Autor Wątek: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)  (Przeczytany 133446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
Odp: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)
« Odpowiedź #570 dnia: Lipca 14, 2008, 20:59:29 »

Bojkotuje forum ED - napewno wielu sie ucieszy, bo chyba nas Polakow nie lubia... - wiem, ze zachowuje sie niedojrzale ;) jak obrazona baba.

Brawo Poko  :)

Ja Cię rozumiem, bo wiele razy mną trzepało ze złości jak widziałem różne nieczyste zagrywki w naszym kierunku (dla mnie palmę pierwszeństwa dzierży Olo Najjaśniejszy, który stwierdził, że P11 powstał w 1939 roku i mimo licznych apeli za Chiny Ludowe nie chciał tego zmienić). To niby takie nic, ale jak ludzie którzy nic na temat naszej techniki wojskowej nie wiedzą popatrzą na coś takiego, to od razu zaczną im do głowy przychodzić kawały o Polakach... >:(

Oczywiście mozna sobie taka decyzję ED racjonalizować (posługując się zreszta jak najbardziej logicznymi argumentami), ale z emocjonalnego punktu widzenia ja się też jak obrażona baba na nich obrażam  :118: Jestem z Tobą Poko!  ;)

~S~

Booze

PS: Jak piszesz na ich forum nie pisz You z dużej litery bo pisze się zawsze z małej (za wyjątkiem oczywiście początku zdania), a napisane z dużej wygląda, jakby się chciało komuś przypodobać, żeby mocniej tego nie nazwać..  ;)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #571 dnia: Lipca 14, 2008, 22:10:17 »
Namiastkę ich stanowiska wobec Polaków już mieliśmy przy propozycji zrobienia Polskiego manuala do DCS.
Z mojej strony również Foch.
11:05 PM

« Odpowiedź #572 dnia: Lipca 14, 2008, 22:16:08 »
A jak już skończycie "walić fochy" z byle powodu to i tak wszyscy grzecznie polecicie (polecimy :001:) kupić DCS jak tylko wyjdzie ... czyli i tak ED będzie "na wierzchu" :karpik

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #573 dnia: Lipca 14, 2008, 22:23:22 »
Z mojej strony brak focha ^^. Nie ma co tego przeżywać jak żaba okres. Jejuniu są większe tragedie, np. to, że ta gra tak długo się rodzi i urodzić nie może  :118:

poko24

• Gość
« Odpowiedź #574 dnia: Lipca 14, 2008, 22:48:04 »
Będę się foszył kiedy będę chciał  :118:

« Odpowiedź #575 dnia: Lipca 14, 2008, 23:07:23 »
A jak już skończycie "walić fochy" z byle powodu to i tak wszyscy grzecznie polecicie (polecimy :001:) kupić DCS jak tylko wyjdzie ... czyli i tak ED będzie "na wierzchu" :karpik

Jak  wyjdzie :)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #576 dnia: Lipca 14, 2008, 23:16:58 »
Ale by były jaja teraz gdyby na forum ED lakonicznie napisano, że z nieznanych powodów prace nad DCS zostają wstrzymane aż do odwołania...
Chyba byśmy musieli się zapakować do jakiegoś panzerkampfwagena i po nich przejechać :118:
Chłopaki z ED mieliby nie lada problem ukryć się przed rzeszami niezadowolonych Virtual uber pilotów rządnych krwi za te lata dyskusji o czymś co nie wyjdzie :karpik

poko24

• Gość
« Odpowiedź #577 dnia: Lipca 14, 2008, 23:31:08 »
Do jakiegoś panzerkampfwagena. Oj chyba jeden by nie wystarczył. ROFL!

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #578 dnia: Lipca 15, 2008, 06:49:57 »
Dwa tygodnie mnie nie było a tu takie rzeczy :D 
Kokpit Mi-24 cieszy ogromnie, natomiast co do dodania Polski to przecież już było mówione, że:

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=6416.msg119467#msg119467

Nie zdążą do Black Sharka, ale nie mówili, że nie dodadzą wcale, w każdym razie to my czekamy na odzew a nie odwrotnie ;)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #579 dnia: Lipca 15, 2008, 09:00:13 »
Ach! Nie wiedzialem Kusch (albo zapomnialem), ze juz sie tym zajales wczesniej. Teraz robi sie wszystko jakby jasniejsze - to znaczy, ze sa na etapie budowania misji i kampanii. To dlatego w takim momencie nie mozna dodac kolejnego panstwa do koalicji, bo wszystko sie skaszani. A co to oznacza? Ze to ostatnie szlify, finish Panowie. A akurat w BlackSharku Polska nie jest tak bardzo potrzebna - dopiero kiedy wydadza Mi-24, F-16 lub MiGa-29. Poprawiles mi humor Kusch! W porzadku - my bad!

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #580 dnia: Lipca 15, 2008, 10:41:44 »
No wybaczcie misje to nie obiekty 3D gdzie się pracuje wiele miesięcy nad tym (tym bardziej iż to nie robi jedna osoba)! Co do dodania samego państwa to nie wiem czy coś się nie zmieniło w dodawani państw, ale jeśli jest tak dalej jak w LO, że się zmienia wpisy w pliku to nie widzę większego problemu dla nich.

Co od linka Kuscha to jest z 2006 roku, a teraz się już zaczyna kończyć 2008... Mieli dużo czasu na ewentualne dodanie RP. Po prostu nie chcieli, po drugie Polska nie jest jak wspomniał Poko tak potrzebna, ale jeśli znowu zobaczę takie Węgry, Holandię czy Belgię to się zapytam w czym te kraje są lepsze od nas.

Ale i tak nie rzucam focha  :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #581 dnia: Lipca 15, 2008, 10:52:49 »
Lepiej żeby się im chciało i popracowali jeszcze trochę nad dodaniem Polski, tudzież całościowym dopieszczaniem sima. Wolałbym tak, bo jeśli DCS zostanie wydany przed wrześniem, do spółki z Free Falconem 5 to raczej mogę się pożegnać z obroną pracy i ukończeniem studiów...

poko24

• Gość
« Odpowiedź #582 dnia: Lipca 15, 2008, 11:26:39 »
Znam ten bol vowthyn :D, ale dasz rade.

Ciekawa rzecz z tym udostepnieniem narzedzi do tworzenia modow do DCS. Czy to oznacza, ze bedziemy mogli dodac sobie Su-25 z LockOna FC jako "flyable"? W DCS "suczka" bedzie miala nowy model 3d. Brakuje tylko kokpitu w 6dof...

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #583 dnia: Lipca 15, 2008, 12:41:30 »
raczej mogę się pożegnać z obroną pracy i ukończeniem studiów...
To ty jeszcze się nie obroniłeś :011: A w zeszłym roku już coś świętowałeś przecież, pamiętam jak na serwerze strzelałeś do chłopaków z drużyny i mówiłeś że ci się MFD rozmazało :118:
Ale spokojnie... Sądzę że DCS przed wrześniem nie wyjdzie.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #584 dnia: Lipca 15, 2008, 13:13:13 »
Wtedy świętowałem ostatnią "prawdziwą" sesję i ostatni egzamin na studiach. :-) W sesji letniej nie miałem już żadnych egzaminów, a termin obrony mam do września. Te pół roku od ostatniego egzaminu to farsa, a nie studia, więc już w zimie świętowałem :-) Ale praca to odrębny temat, dość bolesny  :karpik