Autor Wątek: Samoloty dla FSX  (Przeczytany 238781 razy)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Samoloty dla FSX
« Odpowiedź #660 dnia: Listopada 14, 2013, 08:00:33 »
Panowie, jakie są Cessny Caravan do FSX? Istnieje coś prócz Carenado?

W zakresie Cessn ( poszukaj http://yoyosims.pl/taxonomy/term/6 )? Oczywiście jest - A2A C172 wraz z AccuSimem.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #661 dnia: Listopada 14, 2013, 19:47:39 »
W zakresie karawanek.

Bo ja właściwie to szukam jednosilnikowego samolotu do rozbijania się po Alasce, tylko że szukam czegoś z rozsądnie zrobionymi systemami. A z tym Carenado... leciałem kiedyś którąś ich maszynką i jakby to powiedzieć... nie dało się przegrzać silnika.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #662 dnia: Listopada 14, 2013, 20:22:16 »
W zakresie karawanek.

Bo ja właściwie to szukam jednosilnikowego samolotu do rozbijania się po Alasce, tylko że szukam czegoś z rozsądnie zrobionymi systemami. A z tym Carenado... leciałem kiedyś którąś ich maszynką i jakby to powiedzieć... nie dało się przegrzać silnika.

Carenado lubię i to już lepsze modele niż parę lat temu, ale takich rzeczy to nie uświadczysz. Jeśli masz zatem ciśnienie na realizm oraz Cessnę, to lepszej niż tej od A2A nie znajdziesz (chociaż u mnie wciąż stoi zaparkowana w hangarze, no gun no fun ; ))), ale może kiedyś... ).

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #663 dnia: Listopada 21, 2013, 20:06:43 »

www.yoyosims.pl

Offline rafgath

• *
  • Lok'tar Ogar
« Odpowiedź #664 dnia: Listopada 22, 2013, 16:49:15 »
Cciekaw jestem czy Boeing zezwoli PMDG na przeniesienie ich obecnych modeli pod Preap3D. Bo jesli okaze sie ze P3D 2.0 jest faktycznie nowoczesniejszym nastepca FSX i bedzie ciagle wspierany przez Lockheeda to mysle ze nadejdzie powoli czas konca tego drugiego  i PMDG troche bedzie w d...
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2013, 17:18:23 wysłana przez YoYo »
System: Intel Core I-7 7700K CPU @ 4.8GHz, Corsair H100i v2, EVGA Z270 FTW-K, Kingston HyperX Fury Black 16GB PC 21300, EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 , Windows 10 64 bit

Prepar 3D v4 / X-Plane 11

_michal

• Gość
« Odpowiedź #665 dnia: Listopada 22, 2013, 16:52:55 »
ciekaw jestem czy Boeing zezwoli PMDG na przeniesienie ich obecnych modeli pod Preap3D. Bo jesli okaze sie ze P3D 2.0 jest faktycznie nowoczesniejszym nastepca FSX i bedzie ciagle wspierany przez Lockheeda to mysle ze nadejdzie powoli czas konca tego drugiego  i PMDG troche bedzie w d...

Prawnicy Boeinga i Lockheed Martin nad tym ponoć pracują (tak napisał szef PMDG na Avsim), ale nie wiadomo czy dojdą do jakiegoś porozumienia. FSX jest coraz starszy, a zamiennika nie widać, XPlane coś nie może się oderwać od ziemi. P3D może być jedynym sensownym tytułem dla cywilnego symulatania. Myślę, że PMDG też zależy, ale mają związane ręce. To takie moje domysły...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #666 dnia: Grudnia 03, 2013, 01:19:51 »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #667 dnia: Grudnia 04, 2013, 17:29:46 »
http://indiafoxtecho.blogspot.com/2013/12/t-45c-goshawk-project-release-250.html

Dino wlasnie wydal nowa wersje T45 do FSX i P3Dv2.

Trzeba przyznać maszynka zacna z porządnymi MFD. Aż dziwne że gość te samoloty robi w zamian za zasadniczo wolne datki.
ASUS  STRIX  GL503VD-FY260T

_michal

• Gość
« Odpowiedź #668 dnia: Grudnia 04, 2013, 19:47:50 »
Trzeba przyznać maszynka zacna z porządnymi MFD. Aż dziwne że gość te samoloty robi w zamian za zasadniczo wolne datki.

Dobrze pamiętać, by te datki mu wysyłać. Ode mnie swojego czasu dostał parę baksów na paypala, pewnie niedługo znów mu parę groszy wrzucę.

« Odpowiedź #669 dnia: Grudnia 18, 2013, 21:03:47 »
Czy tu to było czy nie polecę znowu, mianowicie ten samolot w którym się zakochałem każdy ma swój gust nie wiem jak wam ale dla mnie to piękności.

nazwałem go Ważką  8) pierwszy rzut oka i stąd nazwa. Ma niesamowity klimat w środku jak i pare baboli jak zacinający się nie płynny odgłos silnika przy zabawie z przepustnicą ale to można zdzierżyć, nie jest idealny ale jak wyżej wspomniałem klimat powala na nogi, coś jedynego w swoim rodzaju. Poleciałbym tym w realu, aż mnie ten samolot zainteresował pozdrawiam :)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #670 dnia: Grudnia 18, 2013, 22:17:18 »
A skąd Ty się wziąłeś? Bo jakoś tak zabrzmiało jakbyś nie znał polskiej klasyki ; )? Masz też pełen zestaw malowań: http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=wilga+yoyosims&CatID=fsxacrp&Go=Search rodem z PL i nie tylko. Miłego latania w modelu STOL.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #671 dnia: Grudnia 19, 2013, 09:42:24 »
Dzięki ci bardzo, nie znam się za bardzo na cywilnych samolotach (tylko na myśliwcach 2wś), polskich tym bardziej dopiero mnie ten latający świat wciąga pozdrawiam :)

« Odpowiedź #672 dnia: Grudnia 19, 2013, 17:07:30 »
No ale żeby Wilgi nie znać :( Toż to prowokacja ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #673 dnia: Grudnia 23, 2013, 00:21:30 »
Razbam wydał swojego Metrolinera: http://www.razbamsims.com/store/product_info.php?cPath=1&products_id=85 .

Ale zaczęło się to, czego się obawiam. Dali wersję FSX, za nie mało bo 50$, oraz FSX+P3Dv2 za 70$. Za co te 20 dolców? Za instalator, który odnajdzie ścieżkę do Prepara? Chłopaki nieco pojechali. Rozumię ew. 50$ za wszystko, bo model wygląda ciekawie, ale za taki miks? Co ciekawe, np. nie ma w sprzedaży samej wersji P3Dv2 za ew. różnicę, czyli zawsze musisz kupić wersję do FSX. Dziwna i droga koncepcja.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #674 dnia: Grudnia 23, 2013, 00:33:43 »
Hehhe poczekaj kilka miesiecy i bedziesz mial to za 25 albo 10 baksow w promocji.:)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2013, 07:32:34 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.