2013, 18:04:16 »
Zakupiłem na Letniej Wyprzedaży Steam i szczerze muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę. Dawno (od czasów Day of Defeat:S) tak przyjemnie nie grało mi się w żadną strzelankę. Nocny Guadalcanal - ach, poezja, klimat wylewa się z ekranu. Polecam każdemu!
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline uziel101

• 16th VTFS
  • *
  • samoloty, czołgi, pociągi
« Odpowiedź #547 dnia: Lipca 30, 2013, 17:18:24 »
Mów mi... :). Walki z Japończykami mają klimat. Mapy są ok. A miotacz ognia jest zdecydowanie wypasiony. Do tego shotgun, Thompson, katana i masa innych broni.
That's Vietnam music... can't we get our own music?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #548 dnia: Lipca 31, 2013, 13:43:18 »
Za grosze (czyt. -75%) można nabyć dziś RS:

http://store.steampowered.com/app/234510/?snr=1_4_4__40_1
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #549 dnia: Kwietnia 12, 2014, 18:40:02 »
Kupiłem Rising Storm na muve.pl za całe 17.99 z dostawą. Rzeczywiście klimacik jest niezły, no i cały multiplayer od RO2 działa. Jak są dobrzy dowódcy, to walka jest niesamowicie wciągająca. Goście co wiedzą co i jak - nic tylko lecieć gdzie każą i robić co należy. Dopiero zacząłem, moje KD to żałośnie niski ułamek, gra wizualnie mogłaby wyglądać lepiej, czasami wychodzą jej jakieś bug'i, ale i tak - dzięki prawdziwemu klimatowi wojny - polecam.

PS: Zabawnie się jeździ czołgiem. Szkoda, że tylko z botami na mapach tank-only. Na zwykłych nie można się dopchać do jedynego czołgu, jeśli jest, a i tak nie warto pozbawiać zespołu jeżdżąc czołgiem jako żółtodziób ;)  Lepiej biegać z giwerą.

PPS: Szkoda, że nie ma takiej gry na silniku z BF3.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #550 dnia: Kwietnia 12, 2014, 19:27:18 »
Jak na mój gust na dzień dzisiejszy to Red Orchestra 2 i gra Verdun to najbardziej klimatyczne gry!
Cała konkurencja CoD i BF daleko w tyle.  :)
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #551 dnia: Kwietnia 22, 2014, 23:57:03 »
Od jutra będzie 24 godzinna promocja, Red Orchestra 2 za darmo. I to nie zwykły Free Weekend (czy raczej Free Day) tylko przypisanie gry do konta Steam na stałe! http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=98959

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #552 dnia: Kwietnia 23, 2014, 11:36:57 »
No to fajnie, przesłałem dalej. Do tego gra jest rozwijana, ostatnio był spory update, coś ok. 8GB... Polecam.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #553 dnia: Kwietnia 23, 2014, 13:31:51 »
I nic nie wiedziałem. SdKfZ i UCarrier. Wraca do RO w takim razie, po przerwie na BF3 i TF.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #554 dnia: Kwietnia 23, 2014, 15:06:15 »
Na mapie Arad2 sporo tych transporterów, a i czołgów trochę, można powalczyć w małych bitwach tanków. Niezła zadyma. Ponieważ piechota też biega, i jeszcze do nas strzela, to nie da się cały czas bezkarnie wystawać z wieży i wszystko sobie spokojnie oglądać, trzeba się chować - a więc jest lekka klaustrofobia. :)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.