Sundowner mógłbyś mi wyjaśnić jak rozumieć twoją wypowiedź "....po prostu podpiąć przyciski do jej elektroniki, w końcu klawiatura pozwala na jakieś 1575 różnych przycisków, pod warunkiem oczywiście, że sim rozróżnia, lewy shift/alt/ctrl..."Ja myślałem o wykorzystaniu przycisków ozn.na schemacie pushbuttons na realizację dwóch MFD można by także pomyśleć o ICP.Prawdę powiedziawszy to wydaje mi się ten mój pomysł bardzo podejrzany.Wyjaśnię dlaczego.Jeśli układ MFP,który może realizować np.MDF kosztuje ok.200$ to znacznie tańszy jest MJoy,czyli po co kupować MFP jak można to samo osiągnąć za pomocą MJoya.Chcę jeszcze wyjaśnić dlaczego nie myślałem o zastosowaniu MJoya jako joystiku.Mam cougara,ale zacząłem interesować się tzw.modami.Śledząc różne proponowane modyfikacje doszedłem do wniosku,że powodzenie projektu w dużym procencie zależy od mechaniki,a z tym jest problem.Niektóre z proponowanych rozwiązań mechanicznych są droższe niż nowy cougar.Widziałem na forum projekt kołyski Sundowera i to rokuje nadzieję,że powstanie dobre polskie rozwiązanie,ale to jest przyszłość.Przepraszam za ten długi wywód,ale temat MJoy jest tego wart
pozdrawiam
vito_zm