U mnie działa to bardzo ładnie, jedyne zastrzeżenie to, że po zmianie na 4K mam teraz efekt pływających oznaczeń i linii wymalowanych na drogach kołowania i pasach startowych.
Wymusiłem w Nvidia Inspectorze filtrowanie Anizotropowe x16 ale nie pomogło. Może trzeba dodać jednak tego AA trochę - w tej chwili mam wyłączony AA całkowicie.
Co masz na myśli pisząc "pływające"? Możesz dać screena? Ja w Inspektorze mam tak:

Pod FSX:

Więc anizotrop. jest ważne jak najbardziej, tym bardziej, że wyostrza nam teksty gleby, a poza tym wpływa na poziome elementy na malowaniu.
Zauważyłem tylko obecnie jeden zonk z tym DSR i 4K. Przy drugim załadowaniu (end flight, inna maszyna i lot na nowo), nie idzie nic kliknąć myszką. Właśnie z tym walczę i szukam czegoś w necie. Możliwe, że chodzi o to, że jakby po wyjściu z lotu, ale nie z aplikacji, on wraca do normalnej rozdzielczości, a myszka po załadowaniu już nie i nie idzie nic klikać.
Dobra mam: 40 minut wystarczyło i doszedłem metoda prób i błędów. W takiej sytuacji należny wrzucić sobie tryb okienkowy (Alt+Enter) i powrócić nim do trybu pełno ekranowanego. Myszka prawidłowo znów działa

. Jakieś tam skalowanie kursora DPI, ustawienia cienia pod myszką, śladów itp. co piszą nie działało u mnie.