Autor Wątek: FS2004 - Pomoc i pytania - czyli pomagajmy sobie rozwiązywać problemy.  (Przeczytany 31381 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: FS2004 - Pomoc i pytania - czyli pomagajmy sobie rozwiązywać problemy.
« Odpowiedź #180 dnia: Stycznia 10, 2012, 17:41:16 »
Dzięki RzEmYk.

« Odpowiedź #181 dnia: Stycznia 25, 2012, 23:58:29 »
Wie ktoś jak można  rozwiązać taki problem? Chyba o nim już wspominałem kiedyś ale nie pamiętam żeby pojawiła się odpowiedź, a ze znowu zacząłem latać w tym rejonie i sam nie mogę znaleźć rozwiązania wiec pomyślałem że może ktoś się z tym w między czasie spotkał i znalazł rozwiązanie. Więc do rzeczy. Pobrałem 4części lotnisk Białorusi. Rozpakowałem je i zrobiłem tak jak było opisane w instrukcji [żeby nie było że wszystko robię na pamięć ;)]. No i znowu pojawił się pewien problem. Mianowicie na lotniskach brakuje pasów startowych i odchodzących od nich dróg kołowania. Reszta scenerii lotnisk wgrywa się bezbłędnie [zabudowa,drogi, drzewa]. Wie ktoś gdzie może tkwić problem? Za pomoc dziękuję z góry.

« Odpowiedź #182 dnia: Marca 16, 2012, 23:50:19 »
Wie ktoś, pamięta może które textury odpowiadają w FS2004 za wyświetlanie fal? Niestety nie wyświetla mi fal odchodzących od brzegu (biały prostokąt). Nie ma tego efektu w przeciwną stronę (?).
Dziękuję za wszelką pomoc.

« Odpowiedź #183 dnia: Lutego 14, 2014, 21:48:46 »
Hehe tylko ja tu się jeszcze udzielam. Nie chcąc zakładać kolejnego niepotrzebnego wątku...   Jeśli ktoś z szanownego grona forumowiczów posiada w swoich zbiorach model Heinkla He-51 od Classic Wings dedykowanego dla FS2004 bardzo proszę o udostępnienie wyżej wymienionego. Niestety wszędzie jest już dostępny tylko dla FSX, nawet na stronie domowej CW znikła wersja dla FS2004, a ja sierota przy któryś porządkach dysku musiałem go wyrzucić do kosza.
 Z góry dziękuję za pomoc.