Między innymi dźwięki silników od japońskich "Zero".
Moje prywatne odczucia na chwilę obecną do ostatnie j wersji:
Silniki Messera i długonosej foki do ok 1500 obrotów brzmią przyzwoicie jak diabli! "Beef" pierdzi tak że niemoal można odnieśc wrażenie że z reala zgrywane!. Przy obrotach wyższych jest już niestety gorzej, zwłaszcza na externalach -nie przypominając brzmienia widlastej 12 tki.
Poprawio się w przypadku Foki "A" - brzmi lepiej.
W przypadku Merlina pozostawiłbym jak jest bo jest nienajgorzej.
Podobnie na pochwałę z moim odczuciu zasługuje dźwięk motoru napędzającego P-38 i P-40.
Amerykańskie monstrum :R-2800 w Korsarzu po mojemu trza tam jeszcze podłubać, choć czegoś tam na plus można się doszukać.
Nie znam się , raz może dwa razy na Youtube Corsaira w akcji obejrzałem , trza by było zasięgnąć opinii pasjonata i miłośnika tematu - Labienusa

.
Tempest - niestety uważam że zwyczajnie nie wyszło. Silnik brzmi jak wielki przeciąg w wielkim kominie. Wasy zapewne z czasem to poprawi.
Podobało mi się też w przypadku "Iszaków"- miałem okazję się kopsnąć też.
Dźwięki broni. Niecodziennie można mieć okazję usłyszeć jak brzmi salwa czy pojedyńczy strzał broni kulowej powiedzmy od kal 7,62 w górę, tym bardziej jak to brzmi z wnętrza ciasnego kokpitu z łoskotem potęznego silnika w tle. W każdym razie zaprzęgając logikę do roboty wychodzi mi tylko że dźwięki takie jak w przypadku dźwięków k-mów w Ju-88 czy "zielonego gluta" w radzieckich samolotach sa raczej odgłosami miniaturowego Młota pneumatycznego. Poza tym dźwięki 30 mm MK-108 to też nie to.
Ogólnie dzieło SG_2Wasy jest godne uwagi wypróbowania. Kolega robi kawał dobrej roboty :023: - za co ukłony i podziękowania. Mając na względzie że jest to w końcu WIP- cały czas Wasy coś poprawia, modyfikuje, dodaje zmienia, to można mieć nadzieję że będzie coraz lepiej .