Autor Wątek: Latanie online w FSX  (Przeczytany 143975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ajdula

• Gość
Odp: Latanie online w FSX
« Odpowiedź #240 dnia: Maja 23, 2008, 08:33:30 »
Witam. Mam problem z fsx. Posiadam oryginała i chciałbym sobie polatac onlinne na multiplayer. Wiec tworze konto. I przy tworzeniu mam problem z hasłem ( less than 16 unalphabetic number) probowalem wszystkich możliwości i nic. Z góry dzieki za pomoc

« Odpowiedź #241 dnia: Maja 23, 2008, 12:08:13 »
Serwer dla Lublinów będzie stał dzisiaj od godz. 14.00. Lecimy z Powidza przez Inowrocław, Toruń i Grudziądz, a dalej ... zobaczymy jak będzie z czasem.

Nazwa bez zmian: Razorblade1967 - hasło: Lublin

Online Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #242 dnia: Maja 23, 2008, 15:08:00 »
Doleciałem z Wami do Torunia, dalej nie mogłem.
A tu fotka z międzylądowania.
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Maja 23, 2008, 19:26:33 »
Dziś zakończyliśmy lot na Lublinkach na trasie Powidz, Inowrocław, Toruń, Grudziądz, Pruszcz Gdański, Jastarnia, Puck, Jurata. Piloci Razorblade1967, Cygan, Ranwers, 37Darek. W Pucku nasi mechanicy dokonali zamiany podwozia na pływaki. Dalej krótki oblot Ter-ów Pachnące świeżą farbą Pasikoniki doleciały. Im bliżej morza tym bardziej morski kamuflaż pasował do scenerii. Dziękuję wszystkim za wspólny lot a szczególnie Empeckowi bo bez ciebie bracie tego lotu nigdy by nie było. Proszę o więcej polskich maszyn.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #244 dnia: Maja 23, 2008, 19:36:51 »
Fantastycznie, że udało się Wam dolecieć do celu. Niestety real life przeszkodziło w dołączeniu się do Was :(

« Odpowiedź #245 dnia: Maja 23, 2008, 20:59:37 »
Trasa na Wybrzeże:

Międzylądowania (Fotkę z Inowrocławia wkleił już Ranwers):

Toruń

Grudziądz

Pruszcz Gdański

Przybycie do Pucka

Morski Dywizjon Lotniczy jeszcze na kołach ...

... i już ćwiczenia nad Półwyspem Helskim po zamontowaniu pływaków.

Dziękuję empeckowi za Lublinki (czekam niecierpliwie na RWD8 :001:) oraz Warce, lucasowi i ich współpracownikom za scenerię Pucka i Półwyspu Helskiego - a także wszystkim za wspólne loty. Miejmy nadzieję, że czas nam pozwoli częściej spotykać się na wirtualnym niebie.

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Maja 29, 2008, 00:22:24 »
Dziś popełniłem z Cyganem lot na Piaseckim H 21. Prędkości rowerkowe bliskie Lublinowi i RWD 8. Trasa Pruszcz Gdański, Gdańsk, Hel, Jastarnia, Puck, Oksywie.

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 16, 2008, 13:59:16 »
Dziś kilka fotek z mojego lotu dookoła świata on line. Kiedy rozpocząłem ten lot myślałem, że to bułka z masłem a tu niespodzianka. Po kilku, wielogodzinnych lotach widzę, że nie jest to proste. Lecę w czasie rzeczywistym trasą załogi AN 2 Waldemar Miszkurka, Andrzej Szymański, Bogusław Gajek z 1997 roku. W MFSX nie mamy dobrego modelu AN 2 wiec zdecydowałem się na DC 3. Pokonane odcinki: Mielec, Rzeszów, Saloniki, Diyarbakir, Tabriz, Ghazvin, Zahedan, Ahmadabad, Nagpur, Kalkuta.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 20, 2008, 00:26:04 »
Dzisiejsze loty z Darkiem37 na trasie Gliwice, Opole, Rybnik , Bielsko Biała - wrażenia pierwszorzędne :001:

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 20, 2008, 01:37:27 »
No to jeszcze moje trzy grosze. Tak to wyglądało z mojej perspektywy. Lecieliśmy z Gliwic do Opola po autostradzie A4, dalej z Opola przez Górę Św. Anny , Zdzieszowice, Rybnik do Bielska Białej dalej Porąbka, Żar, Szczyrk i lądowanie w Aleksandrowicach. Nasze samoloty ubraliśmy w te same aleksandrowickie koszulki. Bliźniaki czy jak? Kapulet dziękuję za lot, był naprawdę miły. Liczę na następny. Stawiam serwer na RWD 8 i Lublina na Game Spy ale faktycznie widzę teraz, że to są samoloty dla miłośników latania. Cóż mają wąskie grono odbiorców. Hehe ja do nich należę i czekam na pacha z nowym zbiornikiem dla RWD 8.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 21, 2008, 00:36:46 »
Dziś dalszy odcinek z Bielska Białej przez Nowy Targ - Szczawnicę - Nowy Sącz - Limanową do Łososiny Dolnej. Lecieliśmy w 4 osoby 37Darek, Spec, Mirge i ja.

Chwilę po starcie

Trzy Korony, Dunajec, a w tle Tatry

Przed Nowym Sączem, pod nami Krynica

Serdecznie dziękuję za wspaniały lot Darkowi37, Specowi i Mirage9.

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 21, 2008, 01:24:29 »
Kapulet, Mirage9, Spec, dziękuję za lot i zapraszam na następny. Oczywiście Lublin i RWD 8. Z podobnej klasy jest dostępna Avia BH 5/BK 11, darmowy dodatek. Może ktoś się pokusi na lot tym samolocikiem? Przy locie po Słowacji czy nad Czechami sądzę, że ten samolot znajdzie sobie miejsce pośród polskich konstrukcji. Następne loty planuję dopiero po urlopie czyli od 1 lipca.

« Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 21, 2008, 09:36:47 »
Ja również dziękuje za loty, mam nadzieje że następnym razem polecę trochę dłużej...
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #253 dnia: Czerwca 26, 2008, 09:17:03 »
Czy ma ktoś ochotę dzisiaj odszukać Lotniskowiec i poćwiczyć lądowania Kocurem?
11:05 PM

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #254 dnia: Lipca 02, 2008, 23:06:52 »
Parę ujęć z mojego kaleczenia MD 500 E za Darkiem37 i Cyganem nad Lazurowym Wybrzeżem.

Dziękuję za lot.