Autor Wątek: Na serwerach kółko przednie w Su-27 nie porusza się razem ze sterem kierunku.  (Przeczytany 2200 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam Kolegów na forum. W związku, iż znalazłem trochę czasu postanowiłem polatać Su-27 online. W zasadzie podstawy mam opanowane jednak na niektórych  serwerach podczas kołowania nie mogę sterować przednim kołem co uniemożliwia mi wyjazd z hangaru. Normalnie jak steruje sterem ogonowym koło skręca automatycznie ze sterem kierunku. Jak aktywować to koło gdy jest niaktywne ? Przepraszam jak pytanie jest banalne.
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2017, 13:27:14 wysłana przez KosiMazaki »

Owszem jest banalnie proste tak samo jak i odpowiedź na nie. Skrót klawiszowy LAlt+Q zapewne załatwi sprawę. W ostatniej aktualizacji zostało to dodane. W opcjach zdaje się jest to nazwane Engage Nose Wheel Steering.

P.S. Forum jest po to żeby zadawać pytania i na nie odpowiadać, aczkolwiek odrobina własnego wysiłku nie szkodzi ;).

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
Nose Gear Steering Disengage.

Dziękuje bardzo za pomoc. Szukałem i nie znalazłem dlatego czuje się usprawiedliwiony założeniem tematu. Pozdrawiam i do zobaczenia w powietrzu :-)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
Jakby co, to zapraszamy na serwery =OPS=. Śledź wątek o wspólnym lataniu:
http://il2forum.pl/index.php/topic,15318.2910.html