To nie zaden FSX Acc Pack

To oczywiscie Crysis...

Ok wiec tak - gra warta zapowiedzi, czekania itp. Poczatkowo klimat wlasciwie jak kazdej innej, ot, specjalny agent, rozwalanie koreancow, misje skocz tu skocz tam... dla mnie klimat dopiero sie zaczal jak pojawili sie pierwsi obcy. Gra wciagnela, nabrala ciekawego watku, do tego tak grafa.... wow. Grafa juz byla wczesniej, ale nie bylo tego czegos, choc szturmy itp. wielowatkowosc bitew ludzie vs ludzie zrobily na mnie niezle wrazenie. Wszystko lata, sieczka wokol, wrzaski i piekne kwiaty ognia. Ahhh poprosze na bazie tego enigneu AVP 3 i jakiegos Vietkonga bo dzungla niczym real. Do tego wszystkiego u mnie na grafie medium/high chodzi dosc niezle, 30-50 fps wiec i radoch wieksza (Dx9) z calkowicie plynnej gry. Gralem wieczorem w czwartek troche, gralem w piatek wiecz. gralem dzis z pol dnia i misja z lotniskowcem i .... napisy koncowe. Nie moglem uwierzyc! Juz teraz? Po zaledwie 3 wieczorach grania??? Moze lacznie tego bylo z 10h oczywiscie z sejwami a czasem trzeba to bylo robic po kilkanascie razy... az przejzalem jakies fora czy to nie jakas zapowiedz, albo rozdzial nr1 i pojawi sie zaraz cz.2 w zakladce w menu. Ale nie ma? NIE MA!!! Normalnie zgryzota i trzaskanie zebow. W sejwie jest tez napis - 1h gry! Czyli jesliby isc bez sejwow i wszytsko przechodzic to jest 1h? Niemozliwe?!
Tak jak gra zrobila na mnie naprawde niezle wrazenie i bawilem sie przy niej naprawde niezle szukajc co rusz to nowych widoczkow i wykorzystujac leniwie zalety nanoskafandra przy ogolnym wciagnienciu w gre, to jej czas to normalnie PORAZKA jakas. Oczywiscie jest Multi, w ktorego sobie wlasnie zagralem, troche trudny bo to nie team death match ale mam zadania, budowe i jakies zakupy, to single to tragedia... :\ Gralem na poziomie Normal, dopiero zaczalem sie niezle wczowac w role Nomada a tu już koniec

Jak dla mnie kicha totalna w tej akurat kwestii....... Szaleńczo krotka gra.