Autor Wątek: Medieval Total War II - jak Wam idzie?  (Przeczytany 17055 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leon

• Global Moderator
Odp: Medieval Total War II - jak Wam idzie?
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 31, 2007, 00:33:22 »
No to idę do EMPIKU... i koniec z pracą wieczorami. :002:
PS. Na stronce EMPIKU jeszcze nie ma :(.
PS2 - Data Premiery:
   Polska: 06 września 2007
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2007, 00:38:50 wysłana przez Leon »
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 31, 2007, 08:34:55 »
Z wiadomości podanej na totalwar.org.pl premiera została przesunięta na 13 września.
Motto obrony plot.: najpierw zestrzel - poukładasz sobie już na ziemi.

swier

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Września 06, 2007, 19:42:18 »
W Empiku na Marszałkowskiej już jest   8)

« Odpowiedź #63 dnia: Września 06, 2007, 20:28:46 »
Dzisiaj dostałem info z CDP ze wysłali mi Kingdoms (zamówienie pre-order). I jak na na pre-order przystało dojdzie później niż dodatek będzie w sklepach  :004:. Przynajmniej mniej zapłacę bo 39,90  :002:.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #64 dnia: Września 07, 2007, 18:22:24 »
A jak to tam jest z tymi "wirtualnymi" pieniędzmi? Bo chyba w Total War 2 był jakis kupon na 30zł

Ja chce Grunwald i Krzyżaków  :118:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #65 dnia: Września 07, 2007, 18:43:47 »
A jak to tam jest z tymi "wirtualnymi" pieniędzmi? Bo chyba w Total War 2 był jakis kupon na 30zł
Właśnie niedawno dostałem paczuszkę  :002:. Z dodatkiem dają tych wirtualnych tylko 12zł  :118:. A teraz najlepsze każda nowa kampania instaluje się oddzielnie :karpik. I oprócz ikonki z podstawki mam dodatkowe 4 ikonki z dodatku. Dla mnie to lekka paranoja ale cóż jakoś będę musiał z tym żyć  :004:.

swier

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Września 07, 2007, 19:32:35 »
ee właśnie fajnie. Jak nie chcesz instalować np kampanii Nowego Świata to nie instalujesz. A zważywszy ile toto zajmuje na dysku to ma sens zdecydowanie

« Odpowiedź #67 dnia: Września 07, 2007, 19:56:17 »
ee właśnie fajnie. Jak nie chcesz instalować np kampanii Nowego Świata to nie instalujesz. A zważywszy ile toto zajmuje na dysku to ma sens zdecydowanie
No dobra przekonałeś mnie ma to jakiś sens  :004: . A co do miejsca na dysku to się zgadzam 4 giga to sporo ale zważywszy, że każda kampania to osobny mod to tyle to zajmuje. Zresztą przy aktualnych dyskach 4 giga w tą strone czy w drugą nie robi różnicy. Chociaż obojętnie jak duży miałbyś dysk i tak zawsze brakuje na nim miejsca :003:.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #68 dnia: Września 14, 2007, 18:34:32 »
Wczoraj kupiłem i pograłem kilka godzin w dwie kampanie - krzyżacką i Krucjaty. I o ile za wcześnie na jakieś dokładne i szczegółowe wnioski to muszę napisać, że na taki średniowieczny Total War czekałem - nie ogólnoświatowy ale właśnie skupiony na wybranych regionach. Wydaje mi się to bardziej realistycznym. Szkoda, że nie ma kampanii Wojny Stuletniej ;).
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #69 dnia: Września 16, 2007, 10:32:20 »
Heh, mnie tez ostatnio wciagnal, jeszcze co prawda tne w MTW2 ale juz blizej konca niz poczatku, jakas 170 tura, gram Francja, ale  nie wiem jak dlugo, bo Mongolowie prą do przodu i na razie pykaja się z Rodzimymi braciszkami oraz z Węgrami. Finansowo calkiem dobrze idzie:

a to taka fajna ciekawostka, buhahha, mysle ze przedmiot obowiazkowy  :118::

różnego rodzaju baboli w wersji PL troszke jest: http://img125.imageshack.us/my.php?image=papieke7.jpg

www.yoyosims.pl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #70 dnia: Września 16, 2007, 21:02:52 »
Panowie mam taki problem w demku "Gold". Gra wywala na pulpit (najpierw jest blackscreen a pozniej widać tylko pulpit) juz nawet po kilku minutach do maksymlanie 15 minut. Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Nie ukrywam, że trochę obawiam się zakupu pełnej wersji  :008:

Mój sprzęt to A64 3800 (2700mhz) 1,7G ramu i GF 7900GS.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #71 dnia: Września 16, 2007, 22:05:47 »
MTW II ani razu nie wywalił mi się sam w sposób CTD. Zdarzało sie gdy grałem w mody chyba LtC albo RtJ.
Marcin Widomski

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #72 dnia: Września 17, 2007, 11:02:02 »
Kusch, z demem to rozne jaja byly, dlatego zauwaz ze zrobili dwa  :020: bo pierwsze bylo tak zabugowane ze hej . Wersja final o wiele chodzi i lepiej, na 180 tur mialem raz jej zwieche a tak to lux .

Wczoraj pogralismy 1y raz online ze swierem, bylo Gites, znaczy jak on dostawal  :021: , a potem umijmy to "ze mu dalem" buhaha. Jakby ktos dzis byl chetny to zapraszam na serwer. 21.00 h, wymagany Medieval II w 1.03v (czyli albo z patchem albo z Kingdoms), jak ktos nie ma Kingdoms, niech sobie sciagnie patcha i instalnie na 1.02 (dziala z wersja PL, wczoraj znalazlem go na jakiejs www francuskiej) i przetestuje czy wogole wchodzi do pokoju z serwerami bo jest trochę zabawy...

Znalazlem, patch jest tutaj http://www.clubic.com/patch-jeux-video-5964-0-medieval-ii-total-war.html
« Ostatnia zmiana: Września 17, 2007, 22:42:12 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

swier

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Września 17, 2007, 11:54:10 »
Potwierdzam Jojek mi dał. 2 razy pod rząd. Było fajnie choć dość .. obcesowo i brutalnie :118:

Chodu Panowie szlachta extra zabawa.

Bartolnikow

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Września 18, 2007, 22:05:50 »
Blad przy uruchamianiu aplikacji: "Mediaval2: Total War napotka"...

Help...