Autor Wątek: Przeprosiny  (Przeczytany 2793 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

41elt_Mistrzu_PL

• Gość
Przeprosiny
« dnia: Stycznia 08, 2007, 18:08:33 »
Witam. Jako dowódca 41 WELT pragnę przeprosić za niemiły incydent związany z istnieniem naszej strony.Obiecuję że nigdy więcej nie dopuścimy do podobnej sytuacji....Przepraszam również w imieniu mojego zastępcy oraz jednocześnie webmastera owej strony Waikikiego... Z wyrazami szacunku dowodca 41 WELT Mistrzu

Iceman

• Gość
Odp: Przeprosiny
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 08, 2007, 18:36:33 »
Może wypadałoby napisać o co w ogóle chodzi bo większość pewnie nie będzie w ogóle wiedziała po co te przeprosiny. Otóż 41 WELT "wzorował" swoją stronę tj. grafikę, układ, zawartość działów w końcu to co przebrało miarę - treść, regulamin eskadry, zasady itd. na stronie 13 WELT. To "odwzorowanie" było tak duże że tylko z sympatii dla wszystkich fanów dobrych symulatorów nie użyję w tym miejscu 7 literowego słowa na "P.....t". Panowie, zaczęliście fatalnie, ale i tak życzę Wam wszystkiego najlepszego, tylko w przyszłości lepiej kontrolujcie to co robicie.

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 08, 2007, 21:28:06 »
Jako że mój nick jest w credistach naszej strony (choć ojców tego sukcesu było wielu  :002: ) pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze.
Wczoraj miałem niezłą zwałę jak mi Qba podesłał linka. Pomijając fakt, że przez godzinę męczyłem się z przeglądarką, która nie chciała "tego" otworzyć, przez kolejną godzinę pozostawałem pod głębokim wrażeniem  tego, co szanowny kolega Wakiki i jego Mistrzowie odstawili. Dla mnie była to świetna okazja żeby się trochę rozerwać i tak dla sportu sprzykrzyć komuś życie.
Cóż, nie udało się, dowództwo zainterweniowało i sprawa skończyła się polubownie.
Jeśli o mnie chodzi, jest git, ale nie odstawiajcie takich numerów więcej. Albo wcześniej zapytajcie. W końcu wykazaliście się rozsądkiem choć nie od razu. Wiem też, że nie wszyscy z owej 41 byli w tym umaczani a mimo wszystko zdecydowali się zabrać głos i załagodzić sprawę. Dla nich S!

Iceman

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 08, 2007, 21:32:30 »
Miszon, wczoraj z Qba nawet się zastanawialiśmy czy abyś nie przeszedł do obozu LOCK ON-a a owy Mistrz to czasem nie ty  :509: :509: :509:

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 08, 2007, 21:50:39 »
ROTFL, miło że tak ciepło o mnie myślicie, ale jak chcesz to możesz mi mówić Mistrzu. Pozwalam.  :002: :002: :002: