Autor Wątek: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"  (Przeczytany 17309 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bucic

• *
  • "negative thrust to weight ratio"
    • GIMP
Odp: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 19, 2007, 14:26:42 »
Mam nadzieję, że mój post nie zostanie uznany za spam...

Został uznany za spam. Dla tego typu ofert jest odpowiedni dział na Forum. / boski logos
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2007, 17:15:08 wysłana przez qrdl »

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 28, 2007, 14:01:28 »
Witam

To chyba wszystkim rozwiąże problem z zakupem raz na zawsze  ;-).
Może "sklep" szykuje się do wprowadzenia/sprzedaży/ BS-a i sprawdza na nowo rynek?

http://www.sklep.pilots.pl/product_info.php/products_id/204

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

vympel

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 29, 2007, 02:19:19 »
i tak znowu doczekaliśmy się FC w Polsce :001: Chociaż dobrze, żem niecierpliwy, bo za FC przesyłką z GB zapłaciłem 50zł, czyli taniej niż miałbym kupować u Nas. Co za paradoks prawda? :002: ale takie czasy... A mój Flaming Cliffs dzięki pomocy qrdl dziś zagościł w moich progach - właśnie znajduje się w fazie testów :001:

Ar2r

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 21, 2008, 19:35:18 »
Witam

Czy może ktoś mi pomóc kupić boxa FC ?

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 21, 2008, 20:03:48 »
Przecież masz linka posta wyżej!!
---i po co box---?  kupujesz podstawkę za 20 zyli i do tego FC z pilots.pl  za 74. i masz boxa. + ver.1.12a i grasz.
Prościzna  :-)

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

vympel

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 21, 2008, 22:34:25 »
castor nie rób koledze pod górkę :003: wyraźnie napisał, że chcę boxa FC, więc wynika z tego, że raczej LOCK'a 1.02 ma. Ja bym koledze radził kupić jednak boxa z GB, koszt z przesyłką to prawie 50zł (w zależności od aktualnego kursu dolara), także jest taniej niż w Pilots.pl. Przesyłka dochodzi w niecały tydzień - kilka dni. Niech kolega spojrzy kilka postów wyżej - tam powinno być do kogo się można zgłosić w sprawie pośredniczenia w transakcji. Pozdrawiam!

Ar2r

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 22, 2008, 19:44:51 »
Witam

Dokładnie tak jest, czyli posiadam Lomac 1.02 a chciałbym dokupić FC. Dlatego pytam sie o pomoc, a posta odnośnie pilots.pl czytałem ale skoro można kupić taniej grzech nie skorzystać  :001:   Kilka postów wyżej jest o plikach i kodach.

bh91

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 24, 2008, 20:31:41 »
Witam. Ja chciałem zapytać jak to jest z systemem protx. Mam kart visa electron z mbanku i Inteligo visa electron i zawsze wyskakuje błąd: The Card Type selected does not match card number. Co mam zrobić w końcu?! Pozdrawiam!

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 24, 2008, 22:12:42 »
Visa Electron ta niebieska karta którą nosisz ze sobą nie jest do płacenia w necie.
Musisz złożyć wniosek o eKARTE (koszt 25zł/rok) wtedy wszystko będzie ok z zakupami  :004:

http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/wirtualne/eKARTA/

Havk

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 12, 2008, 22:15:08 »
Szukam kogoś kto może mi pomóc w zakupie wersji download.
Mam już konto na lockon.ru, ale brak karty :005:

bh91

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 22, 2008, 12:59:34 »
Zrobiłem tak jak poradził Hornet i teraz oto trzymam pudełko z grą prosto z Anglii :D Wysyłka trwała w sumie 3 dni ale całą operacja od zapłacenia około tydzień. Moim zdaniem lepiej jest założyć tę kartę z mBanku i mieć na przyszłość niż płacić tyle samo w pilots.pl. Dziękuję za pomoc a teraz idę latać  :banan

falconek

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 13, 2008, 22:05:09 »
Witam!

Mam kartę z Inteligo, którą normalnie robię zakupy przez internet (opłacam nią między innymi grę Lineage 2) jednak próba kupna flaming cliffs na stronce lockon.ru kończy się niepowodzeniem - wyskakuje taki komunikat jak miał kolega bh91.
Zaznaczam, że moja karta to jest własnie ta do kupowania przez internet. Czy ktoś z posiadaczy kont w Inteligo zetknął się z takim problemem i jeśli tak to jak go rozwiązac??
Zakup na pilots.pl nie wchodzi dla mnie w grę bo chcę kupic wersję download a nie z płytą.

Przy okazji, jak już się uporam z zakupem gry, chętnie polatałbym online z kimś, kto ma cierpliwośc do nauki newbie ;)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 13, 2008, 23:08:06 »
Wiesz że bez płyty masz chyba 4 aktywacje a potem ręce do Boźi :118:
Loczek lubi się wywalać, krzaczy się od nieodpowiednich modów konieczne są reinstalki, Nie rób tego błędu co poniektórzy. Kupuj wydanie CD.
11:05 PM

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 13, 2008, 23:33:50 »
Po 1 - W wersji download mamy 3 aktywacje na jeden klucz. Jeżeli wykorzystamy dostępne aktywacje na dany klucz, piszemy do admina lockon.ru i dostajemy nowy kluczyk. Sam posiadam wersję download i aktywowałem już ją ok. 5 razy bez żadnych problemów :)

Po 2 - By zakupić wersję download z strony lockon.ru należy posiadać kartę: Visa, Visa Debit, MasterCard lub American Express. Żadne Visy Gold itp., itd. nie wychodzą w grę, to musi być koniecznie jedna z wyżej wymienionych.

falconek

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 14, 2008, 10:12:18 »
Dzięki za info! Niestety mam visę electron i tu pewnie tkwi sedno problemu. Zależy mi, żeby kupić wersję download bo i tak już mam zagwozdkę jak przemycić do domu joystick (a przynajmniej utrzymać w tajemnicy ile kosztował  :021: ) .. nic, będę kombinował. A z tego, co preczytałem na lockon.ru, to ponowna aktywacja jest potrzebna jak zmieniasz konfigurację komputera.