Witam!
Piszę w tym wątku, ponieważ nie bardzo wiedziałem gdzie się przykleić...( w razie czego- mam jeszcze dwa niepodziurawione kolana )
Otóż mam problem z dźwiękiem w iłku po reinstalce systemu. W grze mam dziwny tubalny pogłos, jak bym siedział w plastikowej rurze. sytuacja się poprawia w przypadku otwarcia owiewki w samolocie , który ma taką opcję. Wiem, że dla poprawnego zilustrowania problemu potrzeba kilku istotnych danych na temat mojego sprzętu... Tak. Tylko , będąc noobem w te klocki, nie bardzo wiem co mógłbym tu naskrobać. Postaram się zacząć coś dukać. Zainstalowałem sobie everesta ( niestety triala) i mam 30 dni na dowiadywanie się jakim ustrojstwem dysponuję :banan.
No więc:
-Typ procesora AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
-Nazwa kodowa Venice S939
- karta dźwiękowa zintegrowana Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controler (nie jestem pewien, czy to jest karta, czy tylko nazwa drivera... wybaczcie)
- I pewnie ważna płyta główna ( moim zdaniem , ta nieszczęsna moja, dzięki której podkręcanie procka to tylko mrzonka

)
Soltek SL-K8T-939FL / K8TPro-939.
- system - Microsoft Windows XP Home Edition
Jeżeli do zdiagnozowania mojego problemu potrzebne będą jeszcze jakieś dane, to dostarczę ( tylko łopatologicznie muszę wiedzieć jakie) oczywiście.
A!!!! Może jeszcze ważna rzecz. Używam moda AAA+ostatni pacz.
Pozdrawiam. I jeżeli za bardzo nabruździłem w tym wątku, to proszę moderatorów o usunięcie tego postu. Spróbuję w innym dziale

.